Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Mag jutro nasz dzien....
Trzymam KciukiMag85 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
amygdala wrote:A to już jutro macie rozmowę z psychologiem? W takim razie powodzenia!!!!!! Będzie spoko
Tak jutro, ja mam na 12amygdala lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mag85 wrote:U mnie jest tragedia jak na razie.
Siostra meza jest w ciazy, ale najgorsze ze wszyscy lacznie z meze to przede mna ukrywali.
Wiem co czujesz Mag... Trzymaj się jakoś. Czemu to wszystko jest takie trudne dla nasWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 20:23
-
Mag, Yoselyn powodzenia jutro dajcie znać jak wrażenia po spotkaniu
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Mag85 wrote:U mnie jest tragedia jak na razie.
Siostra meza jest w ciazy, ale najgorsze ze wszyscy lacznie z meze to przede mna ukrywali.W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Mag podlamala Cię ta ciąża czy fakt , że rodzina to przed Tobą ukrywala?
Justine a Ty masz dzisiaj transfer czy przesunięty na marzec- bo tak masz w stopce ...Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
nick nieaktualny
-
Nie bede Wam tu truc. Juz sie ogarniam. Zawsze cudze ciaze mna wstrzasaly, ostatnio mniej. Myslalam, ze juz mam to za soba ale widac nie... Ta ciaza jest tak blisko, i juz jedno dziecko podczas naszych staran im sie urodzilo. Wiem jak to wyglada i ze jestem potworna
Do tego sposob w jaki sie dowiedzialam....
Meza pare razy juz pytalam to zaprzeczal, a wiedzial. Czuje sie jak kretynka. To upokarzajace.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 09:31
-
Mag85 wrote:Nie bede Wam tu truc. Juz sie ogarniam. Zawsze cudze ciaze mna wstrzasaly, ostatnio mniej. Myslalam, ze juz mam to za soba ale widac nie... Ta ciaza jest tak blisko, i juz jedno dziecko podczas naszych staran im sie urodzilo. Wiem jak to wyglada i ze jestem potworna
Do tego sposob w jaki sie dowiedzialam....
Meza pare razy juz pytalam to zaprzeczal, a wiedzial. Czuje sie jak kretynka. To upokarzajace.
Mag masz prawo czuć się źle, być zazdrosna itd - to normalne i nie win siebie. Mąż chciał Cię chronić i nie zdawał sobie sprawy , że jak Ci nie powie to będzie jeszcze gorzej.
I pamiętaj- pisz tu śmiało, m.inn po to jest to forum- możemy rozmawiać nie tylko o adopcji ale też o naszej bezpłodności, bezsilności - jesteśmy z Tobą.
Ja na szczęście etap kiedy źle znosiłam ciążę u innych mam już za sobą- ale nigdy pewności nie ma ze to nie wróci bo to wielkie przeżycia dla nas są
Niepłodność idiopatyczna,
nick nieaktualnyWiecie, mnie to nie rusza. Przynajmnij nie na tyl zeby zalamywac sie czy cos. Chwile jest mi smutno ale nie wpadam w depresje. Nie na tyle zeby maz unikal mowi ia na tmat ciazy w rodzinie w obawie jak zaraguje bo takie postepowanie to bylby dla mnie znak ze dwpresja puka do moich drzwi i wszyscy to widza tylko nie ja.
Na szczesci mnie to omija. Nie czuje zazdrosci. Teraz sie kuruje i ni moge sie doczekac odwiedzin przyjaciolki ktora ma miesiecznego synka to bedzie najbardziej rozpieszczone przeze mnie dziecko pod sloncem a wybieranie mu ciuszkow to dla mnie prawdziwa radosc
-
Zazdroszczę Opu Ja też kiedyś uwielbiałam kupować ubranka dla dzieci znajomych, rodziny. Ale w momencie kiedy bezskutecznie się staraliśmy to miałam już dosyć tych ubranek, chciałabym w końcu dla swojego dziecka je kupować.
Ja wiem, że to minie ale chciałabym do tego czasu nie zwariować
-
Opu zazdroszcze.
Amygdala identyfikuje sie z Toba. Ja unikam takich sklepow i w ogole znajomych z dziecmi, dla wlasnego komfortu. Teraz niestety bede musiala znowu to znosic, plus zachwyty tesciowej i opowiesci jakie to slodkie, moze stad ta reakcja. -
Mnie tez "nie boli " ze ktoś zaszedł w ciąże. Kiedyś owszem bolało, oczy sie zaszkliły. Ale teraz nabrałam dystansu do tego. Lubie dzieciaczki i lubię sie z nimi bawić. jeśli biorę na ręce takiego niemowlaczka to owszem pomyśle sobie ze chciałabym takie dzieciątko, ale bez ukłucia zazdrości