Pierwsze planowanie, pierwsza ciąża, pierwsze dziecko, pierwsze objawy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sienia555 wrote:Cześć dziewczyny, tak, my bezpieczni mieszkamy na drugim końcu Polski, pomorskie, ale bardzo współczuję wszystkim.
Co do samopoczucia to miałam jeden dzień załamania podczas okresu - niestety musiałam sobie troszkę popłakać ale pomogło mi to i jestem znowu pełna nadziei. Trochę tłumaczę sobie to tak że muszę nabrać grubszej skóry aby być w przyszłości twardą mamą
Jeszcze waham się czy w tym miesiącu robić testy owu czy totalnie odpuścić, ale chyba jednak zacznę w 8-9 dniu cyklu, bo mam wrażenie że u mnie owu jest przyspieszona i może to powoduje niepowodzenia? Ogólnie znowu wierzę że nam sie uda, po prostu. I wam też się uda dziewczyny!
A mierzysz temperaturę?ona 💁🏼♀️ 31 | on 🙋♂️ 56
❤️ bez zapezpieczenia od 2021
Świadome starania od 04/24
✔️Progresteron 12.53ng/ml ✔️TPO <15ku/L ✔️ TSH 3.81 mU/L ✔️ t4 14.1 pmol/L ✔️ wolne androgeny 2.3% ✔️ SHBG 62 nmol/L ✔️ LH 7.6U/L ✔️ FSH 5.2U/L ✔️ testosteron 1.4nmol/L ⬆️ prolaktyna 526mU/L ✔️ estradiol 123pmol/L ✔️amh 3.60ng/ml
✖️ USG - policystyczne jajniki
Czekamy na wyniki analizy nasienia 🥹🤞🏻 -
Sienia555 wrote:Ferrytyna tylko 22 (norma 15), wit B 12 455 (środek normy), D3 37 (wg legendy na badaniu - optymalnie). Ogólnie ja jestem dosyć chuda, moje bmi jest na granicy niedowagi, więc jak będzie trzeba to przytyję, ale nie wiem czy to może coś pomóc. Staram się zdrowo jeść, teraz wprowadziłam więcej ryb i ziaren.
B12 powinno być na 75%normy, wit d też wyższa, a ferrytyna 22 przy normie 150? Powinna być taka jak twoja waga. Ja się zmagam z duża niedowaga i przyjmuję wszystkie te suple w wyższych dawkach
Ja mam teraz cały tydzień bezsenności (zazwyczaj mam bezsenne noce max 2 dni przed okresem resztę miesiąca przesypiam normalnie ) przy mocnym przeziębieniu dodatkowo ..czy to znak ??? 🤣🤣
W środę idę na badanie progesteronu i estradiolu 7dni po i mam wizytę kwalifikującą do inseminacji. Partner zaczął mieć wachania i chciałby jeszcze spróbować naturalnie ale ja się zastanawiam bo robiłam wszystkie badania a one są ważne tylko x miesięcy:(
Nie testuję w tym miesiącu tylko czekam🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września, 05:54
🧍♀️92 🧍♂️92 + 🐕 🐕
Starania od 04/24
Ona:
Niedowaga ❌, ferrytyna 26 ❌, b12 50% normy ❌ (4/09)
AMH 2,0
Monitoring owulacji ✅, cykle regularne ✅, histeroskopia z hp bez stanu zapalnego endo✅,
jajowody drożne ✅, hormony5dc+tarczyca ✅, hormony 7dp (prog 27,8, estradiol 165) ✅, cytologia ✅, wymazy zwykle+MUCHa (przeleczona ureaplasma) ✅, bad. kału (w tym giardia, helikobakter, owsiki) ✅, pozostałe badania krwi ✅
On:
Test hba 54% ❌
Stres oksy. 1,6 ❌
Reszta ✅
Oboje:
Suplementacja+żel ✅
I iui : 11/24
Plan na ten miesiąc: obie krzywe? +? -
Sienia555 wrote:Cześć dziewczyny, tak, my bezpieczni mieszkamy na drugim końcu Polski, pomorskie, ale bardzo współczuję wszystkim.
