plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie dość że takie piękne dziś słonko to jeszcze takie njusyyy. Sylwia i Anka gratuluję !!! Spokojnych 9-miesięcy
Gocha cieszę się że twój m się zdecydował, czekam na wyniki
pozdrawiam resztę dziewczyn :*sylwia1985, Fedra, Dodi, mauysia, Strażaczka90, Spero, Pismak, plemniczka, Ilona, Libra, anka_a, Kfjatus, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Hej kiti
jak się masz?
Strażaczko przyzwyczajaj się a co jak będziesz w ciąży i będziesz musiała np leżeć, czego nie życzębędzie gotowal i sprzatal:)
Musia wypoczywaj KochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 11:22
Dodi, Fedra, Libra, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Hej kiti
jak się masz?
a właśnie idę coś zjeść bo aż zgłodniałam po tych wszystkich wiadomościach
u mnie po staremu, po sesji już także teraz wypoczywam ile wlezie
planuję tygodniowy wypad do m w marcu tylko się zastanawiam kiedy, żeby było wtedy co trzebamoże mi doradzicie ?
Dodi, Strażaczka90, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:planuję tygodniowy wypad do m w marcu tylko się zastanawiam kiedy, żeby było wtedy co trzeba
może mi doradzicie ?
Ale co konkretnie miałybyśmy Ci doradzić? Co to jest "co trzeba"?
Strażaczka90, Dodi, Spero, kiti lubią tę wiadomość
-
Kiti ja myślę, że jakbyś pojechała od 17 to powinno być git pod warunkiem, ze się nie ebłam hehe a możesz mi przypomnieć, gdzie przebywa Twój m? (skleroza sorki
) .... fajnie, że jesteś już po sesji, więc teraz leżing i chciałam napisać pising na ovu, ale musze chyba coś w zastępstwie znaleźć hehe
Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
Kiti jak tam M jeszcze z Tobą ?
kiti lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
JEST ZŁOTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Justyna !!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 11:53
Dodi, Fedra, mauysia, sylwia1985, Spero, Ilona, anka_a lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dodi wrote:serio serio Małysz!!!!!
Stocha nie widziałam jak zdobywał złoto, to chociaż Justyną się ponapawam!
EDIT: a czy ona nie miała czasami złamanej kości w stopie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 12:00
Dodi, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:~Dzięki Wam za cynka
Stocha nie widziałam jak zdobywał złoto, to chociaż Justyną się ponapawam!
EDIT: a czy ona nie miała czasami złamanej kości w stopie??
Miała i maJest WIELKA !!!
Fedra, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Witam znowu. Weszłam po krótkim odpoczynku, ale zdążyłam się tylko zdenerwować.
Także stwierdzam, że dla własnego dobra, muszę trochę zluzować z ovu. Będę tu udzielać się nieco rzadziej. Wybaczcie. Mam nadzieję, że rozumiecie.
Zaszły tu zmiany, przez które jest mi coraz ciężej się wypowiadać, bo mam wrażenie, że za każdym razem jak coś napiszę i ktoś tego nie polubi to dostaję "publiczną chłostę". Wcześniej, każda mogła mówić głośno co myślała i nikt tego nie wyśmiewał, każda szanowała drugą stronę. Coś się na tym polu zmieniło.
Może to hormony mi skaczą, ale takie mam właśnie ostatnio odczucia. Czytam Wasze ostatnie posty i widzę, że nie tylko ja mam takie przemyślenia. Szkoda trochę, ale wiem że wszystko się zmienia i nic nigdy nie zostaje takie samo.
Niemniej jednak będę podczytywać co u Was słychać, bo po tak długim okresie wirtualnej znajomości ciekawa jestem co u kogo.
Trzymam kciuki za świeżutkie fasolki, za wszystkie starające się, za bobaski na świecie i za te w drodze.
Miłego dnia wszystkim życzę i przesyłam słoneczko, które u mnie wyszło i pięknie świeci.Fedra, anka_a lubią tę wiadomość
-
tak biegła ze złamaną kością stopy ! tym bardziej jest wielka
ZAPAMIĘTAJCIE TEN DZIEŃ 13.02.2014
jak się ktoś zapyta Sylwii czy Anki kiedy zrobiłaś test ciążowy?
jak w 2014 Justyna zdobyła złotoPismak, Fedra, Spero, Ilona, mauysia, sylwia1985, anka_a, Blondi22, Kfjatus, a-koczek, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Witam znowu. Weszłam po krótkim odpoczynku, ale zdążyłam się tylko zdenerwować......
czy uważasz, że tym samym nie powinnam się wypowiadać i trzymać język za zębami? skoro możemy się wszystkie wypowiedzieć to, to czynimy? w czym znowu jest problem? że Któraś pisze od swoich odczuciach?
Fedra, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Witam znowu. Weszłam po krótkim odpoczynku, ale zdążyłam się tylko zdenerwować.
Także stwierdzam, że dla własnego dobra, muszę trochę zluzować z ovu. Będę tu udzielać się nieco rzadziej. Wybaczcie. Mam nadzieję, że rozumiecie.
Zaszły tu zmiany, przez które jest mi coraz ciężej się wypowiadać, bo mam wrażenie, że za każdym razem jak coś napiszę i ktoś tego nie polubi to dostaję "publiczną chłostę". Wcześniej, każda mogła mówić głośno co myślała i nikt tego nie wyśmiewał, każda szanowała drugą stronę. Coś się na tym polu zmieniło.
Może to hormony mi skaczą, ale takie mam właśnie ostatnio odczucia. Czytam Wasze ostatnie posty i widzę, że nie tylko ja mam takie przemyślenia. Szkoda trochę, ale wiem że wszystko się zmienia i nic nigdy nie zostaje takie samo.
Niemniej jednak będę podczytywać co u Was słychać, bo po tak długim okresie wirtualnej znajomości ciekawa jestem co u kogo.
Trzymam kciuki za świeżutkie fasolki, za wszystkie starające się, za bobaski na świecie i za te w drodze.
Miłego dnia wszystkim życzę i przesyłam słoneczko, które u mnie wyszło i pięknie świeci.
Wiecie co mnie ostatnio mega WKURWIA !!!!!
To że wszystkie się obrażają że odchodzą bo niby kiedyś można było wyrazić swoją opinię a teraz nie.
Ale przepraszam to znaczy Muska że Ty mogłaś wyrazić swoją opinię w tym temacie i to jest ok a ja już nie mogę swojej wyrazić bo odbierasz to jako chłostę.
To właśnie teraz tak jest że boję się cokolwiek napisać jakie mam zdanie na dany temat żeby broń Boże kogoś nie urazić.
Dziewczyny co się stało przestałyśmy szanować Nasze zdania nawet te odmiennie? To że ktoś ma inną opinię ode mnie i napisze o tym nie znaczy że go chłostam czy linczuję tylko wyrażam swoje zdanie. Chyba na tym dyskusja polega ?Fedra, Dodi, Libra, anka_a, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Muska wrote:Witam znowu. Weszłam po krótkim odpoczynku, ale zdążyłam się tylko zdenerwować.
Miłego dnia wszystkim życzę i przesyłam słoneczko, które u mnie wyszło i pięknie świeci.
eeehhhmmm nie kumam...
przecież żadnej chłosty nie było nawet nie bardzo wiem co mogło Cię zdenerwować?
ja jedynie napisałam ze sie z Tobą nie zgadzam ale przecież sama pisałaś ze każdy moze mieć swoja opinie to i każdy ją wyraził...
więc nie wiem o co cho???Dodi, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi