Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Myslisz ze owu moze byc np dzis?
Bo gdyby była wczoraj to test dzis by nie wyszedlFruska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
InBlue, no ale przecież to nie chodzi w testach owu o to, żeby były dwie kreski, a o to, żeby druga była tak ciemna, jak kontrolna.
A u nas dziś cudny dzień. Byłam na sesji mam kp i... Zaręczyliśmy się !!Pianistka, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa swoje zaręczyny też pamiętam jakby to było wczoraj. Mój mąż zabrał mnie na 3 dni do Zakopanego i oświadczył mi się w restauracji. Nie raz mi powtarzał ze oswiadczy mi się na Giewoncie a ja byłam załamana bo wiedziałam ze nigdy tam nie wejdę bo mam lęk wysokości. Znajomi później sie ze mnie śmiali ze jednak tam weszłam
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
a moje zaręczyny wyglądały tak: leżeliśmy sobie w niedzielę rano w łóżku (już mieszkaliśmy razem) i krótka wymiana zdań... coś w stylu:
-hmm, a co ty na to żebyśmy się pobrali?
- czemu nie
i 1,5 miesiąca później bylismy małżeństwem znaliśmy się wtedy 4 miesiące :D:D -
A mnie dobija mój organizm...już mam takie nerwy na niego. Dziś 8dc, a testy owulacyjne mi pozytywne powychodziły (2 zrobiłam z różnych opakowań). Od dwóch cykli testy tak szybko mi wychodzą (zazwyczaj w okolicy 14-16dc),a w poniedziałek dopiero miałam do gina iść podglądnąć czy są jakieś pęcherzyki i pewnie znowu nic nie będzie I nie wiem teraz, czy rzeczywiście ta owulacja jest tak szybko, czy mam popierniczone w organizmie przez zbyt długie już przyjmowanie duphastonu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W poprzednim cyklu też tak miałam i na drugi dzień lekarz nic nie widział i po czterech dniach nadal nic nie rosło. No nic jeszcze ten miesiąc jakoś przeleci, a od następnego stymulacja i obserwacja. Przynajmniej będę widziała, że rosną pęcherzyki i będzie prawdopodobnie owulacja, a nie takie strzelanie na ślepo i ciągłe zastanawianie się czy w ogóle mam owulację.
Pójdę w poniedziałek do lekarza i zobaczymy:) A teraz trzeba działać, kreska testowa mocniejsza niż kontrolna, a nóż coś z tego się wykluje.
-
Agula, działaj działaj
InBlue, u nas tak ze wszystkim a potem siedzieliśmy w ogrodzie z moimi rodzicami (ja w pierwszej ciąży) i rzucilismy tekst o wyprowadzce do Norwegii. to był pomysł wtedy na drugi dzień kupiliśmy bilety i zaczęliśmy wszystko załatwiać u nas ze wszystkim krótka piłkaSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgula pewnie idź do lekarza i sprawdź co tam sie dzieje. A nóż widelec właśnie w tym cyklu ci się uda
Pianistka taki spontan jest właśnie najlepszy,wtedy wszystko wychodzi najlepiej. Sama widze po sobie jak nie raz coś zrobię bez żadnego wcześniejszego planowania itp. -
My zamieszkaliśmy razem szybko. Na 3 dzień spotykania się Wcześniej znaliśmy się tydzień
A co do zaręczyn, to było tak, jak chciałam. Nagrane, niespodziewane i z dzieckiem. Na spacerze, w parku, w którym przesiadywaliśmy mln godzin, przy pierwszym mieszkaniu.
Teraz tylko II i będzie CACY
Pianistka, wow, szybko się pobraliście ! -
nick nieaktualny