Co do samopoczucia to miałam jeden dzień załamania podczas okresu - niestety musiałam sobie troszkę popłakać ale pomogło mi to i jestem znowu pełna nadziei. Trochę tłumaczę sobie to tak że muszę nabrać grubszej skóry aby być w przyszłości twardą mamą
Jeszcze waham się czy w tym miesiącu robić testy owu czy totalnie odpuścić, ale chyba jednak zacznę w 8-9 dniu cyklu, bo mam wrażenie że u mnie owu jest przyspieszona i może to powoduje niepowodzenia? Ogólnie znowu wierzę że nam sie uda, po prostu. I wam też się uda dziewczyny!🧍♀️92 🧍♂️92 + 🐕 🐕
Starania od 04/24
Ona:
AMH 2,0
Monitoring owulacji ✅, cykle regularne ✅, histeroskopia z hp bez stanu zapalnego endo✅,
jajowody drożne ✅, hormony5dc+tarczyca ✅, hormony 7dp (prog 27,8, estradiol 165) ✅, cytologia ✅, wymazy zwykle+MUCHa (przeleczona ureaplasma) ✅, bad. kału (w tym giardia, helikobakter, owsiki) ✅, pozostałe badania krwi ✅
On:
Test hba 54% ❌
Stres oksy. 1,6 ❌
Reszta ✅
Oboje:
Suplementacja+żel ✅
Kc1234 wrote:B12 powinno być na 75%normy, wit d też wyższa, a ferrytyna 22 przy normie 150? Powinna być taka jak twoja waga. Ja się zmagam z duża niedowaga i przyjmuję wszystkie te suple w wyższych dawkach
Ja mam teraz cały tydzień bezsenności (zazwyczaj mam bezsenne noce max 2 dni przed okresem resztę miesiąca przesypiam normalnie ) przy mocnym przeziębieniu dodatkowo ..czy to znak ??? 🤣🤣
W środę idę na badanie progesteronu i estradiolu 7dni po i mam wizytę kwalifikującą do inseminacji. Partner zaczął mieć wachania i chciałby jeszcze spróbować naturalnie ale ja się zastanawiam bo robiłam wszystkie badania a one są ważne tylko x miesięcy:(
Nie testuję w tym miesiącu tylko czekam🥹
A wy macie stwierdzona przez lekarzy jakąś główną przyczynę niepowodzeń przy naturalnych staraniach? -
Sienia555 wrote:Trzymam kciuki!!!
A wy macie stwierdzona przez lekarzy jakąś główną przyczynę niepowodzeń przy naturalnych staraniach?🧍♀️92 🧍♂️92 + 🐕 🐕
Starania od 04/24
Ona:
AMH 2,0
On:
Test hba 54% ❌
Stres oksy. 1,6 ❌
Reszta ✅
Oboje:
Suplementacja+żel ✅
Cześć dziewczyny,
Ja niedługo wchodzę w kolejny cykl starań, pełna nadziei ale bez nadmiernego entuzjazmu.
Mam chyba najkrótszy “staż” z Was, bo to będzie 3 cykl. Robiłam badania wcześniej ale chyba nie miałam badanej ferrytyny, czy witamin tak jak czytam co piszecie. Denerwuje mnie strasznie, że idąc do lekarza każdy mówi coś innego. Dodatkowo ostatnio coś boli mnie jajnik pod koniec okresu, już kolejny cyklu i nie wiem skąd ten ból się bierze. Nigdy wcześniej tak nie miałam, miesiąc temu ginekolog powiedziała, że to nic takiego że mam bardzo aktywny jajnik, ale no nigdy wcześniej takiego bólu nie odczuwałam a nie sądzę że nagle zrobił się aktywny 😀 ogólnie w tym miesiącu jakieś mam sceptyczne nastawienie 😏 chyba przez jesień 🍂 -
Pryncypałek wrote:Cześć dziewczyny,
Ja niedługo wchodzę w kolejny cykl starań, pełna nadziei ale bez nadmiernego entuzjazmu.
