Planujące starania na 2018 rok...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Werni
A ja wlasnie nie wiem jak to u mnie jest. W tym cyklu byl tylko przez moment lekko rozciagliwy. Zobaczymy.werni lubi tę wiadomość
-
Castagnus to lek ziołowy. Mi trochę pomógł może dlatego że krotko go bralam. Miałam ponad rok przerwy. To zaprzestałam co kolwiek brać.
-
Witam nowe dziewczyny
Ja też mam problem ze śluzem, niby widzę kiedy płodny, ale szału nie ma.
I też się zaczynam nakręcać, że pewnie długoooo u nas zajmie zajście, bo chłopak pracuje w delegacjach, praktycznie przez połowę roku go nie ma, a jak jest to trudno będzie akurat trafić w płodne... Ehh zobaczymy... -
eViK_90 wrote:Witam nowe dziewczyny
Ja też mam problem ze śluzem, niby widzę kiedy płodny, ale szału nie ma.
I też się zaczynam nakręcać, że pewnie długoooo u nas zajmie zajście, bo chłopak pracuje w delegacjach, praktycznie przez połowę roku go nie ma, a jak jest to trudno będzie akurat trafić w płodne... Ehh zobaczymy...
To moze buc problem. Ale polowe roku bez przerw? Czy w przerwach mozecie dzialac? -
Seli wrote:To moze buc problem. Ale polowe roku bez przerw? Czy w przerwach mozecie dzialac?
Zazwyczaj dwa tygodnie jest, a dwa go nie ma. Ale akurat teraz wypada tak, że nie ma go w płodne, a nie może sobie przesunąć wyjazdu... Nieraz coś wypada i mu się wyjazd zmienia, więc liczę że jak zaczniemy się starać to akurat trafimy, chociaż co drugi miesiąc byłoby super. -
Nie jest latwo Ja moge tylko czekac na werdykt lekarzy kolejny. Boje sie kombinowac.
-
Ja daje sobie czas na odpoczynek do kwietnia. Maz ma sie jutro przebadac, ja w 4.01 mam gina, moze w koncu jakis monitoring bedzie porzadny itp.
-
tez bym poszla na monitoring owulacji ale nie moge
14 dzien od wziecia duphastonu a okresu nie ma:/
108 dc
no porazka kompletna
pisalyscie o sluzie plodnym, ja mialam taki nawet niedawno
mialam go rowniez praktycznie w kazdym cyklu przed braniem tabletek anty a lekarze mi mowili ze miewam cykle bezowulacyjne
wiec ja na tym symptpie jakos nie polegam -
Baylee wrote:tez bym poszla na monitoring owulacji ale nie moge
14 dzien od wziecia duphastonu a okresu nie ma:/
108 dc
no porazka kompletna
pisalyscie o sluzie plodnym, ja mialam taki nawet niedawno
mialam go rowniez praktycznie w kazdym cyklu przed braniem tabletek anty a lekarze mi mowili ze miewam cykle bezowulacyjne
wiec ja na tym symptpie jakos nie polegam
Masakra, Ja juz w 34 Dc czuje sie napuchnieta, woda mi sie jakos zbiera i w ogole I wypatruje tego okresu.. z dnia na Dzien coraz bardziej boli mnie brzuch, dzisiaj juz byla masakra..
Lekarz mowil o innych lekach jak duphaston nie zadziala? -
Sam sluz a czasem tempka i sluz to nie wszystko.
Baylee to moze trzeba isc jeszcze raz? Moze do innego?