Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMatko, nie wiadomo co gorsze .... dziecko bez sumienia ??? Jak to brzmi dziwacznie...
Mam problem. Sluchajcie gdzie wy szukacie informacji o osrodkach ? Szlag mnie trafia nie moge nic znalezc. Na stroach internetowych oa ( roznych) nie ma zadnych ZADNYCH istotnych informacji na temat chocby ilosci przeprowadzonych adopcji w roku, i innych statystycznych danych ... Starsznie mnie to irytuje, takie informacje powinny byc ogolnodostepne a nie wygrzebywane spod ziemi ....
Gdzie wy szukacie informacji o wybranych osrodkach ? -
Mag85 wrote:Obejrzalam dwa odcinki. Uryczalam sie jak bobr.
Yoselyn pochwal sie gdzie lecisz?
Lece do Hiszpanii bardzo czesto tam jestem - to moj drugi dom a jezyk jest swietnyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 14:03
Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mag85 wrote:O jaaa, ale extra sie masz
Szykuje wlasnie rzeczy na wyjazd juz sie nie moge doczekac, odliczam dni i godziny troszke odpoczne, podladuje baterie, posiedze na sloneczku tego mi trzebaamygdala, Mag85, Hiszpaneczka lubią tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
opu wrote:A gdzie dokladnie jest cieplo teraz :D? Tez myslelismy o jakims odpoczynku ? Lecisz z biura jakiegos?
cos ty sami sobie zalatwiamy wyjazd.. pierw lot a potem hotel itp
na poludniu hiszpanii jest w miare cieplo nawet 15-18 stopni, a jak sloneczko swieci to pewnie jeszcze ciut cieplej a im dalej na poludnie tym cieplejHiszpaneczka lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
oj..zazdrosze Hiszpanii:)
ja byłam przez weekend w Zakopcu, mieliśmy z mężem rocznice ślubu ludzi w pi**du, mróz jak diabli, samochód nam sie zepsuł ale i tak było pięknie
za waszym przykładem tez szukam książek
miłego dnia!
Yoselyn82, amygdala, Mag85, 83HOPE, Hiszpaneczka lubią tę wiadomość
-
zizia_a wrote:oj..zazdrosze Hiszpanii:)
ja byłam przez weekend w Zakopcu, mieliśmy z mężem rocznice ślubu ludzi w pi**du, mróz jak diabli, samochód nam sie zepsuł ale i tak było pięknie
za waszym przykładem tez szukam książek
miłego dnia!
No to tez super w zakopanym byc no obecnie mrozy to jakas masakra.. jednak z tego wszystkiego to wole ciepelko nawet mogloby byc przez caly rok
❤️❤️❤️ -
zizia_a wrote:a powiem Ci ze to "-30" w Zakopcu wcale nie było takie złe wymroziło mi chyba wszystkie bakterie i zarazki
Ja uwielbiam tatry o każdej porze roku! Tylko przy -30 za dużo się nie pospaceruje a mnie nosi w górach strasznie Ale i tak Ci zazdroszczę ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 11:09
-
zizia_a wrote:a powiem Ci ze to "-30" w Zakopcu wcale nie było takie złe wymroziło mi chyba wszystkie bakterie i zarazki
ma twoj plus te mrozy i to takie duze, nie bedzie bakterii, robakow itp ale mimo tego wole ciepelkoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn kiedy Ty wylatujesz? Przeciez w srode spotkanie w OA. Napisz mi zaraz po co bylo. Mozesz napisac na priv.
Ja mam juz lekki stresik. Jeszcze ide do pracy wczesniej. Chcialam brac urlop, ale szkoda mi, nie wiadomo czy sie nie przyda pozniej.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Mag85 wrote:Yoselyn kiedy Ty wylatujesz? Przeciez w srode spotkanie w OA. Napisz mi zaraz po co bylo. Mozesz napisac na priv.
Ja mam juz lekki stresik. Jeszcze ide do pracy wczesniej. Chcialam brac urlop, ale szkoda mi, nie wiadomo czy sie nie przyda pozniej.
A tak w ogóle to dziewczyny kciuki za przyszła środę!Mag85, Yoselyn82, amygdala, zizia_a lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Mag85 wrote:Yoselyn kiedy Ty wylatujesz? Przeciez w srode spotkanie w OA. Napisz mi zaraz po co bylo. Mozesz napisac na priv.
Ja mam juz lekki stresik. Jeszcze ide do pracy wczesniej. Chcialam brac urlop, ale szkoda mi, nie wiadomo czy sie nie przyda pozniej.
Ja wylatuje w piatek
Zaraz napisze po rozmowie co i jak trzymajcie kciuki bo juz lapie mnie lekki stresik
Ja w srode mialam miec dniowke ale dzis zamienilam sie ze ide jutro, wiec w srode na spokojnie oddzialowej mowilam dzis po nocy jak schodzilam zeby napisala mi opinie i mysle ze mi jutro juz ja daWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 18:14
amygdala lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Mag85 wrote:To sie zrelaksujesz po wszystkim
Ja tez sie troche denerwuje, nie wiem jak wytrzymam w pracy do 13:30.
No ja juz bede po rozmowie i bede odreagowywac i bede trzymac kciuki za ciebie... !! trzymaj sie za mnie jak bedziesz miala mozliwoscMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Dobrze ze juz bede miala opinie od oddzialowej wiec o jeden papierek mniejMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Dobrze ze juz bede miala opinie od oddzialowej wiec o jeden papierek mniej