X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ośrodki adopcyjne
Odpowiedz

Ośrodki adopcyjne

Oceń ten wątek:
  • Mag85 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2017, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    83HOPE wrote:
    No właśnie - załatwione - tylko to czekanie ... masakra 1.5 roku jeszcze - przy dobrych wiatrach
    Wiem, to czekanie jest najgorsze. Ja tez bym chciala najlepiej jutro. Ale pewnych rzeczy nie przeskoczymy i musimy sie nauczyc cierpliwosci. Mi te lekcje ida bardzo oporonie, wsciekam sie niesamowicie. Mysle, ze zostanie nam to wynagrodzone. Poki co warto troche pozyc, a nie tylko wegetowac w tej naszej poczekalni.... Moze jakies wakacje? Wyjazdy? Cos co lubicie robic razem. Jak juz bedzie dziecko to sie skonczy laba ;)

7pqmag4.png
  • Mag85 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2017, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    83HOPE wrote:
    Masz rację, ze go nie wspieram - nie potrafię :( wiem ze to egoistyczne ale to ja codziennie czuję dalej objawy ciąży, które przypominają o stracie :( choć naprawdę się staram, bo inaczej bue wychodzilabym w Święta z domu
    A moze jeszcze bedzie ok. To nie jest wykluczone... chociaz ja tez zawsze biore pod uwage gorszy scenariusz. Wole sie milo zdziwic niz spasc z wysokiego konia.

7pqmag4.png
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2017, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag dzwonisz do osrodka dzisiaj czy jutro??

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Mag85 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2017, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    Mag dzwonisz do osrodka dzisiaj czy jutro??
    Nie wiem, ale chyba w czwartek :) boje sie jakos.

Hope kciuki za wizyte. O ktorej masz?

7pqmag4.png
  • 83HOPE Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2017, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag wizytę mam jutro o 17:30. Dziewczyny Komisja powinna być dzisiaj, więc może jutro będziecie juz mieć kwalifikacje :)

Justine lubi tę wiadomość

Niepłodność idiopatyczna,
    2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha :)
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez sie boje zadzwonić :(
    ja planuje jutro dzwonić...

Hope badasz jeszcze bete?

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • 83HOPE Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2017, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj badalam betę żeby wiedzieć jak po kolejnych 2 dniach i czy już spada - dalej jest przyrost tylko o 20% - masakra ...

2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha :)
  • 83HOPE Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2017, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag napisałam Ci wiadomość na priv

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • 83HOPE Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2017, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:

Zizia co jest?

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no smutam sie bo myslałam ze bedzie u Ciebie okej..a tu dupa...i jak tu Wierzyc w cuda :(

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • 83HOPE Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2017, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    no smutam sie bo myslałam ze bedzie u Ciebie okej..a tu dupa...i jak tu Wierzyc w cuda :(

Nie smutaj się Zizia - prędzej czy później zaświeci dla nas słoneczko - zobaczysz :)

• 83HOPE Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zizia Mag za telefony :)
    Dzwońcie Dziewczyny, bo już się doczekać nie mogę. Najlepiej teraz rano, bo potem jyz są spotkania

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej....

oby to słoneczko kiedyś nam zaświeciło..

mówisz ze to juz mogę dzwonić..ale sie boje...

edit:

No to dzwoniłam...nie zdążyli nas jeszcze omówić :( może w piątek im sie uda :(
    mamy dzwonić w przyszłym tygodniu

Mag mam nadzieje ze u Ciebie bedą pozytywne wieści :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 08:56

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • 83HOPE Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    Hej....

oby to słoneczko kiedyś nam zaświeciło..

mówisz ze to juz mogę dzwonić..ale sie boje...

edit:

No to dzwoniłam...nie zdążyli nas jeszcze omówić :( może w piątek im sie uda :(
    mamy dzwonić w przyszłym tygodniu

Mag mam nadzieje ze u Ciebie bedą pozytywne wieści :)

Kurcze - ile czekacie juz ?
    Zaświeci zaświeci :)

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20.03 mieliśmy spotkanie w domu...czyli juz czekamy miesiąc..ehh..trzeba sie uczyc cierpliwości na każdym kroku..

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • 83HOPE Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    20.03 mieliśmy spotkanie w domu...czyli juz czekamy miesiąc..ehh..trzeba sie uczyc cierpliwości na każdym kroku..

To w piątek musi być - bez jaj

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no oby było..

byle do poniedziałku bo wtedy będę dzwoniła..

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś zwykle się trzymam, mysle pozytywnie a dziś dopadl mnie dołek.Boję się. Nie wiem czy dobrze robimy z tą adopcją, dziś mam taki dizeń że jestem przekonana że sobie z nniczym nie poradze a juz z dzieckiem na bank...

Echhh tak sobie myślę. Zwykle to ja jestem osobą która za uszy wyciąga z dołka i tak zastanawiam się kto wyciąga mnie ... echhhh

• 83HOPE Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    Jakoś zwykle się trzymam, mysle pozytywnie a dziś dopadl mnie dołek.Boję się. Nie wiem czy dobrze robimy z tą adopcją, dziś mam taki dizeń że jestem przekonana że sobie z nniczym nie poradze a juz z dzieckiem na bank...

Echhh tak sobie myślę. Zwykle to ja jestem osobą która za uszy wyciąga z dołka i tak zastanawiam się kto wyciąga mnie ... echhhh

Opu - jasne, ze dasz radę i będziesz najszczesliwsza mamą pod słońcem :) zobaczysz, a strach jest zawsze o wszystko, jesteśmy tak jakby w stanie oczekiwania na dziecko , a wtedy kobiety zawsze się boją czy dadzą radę itd

‹‹ 97 98 99 100 101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