Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie!
Odpowiedz

Październikowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Migracja Ekspertka

Wysłany: 17 października 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wytrzymałam i wczoraj zrobiłam nie sety biel razila w oczy ;( już dziś czuję że będzie małpa ... Gratuluję za fasolkowanym !!! I spadam na listopad i powodzenie tym co jeszcze mają testowanie przy sobą :*:*

graphics-worms-675324.gif
    Aniołek 26.03.2013 [*]....
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. U mnie dzisiaj 27 dc czekam na ten cholerny okres mam nadzieje że w tym tygodniu się zjawi. Brzuch mnie boli i mąż stwierdził że piersi mi urosły. :)

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj mialam taka malutka nadzieje bo tempka po duzym spadku do o gory adzis znow na dol o tyle samo:/ dziwny ten moj wykres.. Gratulacje dla noych Mamusiek:*

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika dziwna ta twoja tempka

• emerald_m Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, proszę o wpisanie mi @

Dziewczyny, gratuluję pozytywnych testów. Takie wieści z rana lubię <3

21.01.2014. synek <3
    05.01.2018. synek <3

12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;
  • cookiemonsterka Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka1987, ŚwinkaMinka gratuluję, rośnijcie zdrowo :)
    aaagaaa89, nitta32 oby się ten cień cienia stał grubą krechą trzymam kciuki <3
    Do tych które zostały nawiedzone przez wredną @ tulę mocno i życzę powodzenia w nowym cyklu <3

nitta32 lubi tę wiadomość

Pozytywne nastawienie :)

Wysłany: 17 października 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz kochane rozumiem czemu boicie się testować... dopiero jest 8/9 dpo boje sie rozczarowania :( i się sama nakręcam :/

• nitta32 Ekspertka

Wysłany: 17 października 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wole rozczarowywac sie dzien po dniu niz nastawic i w dniu @ zobaczyc bialy test. Testowalabym codziennie od 8dpo ale juz tyle kasy wyrzucialam na testy (owu i ciazowe)przez cały rok ze to nierealne kupowac jeszcze wiecej testow;)

zem3x1hpkw9psn8g.png
    18cs
    r904m5w.png
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann, jedno co mogę powiedzieć, to że bromergon jest naprawdę skuteczny. Nie mniej jednak najlepiej zacząć od bardzo małej dawki, żeby organizm się przyzwyczaił. W styczniu zaczęłam go brać czy prolaktynie ponad 60. Zaczęłam od 1/2 tabletki, a po tygodniu przeszłam na całą. Po 20 dniach prolaktyna 9. Pełno skutków ubocznych, naprawdę źle się czułam. W lutym Gin kazał odstawić, by zobaczyć, co będzie. W kwietniu prolaktyna znowu 35. Zaczęłam brać bromka, ale najpierw 1/4 tabletki chyba przez miesiąc, potem 1/2 też przez bardzo długi czas, a potem przeszłam na 3/4. We wrześniu prolaktyna 15. Efekt nie spektakularny ale czułam się dobrze no i mi się jakoś bardzo nie spieszyło ;)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nitta32 wrote:
    ja wole rozczarowywac sie dzien po dniu niz nastawic i w dniu @ zobaczyc bialy test.
    To tak moze byc, ze przed @ wyjda dwie kreski a w dniu spodziewanej @ juz tylko jedna mimo braku @? Chyba ze cos zle zrozumialam ;)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • sandri_1 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dzis pierwsza wizytę. Trochę sie denerwuje. Trzymajcie kciuki. Idzie ze mna przyjaciółka. Niestety moj M jest w pracy. Ale i tak jeszcze serca nie będzie słychać.

She86, kate88:), Demsik lubią tę wiadomość

w4sqs65ge24sefoo.png
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandri, trzymam kciuki :)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandri oczywiście trzymam kciuki. <3
    napisz koniecznie jak będziesz po.

• ewa1307 Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny zgłupiałam wczoraj na teście dwie kreski dziś biel i spadła temp. :(

ewcia
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandri kciuki trzymam!!

mika1987 lubi tę wiadomość

Wysłany: 17 października 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandri trzymam kciuki :)
    Ewa może to biochemiczna? Jestem jeszcze świerza w tych sprawach więc nie pomogę :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa1307 wrote:
    dziewczyny zgłupiałam wczoraj na teście dwie kreski dziś biel i spadła temp. :(

albo mialas wadliwy test tak jak ja w lipcu.
    8 dpo maja prawo byc spadki wzrosty temp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 09:14

• Klameczka Przyjaciółka

Wysłany: 17 października 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już sama nie wiem... odstawilam progesteron dwa dni temu w 13dpo, bo test był negatywny. @ jeszcze nie ma, temperatura nie spada (tak tyci o 0,04) kiedy powinna przyjść @ po odstawieniu? Pierwszy raz brałam luteine...

Mordeczka lubi tę wiadomość

PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
    Ponad 2lata starań,
    09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
    10.16- druga próba gonal+pregnyl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klameczka wrote:
    A ja już sama nie wiem... odstawilam progesteron dwa dni temu w 13dpo, bo test był negatywny. @ jeszcze nie ma, temperatura nie spada (tak tyci o 0,04) kiedy powinna przyjść @ po odstawieniu? Pierwszy raz brałam luteine...

luteina czy dupek? ja biore dupka i lekarz mowi ze 2-7 dni moze @ wracac. oczywiscie mam nadzieje ze nie doczekasz sie @ :)

• ewa1307 Znajoma

Wysłany: 17 października 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    albo mialas wadliwy test tak jak ja w lipcu.
    8 dpo maja prawo byc spadki wzrosty temp.
    :( a jeszcze dzisiaj będę miała ciężki dzień w pracy bo czeka mnie rozmowa z dyrekcją jak ja to przeżyje
    :(

ewcia
‹‹ 233 234 235 236 237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