Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
83HOPE wrote:No właśnie - załatwione - tylko to czekanie ... masakra 1.5 roku jeszcze - przy dobrych wiatrach
-
83HOPE wrote:Masz rację, ze go nie wspieram - nie potrafię wiem ze to egoistyczne ale to ja codziennie czuję dalej objawy ciąży, które przypominają o stracie choć naprawdę się staram, bo inaczej bue wychodzilabym w Święta z domu
-
Mag wizytę mam jutro o 17:30. Dziewczyny Komisja powinna być dzisiaj, więc może jutro będziecie juz mieć kwalifikacje
Justine lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Wczoraj badalam betę żeby wiedzieć jak po kolejnych 2 dniach i czy już spada - dalej jest przyrost tylko o 20% - masakra ...Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
zizia_a wrote:no smutam sie bo myslałam ze bedzie u Ciebie okej..a tu dupa...i jak tu Wierzyc w cuda
Nie smutaj się Zizia - prędzej czy później zaświeci dla nas słoneczko - zobaczyszNiepłodność idiopatyczna,
Zizia Mag za telefony
Dzwońcie Dziewczyny, bo już się doczekać nie mogę. Najlepiej teraz rano, bo potem jyz są spotkaniaNiepłodność idiopatyczna,
Hej....
oby to słoneczko kiedyś nam zaświeciło..
mówisz ze to juz mogę dzwonić..ale sie boje...
edit:
No to dzwoniłam...nie zdążyli nas jeszcze omówić może w piątek im sie uda
mamy dzwonić w przyszłym tygodniu
Mag mam nadzieje ze u Ciebie bedą pozytywne wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 08:56
-
zizia_a wrote:Hej....
oby to słoneczko kiedyś nam zaświeciło..
mówisz ze to juz mogę dzwonić..ale sie boje...
edit:
No to dzwoniłam...nie zdążyli nas jeszcze omówić może w piątek im sie uda
mamy dzwonić w przyszłym tygodniu
Mag mam nadzieje ze u Ciebie bedą pozytywne wieści
Kurcze - ile czekacie juz ?
Zaświeci zaświeciNiepłodność idiopatyczna,
zizia_a wrote:20.03 mieliśmy spotkanie w domu...czyli juz czekamy miesiąc..ehh..trzeba sie uczyc cierpliwości na każdym kroku..
To w piątek musi być - bez jajNiepłodność idiopatyczna,
nick nieaktualnyJakoś zwykle się trzymam, mysle pozytywnie a dziś dopadl mnie dołek.Boję się. Nie wiem czy dobrze robimy z tą adopcją, dziś mam taki dizeń że jestem przekonana że sobie z nniczym nie poradze a juz z dzieckiem na bank...
Echhh tak sobie myślę. Zwykle to ja jestem osobą która za uszy wyciąga z dołka i tak zastanawiam się kto wyciąga mnie ... echhhh -
opu wrote:Jakoś zwykle się trzymam, mysle pozytywnie a dziś dopadl mnie dołek.Boję się. Nie wiem czy dobrze robimy z tą adopcją, dziś mam taki dizeń że jestem przekonana że sobie z nniczym nie poradze a juz z dzieckiem na bank...
Echhh tak sobie myślę. Zwykle to ja jestem osobą która za uszy wyciąga z dołka i tak zastanawiam się kto wyciąga mnie ... echhhh
Opu - jasne, ze dasz radę i będziesz najszczesliwsza mamą pod słońcem zobaczysz, a strach jest zawsze o wszystko, jesteśmy tak jakby w stanie oczekiwania na dziecko , a wtedy kobiety zawsze się boją czy dadzą radę itdNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha