X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ośrodki adopcyjne
Odpowiedz

Ośrodki adopcyjne

Oceń ten wątek:
  • 83HOPE Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    Opu jak po wizycie?

Do mnie dzwonili że chcą się z nami spotkać i zebrać jeszcze informacje i chcą nam coś przekazac...czyli dupa :(:(
    Jestem załamana:(

Zizia bez czarnych scenariuszy mi tu :) Kiedy macie mieć to spotkanie? Też mi się wydaje, ze gdyby kwalifikacji nie było to po prostu by Wam powiedzieli, może przeoczyli jakieś ważne pytania lub nie zanotowali odp i wyszło to dopiero podczas omawiania Waszej pary na Komisji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 15:46

Niepłodność idiopatyczna,
    2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha :)
  • Mag85 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zizia ja tez pomyslalam, ze maja dla Was dziecko, ale nie wiem czy to jest mozliwe. Mysle, ze to na pewno nic zlego.

7pqmag4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zizia, współczuję stresu, kiedy to spotkanie ? Ja jestem zaskoczona tak jak Ty. Nie wiem co to może oznaczać...

• julitkaa Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Zi

zia, nie martw się. Bo kiedy my konczylismy kurs i potem wzywali nas na spotkanie odnośnie kwalifikacji, to się okazało, że dwóm parom zaproponowali od razu dzieciaczki :-)

gosia81 lubi tę wiadomość

julitkaa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julitkaa wrote:
    No właśnie Zi

zia, nie martw się. Bo kiedy my konczylismy kurs i potem wzywali nas na spotkanie odnośnie kwalifikacji, to się okazało, że dwóm parom zaproponowali od razu dzieciaczki :-)

Wooooww !!!! expres

Ale Zizia jest przed szkoleniem ( kursem)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o nas, piesek na początku nie odpuszczal, cieszyla ogon i krecila tylkiem i kładła się na plecy odsłaniajac brzuchol żeby głaskać :D Wzięła w zęby Pani torebkę i krecac ogonem jak helikopterem idzie w strone kuchni :D ( nam kradnie kapcie, żeby do niej pojsc i zainteresowac się Waćpanną głaskać, bawić się itp. Pies sie uspokoił jak dostał kostkę bo jak siedzieliśmy to oczywiście zaczepiała gościa podbijała ręce do głaskania itd :D Więc dostala kosc i był spokój. Co do usg, Pani obejrzała w zasadzie pokój przeznaczony dla dziecka. Myslałam że bedzie zaglądała nam do lodówki heheh do szafek, ale nic takiego się nie stało. Pogadaliśmy o dzieciach, wypytałam ją o rzeczy które chce wiedzieć a na spotkaniach nie bylo jak dopytać. Pewnie jak mi się cos jeszcze urodzi to chyba bede do nich jezdzic zeby wyjasniac watpliwosci na biezaco. ( Nasze watpliwosci) Spotkanie trwało 1,5 godzinki :) A mamy taki blysk, że moglaby tak raz w miesiacu nas odwiedzac heheh nawet polki w szafkach pomylam :P

amygdala, 83HOPE, Mag85, zizia_a, Kala 1980, gosia81, Justine lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, dai spokój.

• amygdala Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Pytam, nie krytukuje.
    edit: i nie mam zamiaru negowac, szukam odpowiedzi.

No ale chyba w złym miejscu szukasz...

zem3df9hunlqvfmi.png
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amygdala wrote:
    No ale chyba w złym miejscu szukasz...
    Moze byc na priv.

Edit: zapytam na priv. Przepraszam, juz uciekam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 20:00

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny za pocieszenie ale czarny scenariusz juz mam w głowie :(

Jak czytałam po forach to zawsze sie spotykają jak chca powiedzieć ze chca odroczyć kogoś :(

Amygdala, Mag wątpię ze maja juz bąbelka..to za wcześnie, przecież nie mamy nawet szkolenia, ale fajna by była taka opcja..takiego szczęścia to ja w życiu nie mam ;/

Opu super ze spotkanie przebiegło pomyślnie i że mogłaś wszystko wypytać

spotkanie mamy miec w pierwszym wolnym terminie czyli po 20 maja :( to cały miesiąc?! zwariuje i osiwieje do końca do tego czasu;/

Sorki ze Wam tyłek truje;/ ehh..
    Hope jak tam?
    Yoselyn tak mi przykro :( bądz dzielna i sie trzymaj :(:(

ps. o co chodzi z Bella?

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • 83HOPE Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Post Belli został usunięty - znowu temat Boga.
    Zizia no straszne to jest, ze musicie tyle czekac, ale ja naprawdę wierzę, ze oni o czymś zapomnieli. A przez tel. nic nie chcieli powiedzieć czy nie odważyłas się zapytać? 3maj się - dlaczego mieliby Was odroczyc? Nie mozna nawet tak myśleć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 20:41

Niepłodność idiopatyczna,
    2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha :)
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie odważyłam sie zapytać...zresztą nawet nie pomyślałam bo sie tak zestresowałam :(
    Dlaczego by nas mieli odroczyć..bo jesteśmy niedobrani, nie wiem..nie psujemy do ich wyników...nie wiem.. :(:(

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • amygdala Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Moze byc na priv.

Edit: zapytam na priv. Przepraszam, juz uciekam :)

Ten wątek jest o adopcji i niech tak zostanie. Może załóż jakiś wątek o Bogu itp. i tam sobie podyskutuj :)

zem3df9hunlqvfmi.png
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amygdala wrote:
    Ten wątek jest o adopcji i niech tak zostanie. Może załóż jakiś wątek o Bogu itp. i tam sobie podyskutuj :)
    Czytam go od poczatku, zauwazylam o czym jest. A skoro bylo i o dawcach i o az i o ivf i o Bogu, to pozwolilam sobie zadac pytanie przy okazji - wycofalam sie. Nie potrzebuje tworzyc watku i tymbardziej nie mialam zamiaru dyskutowac. Nie musisz byc niemila :)

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • amygdala Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZiziA nie trujesz! Po to tu jesteśmy. Liczę, że będzie dobrze. Domyslam się jak bardzo musisz się denerwować. Może jak juz opadną emocje to zadzwoń do nich po weekendzie i troszkę podpytać o co chodzi...

zem3df9hunlqvfmi.png
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze masz racje..moze po weekendzie zadzwonię i spróbuje sie dopytac co i jak, kurczaki no ;/

Dziękuje za wsparcie :*

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Mag85 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Czytam go od poczatku, zauwazylam o czym jest. A skoro bylo i o dawcach i o az i o ivf i o Bogu, to pozwolilam sobie zadac pytanie przy okazji - wycofalam sie. Nie potrzebuje tworzyc watku i tymbardziej nie mialam zamiaru dyskutowac. Nie musisz byc niemila :)
    A co to bylo za pytanie? Tez chce wiedziec.

7pqmag4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2017, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos tam, że jak Bóg jest wszechmogący, to dlaczego nie stworzył kamienia którego sam nie podniesie ... Cos w tym stylu ... z tego co pamiętam

• Mag85 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2017, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu masz piekny suwaczek, teraz dopiero zauwazylam ❤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 07:50

opu lubi tę wiadomość

7pqmag4.png
  • strawberry Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2017, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 20:59

opu lubi tę wiadomość

„Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
    ale później radość dla niego zakwitnie.” Syr 1,23
‹‹ 103 104 105 106 107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