Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:miśka1987 Gratulacje! Trzy lata? Nie potrafię sobie wyobrazić jak się cieszycie
Trzy długie lata... Ja dziś nie chodzę, ja unoszę się nad ziemią metrnitta32, MyE, ZakreconaŻona, Annie1981, Paula_29, mika1987, emerald_m, AJA_S, cookiemonsterka, Madziulla, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymiśka1987 wrote:Przez ostatni miesiąc codziennie z mężem modliliśmy się do św.Jana Pawła II. Tak nas namówił ksiądz po mszy św. o uzdrowienie. Sceptycznie do tego podeszliśmy a jednak. Stwierdziliśmy, że przed kliniką nic nie zaszkodzi I jest, po tylu latach...
-
Oluniaaa wrote:Moje drogie nic straconego jeszcze.....dziś rozmawialam z koleżanką która jest w ciąży. W dniu spodziewanej @ zrobiła test i negatyw. Okres jej się spoznial więc za parę dni zrobiła następny i też negatyw więc stwierdzila ze czeka na @. No ale minął tydzień i małpy nie ma więc 8 dni po spodziewanej @ zrobiła test i wyszła blada kreska. Lekarz stwierdził że jajeczko długo wędrowało przez jajowod i bardzo późno było zagnieżdżenie. Więc te które ciągle czekają na @ głową do góry
-
MyE Ja też bym chciała bliźniaki Mówią, że ciężko, ale ja już 35 lat skończyłam, więc jak nie trafią się bliźniaki to pewnie na jednym zostanie, a chciałabym dwójkę
Moja mama jest z bliźniąt i siostra ojca też urodziła bliźniaki, więc chyba mam szansePaula_29 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Miska gratulacje ogromne;)
Co do tej płci to my nie staraliśmy się konkretnie o płeć ale w tamtej ciąży kochalismy się w dniu owu i niby powinien być chłopczyk a jest dziewczynka więc jakoś to do mnie nie przemawia;) -
nick nieaktualnyVillemoVilo wrote:Ja jestem tego dobrym przykładem. 6 dni po spóźnieniu ledwie cień
-
Santoocha mi się też sprawdziło ale koleżanki już nie a teraz wychodzi że w calym roku miałam tylko jeden miesiąc szans na chłopca więc hmm...
Ja w każdym razie w pierwszej ciąży wiedziałam że będzie dziewczynka i jak.lekarz zapytał czy chcemy znać płeć to ja powiedziałam że dziewczynka będzie a to 12tc był -
Aga-baranek ja bym tam jeszcze nadzieję miała, patrząc na twój wykres obstawiam że dopiero 11dc doszło do zagnieżdżenia, a czytałam, że dopiero po 48 godzinach od zagnieżdżenia wydzielana jest betahcg więc myślę, że za dzień dwa możesz jednak zobaczyć tą drugą kreskę
Tubispl - my też w dzień owulki poprawiliśmy dla pewności dziewczynka to takie skryte marzenie, może się spełni, syn miał być córką przez prawie całą ciążę, dopiero pod koniec się ujawnił
co do chińskiego kalendarza to już go sprawdzałam - mi niestety z synem się nie zgadza, a czy teraz wypadnie córeczka to się okaże w przyszłości o ile wszystko będzie dobrzeBaranek_Aga lubi tę wiadomość
-
Syna już mam, teraz bym chciała dziewczynkę. A potem jeszcze jedną.
Ja też czułam, że będzie syn. W 13 tyg byliśmy na prenatalnych i wstępnie potwierdził gin moje przeczucie, a potem się potwierdziło całkowicienitta32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona wrote:O takich dobrych wiadomościach bardzo lubię czytać Mam nadzieję, że i mnie za jakiś czas trafi się możliwość podzielenia się taką dobrą wiadomością. Na razie czekam na październikowe testowanie - nawet nie wiem na chwilę obecną kiedy ten dzień przypada. I czy w ogóle zdążę zanim @ mnie weźmie z zaskoczenia.
Zdążysz:) Myśl pozytywnie:) Trzymam mocno kciuki!ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
myslicie ze mam jeszcze szanse na zielona kropke z taka temp na wykresie???
Mam na mysli dzisiejszy spadek. FL mam 11 dni zwykle
wiem, że powinnam przejsc na forum "wrozenie z wykresow" ale prosze Was o zdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 13:05
-
nitta32 wrote:myslicie ze mam jeszcze szanse na zielona kropke z taka temp na wykresie???
Mam na mysli dzisiejszy spadek. FL mam 11 dni zwyklenitta32 lubi tę wiadomość
-
mika1987 wrote:A moze ktos tez na moj wykres spojrzec? czy ten wykres ma sens Wo ole brac jako potencjalnie ciazowy?
mysle ze jak najbardziej. Wydaje mi sie ze wczoraj sie cos pozytywnego zadzialo , tak pokazuje temp. Dopiero teraz moim zdaniem jest sens robic bete. Ale to tylko moje zdanie, z "obserwacji całorocznej" stron na OuvF;-).
Licze bardzo na te zielona kropeczke u Ciebie!mika1987 lubi tę wiadomość