Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Myslisz ze juz po? Śluz dalej płodny ale szyjka sie zamyka chyba..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKim8 wrote:SusannaDean, właśnie zakończyłam drugi cykl starań, jeszcze nie myślałam wcześniej o tym, że z hormonami może być coś nie tak. W tym cyklu natomiast plamiłam 2.5 dnia zanim zaczęła się @, ok. rok temu też miałam dość długie plamienia albo przed albo po @. Muszę zbadać progesteron.
Przy okazji sprawdzę też hormony tarczycy i nie wiem, czy jeszcze coś jest konieczne, hm?
Życzę Wam i sobie, aby październik był szczęśliwy dla każdej z Nas. Musimy przegonić SIERPIEŃ!Kim8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny_Abby_ wrote:Nie wiem czy Cię to pocieszy ale zawsze plamie przed okresem. Nawet 5 dni a zwykle 3. U mnie to nie wpływa na zajście w ciaze bo za pierwszym i drugim razem zaszłam bardzo szybko
-
SusannaDean wrote:U mnie od wczoraj śluz a jestem 4 dzień po owu, więc wiesz wszystko jest zazwyczaj nie tak jak sobie wyobrażamy Myślę że miałaś 2 dni temu owu takie moje skromne zdanie przy tym spadku dużym
ja własnie podejrzewam, że albo 2 dni temu przy tym mega spadku albo wczoraj, strasznie bolał mnie brzuch...
w każdym razie śluzu coraz mniej a szyjka się zamyka więc chyba okres płodny się kończy...
strasznie się to jakoś przesunęło!
mam nadzieje ze temp pójdzie jeszcze w górę a nie spadnie, że w ogóle mam owulacje.