Mam chyba najkrótszy “staż” z Was, bo to będzie 3 cykl. Robiłam badania wcześniej ale chyba nie miałam badanej ferrytyny, czy witamin tak jak czytam co piszecie. Denerwuje mnie strasznie, że idąc do lekarza każdy mówi coś innego. Dodatkowo ostatnio coś boli mnie jajnik pod koniec okresu, już kolejny cyklu i nie wiem skąd ten ból się bierze. Nigdy wcześniej tak nie miałam, miesiąc temu ginekolog powiedziała, że to nic takiego że mam bardzo aktywny jajnik, ale no nigdy wcześniej takiego bólu nie odczuwałam a nie sądzę że nagle zrobił się aktywny 😀 ogólnie w tym miesiącu jakieś mam sceptyczne nastawienie 😏 chyba przez jesień 🍂
🧍♀️92 🧍♂️92 + 🐕 🐕
Starania od 04/24
Ona:
AMH 2,0
On:
Test hba 54% ❌
Stres oksy. 1,6 ❌
Reszta ✅
Oboje:
Suplementacja+żel ✅
Hej dziewczyny 🤗 to mój pierwszy wpis na forum. Dołączam się do starających, zaczęliśmy teraz we wrześniu. Dziś rano zrobiłam test (10 dzien po stosunku - tak wiem wcześnie, ale nie mogłam się powstrzymać 😁) oczywiście negatywny 😉 w sobotę rano zrobię kolejny, bo wtedy powinnam dostać @. Trzymam za nas wszystkie kciuki 💞
Kc1234 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 ja 31, on 29
Starania od 09/2024 -
Nowucjuszka wrote:Hej dziewczyny 🤗 to mój pierwszy wpis na forum. Dołączam się do starających, zaczęliśmy teraz we wrześniu. Dziś rano zrobiłam test (10 dzien po stosunku - tak wiem wcześnie, ale nie mogłam się powstrzymać 😁) oczywiście negatywny 😉 w sobotę rano zrobię kolejny, bo wtedy powinnam dostać @. Trzymam za nas wszystkie kciuki 💞
Nowucjuszka lubi tę wiadomość
-
Kc1234 wrote:Wydaje mi się że słysząc że staramy się krótko 4 miesiące albo 6 miesięcy to nas bagatelizują bo mówi się o tych pieprzonych 12 miesiącach dzisiaj też u lekarza internisty mówię że zaczynam 7 cyk staran to tylko wzruszyła ramionami mam mocne przeziębienie, infekcja wirusowa, na forum czytałam że paru dziewczynom udało się w czasie choroby zajść, tylko najgorsze że ten paracetamol na mnie ni chuja działa a nic mocniejszego nie można, ale trzeba wytrwać 💪🏻 nawet nie mam jak zresetować nawet gdybym chciała bo za wcześnie 🫣
No właśnie kurcze te ustalone 12 miesięcy. Ja rozumiem że tyle można się starać ale chyba po 3 czy 4 nieudanych cyklach można chociaz zlecic postawowe badania żeby zobaczyć czy w jest coś nie tak, bo nie każdy chce zmarnować rok czasu żeby się później dowiedzieć że np progresteron za niski albo nasienia nie takie i i tak się nie zajdzie.. dlatego nie dziwię się że moja ginekolog kazała wszystkim ściemniać że się ponad rok już staramy żeby w ogóle brali nas na poważnie.ona 💁🏼♀️ 31 | on 🙋♂️ 56
✔️Progresteron 12.53ng/ml ✔️TPO <15ku/L ✔️ TSH 3.81 mU/L ✔️ t4 14.1 pmol/L ✔️ wolne androgeny 2.3% ✔️ SHBG 62 nmol/L ✔️ LH 7.6U/L ✔️ FSH 5.2U/L ✔️ testosteron 1.4nmol/L ⬆️ prolaktyna 526mU/L ✔️ estradiol 123pmol/L ✔️amh 3.60ng/ml
suzume wrote:No właśnie kurcze te ustalone 12 miesięcy. Ja rozumiem że tyle można się starać ale chyba po 3 czy 4 nieudanych cyklach można chociaz zlecic postawowe badania żeby zobaczyć czy w jest coś nie tak, bo nie każdy chce zmarnować rok czasu żeby się później dowiedzieć że np progresteron za niski albo nasienia nie takie i i tak się nie zajdzie.. dlatego nie dziwię się że moja ginekolog kazała wszystkim ściemniać że się ponad rok już staramy żeby w ogóle brali nas na poważnie.
