Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
hej sorki ze tak mało pisze ale mam taki młyn w pracy ze ho ho
jutro mm wizytę w OA i właśnie zaczynam przepisywać życiorys..oczywiście cały czas coś dodaje i zmieniam ;P
co do zdjęć to ja mam wywołane trzy i te trzy zamierzam dać..tez mam pełnio zdjęć w okularach i nie wiedziałam jakie wybrać..tam gdzie nas widać „całych” czy tylko twarze..dlatego daje trzyanouk11 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Zadzwonilam do kliniki zeby orientacyjnie dowiedziec co i jak i do dr Paligi i Manka nie ma miejsc do maja.. a Cholewa nie przyjmuje nowych pacjentow.. jesli dobrze zrozumialam...proponowano mi Paweł Juraszek...
Justine co myslisz o nim?
Ja polecam tylko te 3 osoby I uważam, że na Martę warto czekaćProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
zizia_a wrote:aaaa...to niech same wybiorą..a w jakim formacie dawałyście to zdjęcie?
Ja wydrukowałam na zwykłej drukarce atramentowej Na zwykłym papierzezizia_a lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
trochę poczytałam o czym piszecie. Czy któraś może podzielić się wrażeniami po wizycie z psychologiem? Jakiego rodzaju są to pytania? Doskonale wiem, że nie da się przygotować i nie mamy wpływu na to jak nas ktoś oceni, ale tak się zastanawiam jak to wygląda -
Cześć Stork
Rozmowa z psychologiem to nic strasznego. Ja nie pamiętam już dokładnie, ale pytali co w sobie Lubie a co nie, o dzieciństwo jakie było, o rodziców, czy się kłócili, jak spedzalismy wolny czas, pytali o relacje w naszym małżeństwie, czy któraś ze stron dominuje, czy się kłócimy, jeśli tak to o co, kto zazwyczaj ustępuje, jak radziwy sobie z emocjami związanymi z niepłodności itp. itd. Tak po trochu o wszystkim.
A Ty wybierasz się do jakiegoś OA czy jeszcze się zastanawiacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 22:04
STORK lubi tę wiadomość
-
zizia_a wrote:spotkanie dzis o 12 stresuje sie ale mysle pozytywnie
trzymajcie kciuki, zdam relacje jak bede w domku
Nie stresuj się- będzie dobrzezizia_a lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
zizia_a wrote:spotkanie dzis o 12 stresuje sie ale mysle pozytywnie
trzymajcie kciuki, zdam relacje jak bede w domku
kciuki za spotkaniezizia_a lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja dziś oddałam krew- zobaczymy jaki mam naturalny prg w 7po
Zizia, jestem z Tobą myślamizizia_a lubi tę wiadomość
Kurczę..juz jestem po..bylo ciężko..rozmowa z p. Basia i Asia- Basia notowała.
Pytania dotyczyły wychowania dzieci, jakimi chcemy być rodzicami, co byśmy chcieli im przekazać, co byśmy chcieli przekazać z tego jak wychowali nas nasi rodzice..plus dwa testy..następne spotkanie z psychologiem mamy23.02
W samochodzie się rozpłakałam ze nie wiedziałam jak odpowiadać na pytania..ale mąż mówił ze super odpowiadałam..ale dalej mam mieszane uczucia co do moich odpowiedzi
Mamy nr 2/17 i warsztaty dopiero będą dla nas za rok
Ps. Panie pomogly nam wybrac zdjęcie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 13:54
-
Zizia, nie martw się, napewno poszło dobrze. Mąż mąż był pewny, że zostaniemy odrzuceni za to co mówiłam a za 2 tyg zaczynamy warsztaty
A żeby była jasność: mam cięty język i nie daję sobie w kaszę dmuchaćzizia_a lubi tę wiadomość
Zizia - To ty masz 2 spotkanie juz z psychologiem? a nie dwa z pedagogiem i dwa z psychologiem?
masz nr 2? ja mam nr 3 a bylam wczesniej od ciebie... ciekawe jak oni to licza... hmmm
Ale na pewno wszystko bylo dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 14:24
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyamygdala - mamy rozmowę w OA na Nowy Zjazd, jest jeszcze sporo czasu bo rozmowa dopiero w maju. Są duże kolejki. Odrzucamy ośrodek katolicki.
Pytania, które przedstawiłaś, są proste i przyjemne. Obawiam się tylko, o te pytania dotyczące rodziców, bo chociaż dzieciństwo pamiętam jako szczęśliwe to ojciec ma problem alkoholowy i nie ukrywam, że to żaden powód do dumyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 14:32
-
Yoselyn82 wrote:Zizia - To ty masz 2 spotkanie juz z psychologiem? a nie dwa z pedagogiem i dwa z psychologiem?
masz nr 2? ja mam nr 3 a bylam wcześniej od ciebie... ciekawe jak oni to liczą... hmmm
Ale na pewno wszystko bylo dobrze
teraz mielismy z podagogami, nastepne spotkanie czyli za 2 tygodnie mamy z psychologiem..z jakimś facetem
Moja pierwsza wizyta była 4.01 a Ty chyba byłas po mnie -
zizia_a wrote:teraz mielismy z podagogami, nastepne spotkanie czyli za 2 tygodnie mamy z psychologiem..z jakimś facetem
Moja pierwsza wizyta była 4.01 a Ty chyba byłas po mnie
aaaa no tak, teraz juz pamietam... ja mialam 11 stycznia pierwsza wizyte :)widzisz zapomnialam myslalam ze ty bylas po mnie
czyli my tez pewnie bedziemy mialy warsztaty dopiero po nowym rokuzizia_a lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️