Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja rozumiem ze musza sie o nas dowiedziec jak najwiecej zeby nam powierzyc dziecko ale nie ktore z pytan moglyby sobie darowac..albo az tak nie dociekac wiedzac ze to dla nas jest temat smutny, trudny i dolujacy.. po co rozdrapywac rany ktore sie powoli goja..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
No ja juz jade do ośrodka, ale zimno jest.. A serce mi chyba wyskoczy, ale mam stresa.. Trzymajcie kciuki!
Agi83, zizia_a, amygdala, Mag85, Hiszpaneczka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem juz po rozmowie. Na poczatku byl stres ale potem juz bylo o wiele lepiej i luzniej. Panie zadawaly nam pytania a potem opowiedzialy o adopcji, jak to wyglada i ile sie czeka oraz jak bedzie wygladac wizyta u nas w domu
Ocywiscie mowila tez ze na kazdym etapie mozna zostac odrzuconym, ze zbiera sie komisja i decyduje co i jak.
zizia_a, Hiszpaneczka lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
zizia_a wrote:Trzymam kciuki za dzisiejsze spotkania!! Dajcie znac po
Opu daj znac czy sie umowiłas telefonicznie
powiec mi kiedy ty masz kolejna wizyte? a w domu to kiedy bedzie po ktorej wizycie bo oczywiscie z tego wszystkiego zapomnialam, wiem ze mowila ze beda 4 wizytyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
amygdala wrote:Podbijam bo na pracy skupić się nie mogę.
Yoselyn pojechała tak przygotowana, że pewnie już szkolenie zaczęła ☺ Mag ma chyba spotkanie po południu...
he he ale sie usmialam super to napisalasamygdala lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
amygdala wrote:Yoselyn no to super, że już po ☺ Kiedy macie kolejne spotkanie? Wiadomo kiedy jest szkolenie, na które możecie się załapać?
Zazdroszczę Wam Dziewczyny, bo jak dobrze pójdzie to razem będziecie miały kurs!!!
Kolejne spotkanie mam 19.01.2017... mowila ze pary ktore zapisywaly sie rok temu to maja wlasnie kurs ale bylo duzo par w 2015 i 2016 roku. wiec pewnie to tez zalezy ile jest par w danym roku. A w wakacje nie ma warsztatowMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:powiec mi kiedy ty masz kolejna wizyte? a w domu to kiedy bedzie po ktorej wizycie bo oczywiscie z tego wszystkiego zapomnialam, wiem ze mowila ze beda 4 wizyty
ja mam wizyte 25.01, a Ty?? - juz widze : wizyte masz bardzo szybko:)
co do spotkania w domu to mi Panie mowiły ze z uwagi na odległosc w jakiej mieszkam, to bede miała połączoną ostatnią wizytę w OA (z psychologiem z wizyta) w domu (zeby zabrac pania w jedną strone)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 10:56
-
zizia_a wrote:ja mam wizyte 25.01, a Ty?? - juz widze : wizyte masz bardzo szybko:)
co do spotkania w domu to mi Panie mowiły ze z uwagi na odległosc w jakiej mieszkam, to bede miała połączoną ostatnią wizytę w OA (z psychologiem z wizyta) w domu (zeby zabrac pania w jedną strone)
tez bylam zaskoczona ze tak szybko mi wyznaczylazizia_a lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️