Masz jakieś podejrzenia o co u was może chodzić?
dzisiaj jakoś nie wiem znowu dopadła mnie załamka a zazwyczaj na początku cyklu mam super humor. Wszyscy mnie denerwują, nawet mąż - a naprawdę zazwyczaj 8-9 dzień cyklu to jestem łagodna jak baranek. Może coś się dzieje z hormonami po ovarinie? -
Nowucjuszka wrote:Hej dziewczyny 🤗 to mój pierwszy wpis na forum. Dołączam się do starających, zaczęliśmy teraz we wrześniu. Dziś rano zrobiłam test (10 dzien po stosunku - tak wiem wcześnie, ale nie mogłam się powstrzymać 😁) oczywiście negatywny 😉 w sobotę rano zrobię kolejny, bo wtedy powinnam dostać @. Trzymam za nas wszystkie kciuki 💞
Ja preferuję nie testowanie tylko czekanie na @ mniej nei wiadomych i mniej rozczarowań, też głowa się tak nie zapętla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września, 21:00
🧍♀️92 🧍♂️92 + 🐕 🐕
Starania od 04/24
Ona:
AMH 2,0
On:
Test hba 54% ❌
Stres oksy. 1,6 ❌
Reszta ✅
Oboje:
Suplementacja+żel ✅
suzume wrote:No właśnie kurcze te ustalone 12 miesięcy. Ja rozumiem że tyle można się starać ale chyba po 3 czy 4 nieudanych cyklach można chociaz zlecic postawowe badania żeby zobaczyć czy w jest coś nie tak, bo nie każdy chce zmarnować rok czasu żeby się później dowiedzieć że np progresteron za niski albo nasienia nie takie i i tak się nie zajdzie.. dlatego nie dziwię się że moja ginekolog kazała wszystkim ściemniać że się ponad rok już staramy żeby w ogóle brali nas na poważnie.
Przeszłości mieliśmy epizod że staraliśmy się jakiś czas, ale odpuściliśmy wtedy. Ale powiedziałam o swoich przeczuciach, niepokojach, problemach i chyba wziął nas bardziej na poważnie. A z drugiej strony i tak wszystkie badania robię prywatnie więc co szkodzi zlecić więcej.
Jutro rano idę sobie sprawdzić progesteron 7dni po owulacji jeszcze dla świętego spokoju bo tego badania mi brakuje, mimo że miałam potwierdzoną owulację monitoringiem.🧍♀️92 🧍♂️92 + 🐕 🐕
Starania od 04/24
Ona:
AMH 2,0
On:
Test hba 54% ❌
Stres oksy. 1,6 ❌
Reszta ✅
Oboje:
Suplementacja+żel ✅
Sienia555 wrote:Suzume a wy już byliście w klinice albo wybieracie się?
Masz jakieś podejrzenia o co u was może chodzić?
dzisiaj jakoś nie wiem znowu dopadła mnie załamka a zazwyczaj na początku cyklu mam super humor. Wszyscy mnie denerwują, nawet mąż - a naprawdę zazwyczaj 8-9 dzień cyklu to jestem łagodna jak baranek. Może coś się dzieje z hormonami po ovarinie?
Bo czytam że ma dość ubogi skład w witaminy, tutaj na Forum polecają suplementację trochę mocniejsza , napewno kwas foliowy wg nowych wytycznych 800, a wit d zbliża się jesień i mniej słońca więc też można zwiększyćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września, 21:04
🧍♀️92 🧍♂️92 + 🐕 🐕
Starania od 04/24
Ona:
AMH 2,0
On:
Test hba 54% ❌
Stres oksy. 1,6 ❌
Reszta ✅
Oboje:
Suplementacja+żel ✅
Kc1234 wrote:Ovarin zażywasz z polecenia ginekologa?
Bo czytam że ma dość ubogi skład w witaminy, tutaj na Forum polecają suplementację trochę mocniejsza , napewno kwas foliowy wg nowych wytycznych 800, a wit d zbliża się jesień i mniej słońca więc też można zwiększyć -
🍀 sienia555 - a ten ovarin to lek hormonalny czy suplement?
