plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Libra wrote:Blondi22 wrote:Shagga_80 wrote:Blondi22 wrote:ja już wróciłam
od poniedzialku ide do pracy albo do sprzatania bibliotekiuwielbiam to miejsce
albo na zastepstwo jako seketarz gminy heh nie wyobrażam sobie
Wow! To się nazywa awans na Sekretarza!!!!!!!!!
ale tylko tym czasowo
właśnie dlatego mnie to dziwi:) bo to stanowisko kierownicze jest;)
wiem wiem poprostu sekretarz sie rozchorowała i dlatego
to jak coś to pisz na priva:) w tym temacie mogłabym Ci pomóc;) hehehe bo może z niektóre przypadki przerobiłam na własnej skórze:DBlondi22 lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Libra wrote:Blondi22 wrote:Shagga_80 wrote:Blondi22 wrote:ja już wróciłam
ale tylko tym czasowo
Bierz stanowisko sekretarza Blondi!
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:agula wrote:mauysia wrote:agula wrote:hej babeczki
przespalam dzisiaj mierzenie temp o 5 rano, obudzilam sie dopiero 7:20 jak zmierzylam bylo 37.9! poszlam dalej spac, jakies pol godziny temu temp byla 37.6 myslicie, ze jest sens cokolwiek dzisiaj wpisywac skoro i tak nie zmierzylam o stalej porze i do tego czuje, ze mi migdalki spuchly, nie wiem czy jakies chorobsko sie nie czai? spojrzcie na moj wykres prosze i powiedzcie czy owu juz byla?
Cześć agula,
może to jakaś choroba? 37,5 w ciągu dnia to już jest gorączka.
Tak czy inaczej, i tak zignorowałabym pomiar, bo był on 2,5 godz. po zwykłej godzinie pomiaru.
Czy była owulacja - nie wiem, ale okaże się w ciągu dwóch dni (zobaczysz wtedy, czy jest odpowiedni skok temperatury).
ale wpisac i zignorowac czy nie wpisac w ogole? no mam nadzieje, ze zadne chorobsko sie nie przyplata tfu tfu
Jak wpiszesz i zignorujesz to i tak nie będzie Ci brało tej temperatury pod uwagę.
No chyba że nie pasuje Ci wizualnie i estetycznieWtedy możesz w ogóle nie wpisywać.
Ale jeśli chodzi o interpretację wykresu to bez różnicy.
ok dzieki mauysiaEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny jak owulkę zaznaczyć jak moim zdaniem była w nocy ok 1-2 godzinie to na dziś czy na wczoraj zaznaczyć!!:-)na wczoraj chyba co??
ja obstawiam wczoraj!
No to też tak zaznaczyłam!!! Zobaczymy na koniec cyklu cz trafiłam bez żadnch obserwacji tylko po odczuciu bólu!! -
nick nieaktualny
-
Aga 30 to super by było abyś tak wiedziała bo ja na razie nie potrafię owulacji odczytać po bólach bo ich chyba nie mam nie wiem nigdy mnie nie bolało miesiączki też mam mało bolesne ale konkretne czasami mi tam coś ruszy ,ale wytrzymała na ból jestem ......Aguś szacun Wielgachny
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga 30 to super by było abyś tak wiedziała bo ja na razie nie potrafię owulacji odczytać po bólach bo ich chyba nie mam nie wiem nigdy mnie nie bolało miesiączki też mam mało bolesne ale konkretne czasami mi tam coś ruszy ,ale wytrzymała na ból jestem ......Aguś szacun Wielgachny
No mi narazie się udawało za każdym razem zobaczymy czy teraz też się udało!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaseczki kochane już mam zrobioną kompozycję...anturium takie duże ze 20 cm na 20 i róże...na jodełce a i tak kwiaty drogie...masakrycznie drogie, bo lilia 10 zł, margareta, tj. chryzantema z 7 i to marna gałązka, róże dłuższe 10 zł a krótkie 5zł...normalnie już mnie nosi jak widzę te ceny...że też m. nie chce się zgodzić na kwiaciarnię...ech...teraz wpadłam na sekund 5 do Was i do pracy rodacy...garnitur odświeżyć, koszulę wyprasować i buty wypastnąć, skarpetki przygotować co w bieli lub czerwieni nie pójdzie jak biskup he he
Tyle miałam zrobić a tu lipa jak to Kaja nasza pisze czasem...no nic, dzień długi i słońca mega dużo, śniegu zero to nie ma wymówek jak u Was dziewczynki;-)AGA 30, Kaja, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Blondi22 wrote:Libra wrote:Blondi22 wrote:Shagga_80 wrote:Blondi22 wrote:ja już wróciłam
ale tylko tym czasowo
to jak coś to pisz na priva:) w tym temacie mogłabym Ci pomóc;) hehehe bo może z niektóre przypadki przerobiłam na własnej skórze:D
dzieki kochana jestesLibra lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny juz prawie was nadrobilam, prawie prawie;)
Pytanko mam do zafasolkowanych na wstepie. Moja siostra jest w 12 tygodniu ciazy i od wczoraj pobolewa ją dół brzucha, tak pod jajnikami. Nie jest to ciągly bol i bardzo mocny, nie ma plamien i tak sie zastanawiamy czy te pobolewania są normalne? tez tak macie? ja jej nie umiem odpowiedziec na wlasnym przykladzie bo nie dotrwalam do tego tygodnia.
Ide nadrabiac dalej.