Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miśka1987, ŚwinkaMinka gratuluję, rośnijcie zdrowo
aaagaaa89, nitta32 oby się ten cień cienia stał grubą krechą trzymam kciuki
Do tych które zostały nawiedzone przez wredną @ tulę mocno i życzę powodzenia w nowym cyklunitta32 lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
Ann, jedno co mogę powiedzieć, to że bromergon jest naprawdę skuteczny. Nie mniej jednak najlepiej zacząć od bardzo małej dawki, żeby organizm się przyzwyczaił. W styczniu zaczęłam go brać czy prolaktynie ponad 60. Zaczęłam od 1/2 tabletki, a po tygodniu przeszłam na całą. Po 20 dniach prolaktyna 9. Pełno skutków ubocznych, naprawdę źle się czułam. W lutym Gin kazał odstawić, by zobaczyć, co będzie. W kwietniu prolaktyna znowu 35. Zaczęłam brać bromka, ale najpierw 1/4 tabletki chyba przez miesiąc, potem 1/2 też przez bardzo długi czas, a potem przeszłam na 3/4. We wrześniu prolaktyna 15. Efekt nie spektakularny ale czułam się dobrze no i mi się jakoś bardzo nie spieszyło
-
nitta32 wrote:ja wole rozczarowywac sie dzien po dniu niz nastawic i w dniu @ zobaczyc bialy test.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa1307 wrote:dziewczyny zgłupiałam wczoraj na teście dwie kreski dziś biel i spadła temp.
albo mialas wadliwy test tak jak ja w lipcu.
8 dpo maja prawo byc spadki wzrosty temp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 09:14
-
A ja już sama nie wiem... odstawilam progesteron dwa dni temu w 13dpo, bo test był negatywny. @ jeszcze nie ma, temperatura nie spada (tak tyci o 0,04) kiedy powinna przyjść @ po odstawieniu? Pierwszy raz brałam luteine...
Mordeczka lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
nick nieaktualnyKlameczka wrote:A ja już sama nie wiem... odstawilam progesteron dwa dni temu w 13dpo, bo test był negatywny. @ jeszcze nie ma, temperatura nie spada (tak tyci o 0,04) kiedy powinna przyjść @ po odstawieniu? Pierwszy raz brałam luteine...
luteina czy dupek? ja biore dupka i lekarz mowi ze 2-7 dni moze @ wracac. oczywiscie mam nadzieje ze nie doczekasz sie @