Nie wiem na dzisiejszy dzień co jest nie tak. Moj chłopak mial robić testy nasienia w zeszłym tygodniu ale jakas grypa go złapała akurat dzien przed więc musi przełożyć. Mówił że w tym tyg będzie dzwonił żeby się na nowy termin umówić. On ma już 2 dorosłych synów z poprzedniego związku wiec wiemy że w którymś momencie swojego życia był plodny ale nie wiem jak jest teraz. Ja robiłam badania hormonalne niby wszystko okej. W sobotę mam usg dopochwowe żeby sprawdzić czy tam w środku też okej wszystko. Wiem że w lipcu nie mialam owulacji. Niestety mieszkam w anglii i tu nie jest tak prosto jak w polsce zapisać się na jakieś monitoringi owulacji itp więc czekam co mój lekarz zadecyduje. Możliwe że to z moim chłopakiem coś jest nie tak, ale nie wiem, jakoś podświadomie coś mi mówi że to ja. Bo jakoś nigdy nie bardzo przykładałam wagi do odpowiedniego zabezpieczenia z byłymi a nigdy w swoim życiu nie widziałam dwóch kresek na teście. No ale zobaczymy po jego wynikach nasienia. Mam nadzieje ze nie będziemy dlugo czekać.
🍀kc1234 - widze ze u ciebie parametry nasienia partnera są poniżej? Mogłabyś powiedzieć w takim razie jaki jest plan działania w takiej sytuacji?
ona 💁🏼♀️ 31 | on 🙋♂️ 56
suzume wrote:🍀 sienia555 - a ten ovarin to lek hormonalny czy suplement?
Nie wiem na dzisiejszy dzień co jest nie tak. Moj chłopak mial robić testy nasienia w zeszłym tygodniu ale jakas grypa go złapała akurat dzien przed więc musi przełożyć. Mówił że w tym tyg będzie dzwonił żeby się na nowy termin umówić. On ma już 2 dorosłych synów z poprzedniego związku wiec wiemy że w którymś momencie swojego życia był plodny ale nie wiem jak jest teraz. Ja robiłam badania hormonalne niby wszystko okej. W sobotę mam usg dopochwowe żeby sprawdzić czy tam w środku też okej wszystko. Wiem że w lipcu nie mialam owulacji. Niestety mieszkam w anglii i tu nie jest tak prosto jak w polsce zapisać się na jakieś monitoringi owulacji itp więc czekam co mój lekarz zadecyduje. Możliwe że to z moim chłopakiem coś jest nie tak, ale nie wiem, jakoś podświadomie coś mi mówi że to ja. Bo jakoś nigdy nie bardzo przykładałam wagi do odpowiedniego zabezpieczenia z byłymi a nigdy w swoim życiu nie widziałam dwóch kresek na teście. No ale zobaczymy po jego wynikach nasienia. Mam nadzieje ze nie będziemy dlugo czekać.
🍀kc1234 - widze ze u ciebie parametry nasienia partnera są poniżej? Mogłabyś powiedzieć w takim razie jaki jest plan działania w takiej sytuacji?
Przeczytaj swój post suzume z paru dni temu z tego wątku i zastosuj się do swoich rad bo są genialne ! )))
Ja miałam przeczucie że nie mam w ogóle owulacji przez swoją wagę a okazało się że miewam (potwierdzałam monitoringiem) plus dzisiejszy wynik progesteronu 7dni po owulacji dziewczyny w innym wątku potwierdziły że b dobry.
Oj jak był chory to chyba musicie przełożyć na dużo dłużej, miał gorączkę? U mnie w klinice jeśli wystąpiła gorączka to 3 miesiące trzeba było czekać aby parametry były wiarygodne. Sperma tworzy się właśnie 3 miesiące, a od razu wzięliśmy rozszerzony pakiet (około 1 tyś zł) i szkoda było robić jakby były nie wiarygodne. Jeśli ma synów to to też gdzieś tam daje większą nadzieję, a przypomnij w jakim wieku jesteście? I czy chłopak pali?
U nas parametry nasienia są takie se, ale nie najgorsze, wprowadziliśmy lepszą suplementację, zakaz gorących kąpieli, trochę staramy się z dietą. Więc od takich małych kroków zaczęliśmy. Napewno takie wyniki nie skreślają nas z naturalnych prób. Podczas tych inseminacji oni trochę przygotowują to nasienie żeby wybrać najmocniejsze osobniki i szansa wtedy procentowo jest większa ale jednak przekładamy piersza próbę inseminacji na za miesiąc.
