Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
oOO własnie juz jest audycja i tez chciałam napisac
Hope trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i za reszte tez trzymam !~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 15:15
83HOPE, Mag85 lubią tę wiadomość
-
Mag85 wrote:Pisalas recznie? Mojego pisma na bank by nie rozczytali, my mamy na komputerze napisane.
Ja czekam, spotkania z pedagogami były bardzo przyjemne, z psychologami już trudniejsze. Mi życiorys kazali napisać ręcznie, ale wiem że potem Wam już nic o tym nie mówiliNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Jakoś przeżyłam dzisiejsze spotkanie. Nie było nawet tak źle jak myślałam. Tylko zmartwilam się bo dzisiaj nam powiedziano, że nie zalapiemy się już na szkolenie w tym roku pani Asia która nas prowadzi ms teraz urlop więc za tydzień ustalę dopiero spotkanie w domu, a na decyzję czeka się miesiąc lub 1.5 podobno odpada 20 % to bardzo dużo- tak uważam. My jesteśmy para 163 w roku 2016 mówili nam na początku że na szkolenie czeka się 6 miesięcy- przy swojej naiwności myślałam że może jeszcze w tym roku będziemy mieć dziecko
Dzisiaj był test 175 pytań CUIDA- zrobiłam zdjęcie, ale wydaje mi się, że nie ma się co napędzac i czytać tego wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 19:59
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
20% faktycznie duzo, ciekawe dlaczego zaczynam sie bac.
Hope ja sie nie nastawialam na ten rok, ale po cichutku tez na to liczylam ze moze jednak. Teraz wiem ze nie ma szans. Nam pani mowila ze dziecko sie dostaje okolo 2 lata po pierwszym spotkaniu. -
Mag85 wrote:Amygdala szkolenia sa u nas caly czas 3 razy w tygodniu. Rownoczesnie ida 3 grupy, w grupie jest 5-6 par. Szkolenie trwa 7 tygodni. Masakra, ciekawe ile bedziemy czekac na dziecko.
Masakra! Aż tyyyyyyylu chętnych? Nie mogę w to uwierzyć. Serio. Dziewczyny, jeśli przy tylu chętnych na dziecko czeka się ok 2 lat to jest MEGA SZYBKO. -
amygdala wrote:Hope 163 para? Tylu chętnych jest? Jestem w szoku. To ile par jest na szkoleniu? Chyba dzielą to jakoś. Napisz, że się pomyliłaś bo moja szczęka leży gdzieś na podłodze...
He he - no 163 ciekawe ile par zapisało się jeszcze po nas dopiero dzisiaj zobaczyłam naszą teczkę z numerkiem Najważniejsze żeby nas zakwalifikowali.
Opu a wracając do Twojej historii to super masz męża- nie wyobrażam sobie ile musisz codziennie znosić- szacunNiepłodność idiopatyczna,
Od złożenia dokumentów czekaliśmy 4,5 miesiąca na kurs, oczywiście w tym czasie mieliśmy rozmowy i wizytę w domu. U nas kursy są 3 razy w roku: wrzesień, styczeń i kwiecień. Tylko to jest malutki OA bo w sumie w roku ok. 20 osób szkolą. U Was to jest fabryka ☺
-
amygdala wrote:Od złożenia dokumentów czekaliśmy 4,5 miesiąca na kurs, oczywiście w tym czasie mieliśmy rozmowy i wizytę w domu. U nas kursy są 3 razy w roku: wrzesień, styczeń i kwiecień. Tylko to jest malutki OA bo w sumie w roku ok. 20 osób szkolą. U Was to jest fabryka ☺