Ps. Ale ten dzisiejszy mój wynik progesteronu dał znowu taką nadzieję że nie umiem teraz na niczym się skupić, ale jak powiedziałam że nie testować 🙈 do okresu zostało 7 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 16:40
🧍♀️92 🧍♂️92 + 🐕 🐕
Starania od 04/24
Ona:
AMH 2,0
On:
Test hba 54% ❌
Stres oksy. 1,6 ❌
Reszta ✅
Oboje:
Suplementacja+żel ✅
Kc1234 wrote:Hej, nie ma co doszukiwać się u siebie problemów bez badań! Bo tylko obciążasz swoją głowę!
Przeczytaj swój post suzume z paru dni temu z tego wątku i zastosuj się do swoich rad bo są genialne ! )))
Ja miałam przeczucie że nie mam w ogóle owulacji przez swoją wagę a okazało się że miewam (potwierdzałam monitoringiem) plus dzisiejszy wynik progesteronu 7dni po owulacji dziewczyny w innym wątku potwierdziły że b dobry.
Oj jak był chory to chyba musicie przełożyć na dużo dłużej, miał gorączkę? U mnie w klinice jeśli wystąpiła gorączka to 3 miesiące trzeba było czekać aby parametry były wiarygodne. Sperma tworzy się właśnie 3 miesiące, a od razu wzięliśmy rozszerzony pakiet (około 1 tyś zł) i szkoda było robić jakby były nie wiarygodne. Jeśli ma synów to to też gdzieś tam daje większą nadzieję, a przypomnij w jakim wieku jesteście? I czy chłopak pali?
U nas parametry nasienia są takie se, ale nie najgorsze, wprowadziliśmy lepszą suplementację, zakaz gorących kąpieli, trochę staramy się z dietą. Więc od takich małych kroków zaczęliśmy. Napewno takie wyniki nie skreślają nas z naturalnych prób. Podczas tych inseminacji oni trochę przygotowują to nasienie żeby wybrać najmocniejsze osobniki i szansa wtedy procentowo jest większa ale jednak przekładamy piersza próbę inseminacji na za miesiąc.
Ps. Ale ten dzisiejszy mój wynik progesteronu dał znowu taką nadzieję że nie umiem teraz na niczym się skupić, ale jak powiedziałam że nie testować 🙈 do okresu zostało 7 dni
A w klinice inseminacje robicie prywatnie czy jakoś przez NFZ czy coś?
3 miesiące????????? Lekarz mówił żeby moj chłopak się umówil jak tylko wyzdrowieje!! No ale co się dziwić jak tutaj lekarz rodzinny się takimi rzeczami zajmuje 🙄
Ja mam 31 moj chłopak 56 więc czas nam zdecydowanie tyka!
Jaki miałaś progresteron? Robiłaś 7dpo? Mierzysz temperatury do wykresu?ona 💁🏼♀️ 31 | on 🙋♂️ 56
suzume wrote:A w klinice inseminacje robicie prywatnie czy jakoś przez NFZ czy coś?
3 miesiące????????? Lekarz mówił żeby moj chłopak się umówil jak tylko wyzdrowieje!! No ale co się dziwić jak tutaj lekarz rodzinny się takimi rzeczami zajmuje 🙄
Ja mam 31 moj chłopak 56 więc czas nam zdecydowanie tyka!
Jaki miałaś progresteron? Robiłaś 7dpo? Mierzysz temperatury do wykresu?
My robimy w Polsce prywatnie, na NFZ nawet nie próbuje z zajściem w ciążę bo wiem że zbywają. Część badań udaje mi się robić przez pakiet lux med (mam pakiet od pracodawcy).
Nie wiem czy partner miał gorączkę i czy brał jakieś leki podczas choroby, ale to było pytanie w klinice które żądali czy była gorączka bo jeśli tak trzeba przełożyć 3 miesiące, jeśli antybiotyk to ponad miesiąc czekaliśmy.
Nie wiem może co klinika to inne zalecenia? A jeśli wyjdą kiepskie parametry to też nie można wykluczyć że ta choroba miała wpływ..
7 dni po owulacji czyli dzisiaj miałam progesteron 27 😧 badałam pierwszy raz.
Szczerze to nie robię wykresów nie mierzę też temp, nawet nie wiem na czym to polega, musiałabym się zagłębić
🧍♀️92 🧍♂️92 + 🐕 🐕
Starania od 04/24
Ona:
AMH 2,0
On:
Test hba 54% ❌
Stres oksy. 1,6 ❌
Reszta ✅
Oboje:
Suplementacja+żel ✅
Plan na ten miesiąc: obie krzywe? +?