X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak..miala 36 lat..miala raka trzustki....

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    36 lat,miała raka z przerzutami...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no trzustka to lipa...:( kobieta pewnie temu tak schudła...
    juz mowiono od kilku lat o tym kurde.. a miało byc lepiej

ale z trzustka nie ma zartów, ten tata kolgi tez umarł w sierpniu, jak Wam pisałam ze bylam na pogrzebie;/
    Patrick Swayze też :| ahhh

relge6yd309xm1zq.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze... Najtrudniej ratowac trzustke... :/

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytajcie

http://natemat.pl/110123,anna-przybylska-nie-zyje-informacja-nieprawdziwa

wtf???

relge6yd309xm1zq.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W lipcu podali informacje taką,dzisiejsza jest niestety potwierdzona...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku kochany dziękuję za kciuki :* :)

ewunia termin @ wypada nam praktycznie tak samo... oby nie przyszła :P

przedszkolanka faktycznie, matka dziecka nieodpowiedzialna, noo nie daje mu dobrego przykładu :/
    Ja dziś widziałam moją kumpelę z jej 6-dniowym syneczkiem, stała nad wózkiem i mu prosto w pysio dmuchała dymem (przez całą ciążę i teraz po porodzie też, non stop pali przy małym fajki). Aż mnie skręca jak o tym myślę :/ inne się starają, dmuchają, chuchają żeby wszystko było dobrze, a inne tak nie szanują największego skarbu jaki od życia dostały, no nóż się człowiekowi w kieszeni otwiera...

Anutka no co Ty mówisz kochana, piękny brzucholek, a tyłek masz jak J.Lo a nie jak komoda, i tego się trzymaj! :)

Czytałam właśnie o Ani Przybylskiej, straszne to :( siostra znajomej jest pielęgniarką w szpitalu, w którym była Ania, i faktycznie to prawdziwe info niestety, z resztą nawet na jej oficjalnym profilu na FB to potwierdzili. Taka młoda kobieta :(

Anutka lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)
    co u Was???
    moja temperatura niestety dalej leci w dół :( mam nadzieję, że jeszcze odbije :/ i znów łapią mnie korzonki ;( wstałam z takim bólem lędźwi, że szok :O mam nadzieję, że i ta tempka, i ten ból pleców to oznaka zagnieżdżania, bo macica też mnie małpowo boli :/ przewidywany termin @ -> sobota...

• myśliwa Ekspertka

Wysłany: 6 października 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :)

szok z Przybylską, taka młoda kobieta i trójkę dzieci miała ...

sury_cat to trzymam kciuki, żeby za te cierpienia odpowiadał fasolek :)

http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki myśliwa, ale to powinien być jednodniowy spadek, a ja już mam dwu :P więc prędzej na jakąś chorobę pewnie :(
    a jak u Ciebie?

• myśliwa Ekspertka

Wysłany: 6 października 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie na szczęście jakoś się moje regulują moje hormony, jak tak zaczynam obserwować swoje ciało, to faktycznie po tych ziołach Regularne Cykle łatwiej mi przewidzieć owulację, ale i tak z mężem staramy się prawie codziennie :)
    owu ma być dopiero 12.10 więc zobaczymy, chociaż nie nastawiam się jeszcze na ten cykl :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    U mnie spadek temp - moim zdaniem mam 2 torbiele, czuje, że pęcherzyki nie pękły. No cóż pewnie cykl przerwy i znów clo z zastrzykiem tym razem jej zaznacze.
    Miłego dnia. O tej Przybylskiej to teraz słysze dopiero :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie to zioła? gdzie kupiłaś? powiedz coś więcej?
    jeśli mi się nie udało to na przyszły cykl chyba kupię Castagnus bo jest bez recepty a też na wyregulowanie cykli plus zmniejszenie dolegliwości miesiączkowych

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Hej.
    U mnie spadek temp - moim zdaniem mam 2 torbiele, czuje, że pęcherzyki nie pękły. No cóż pewnie cykl przerwy i znów clo z zastrzykiem tym razem jej zaznacze.
    Miłego dnia. O tej Przybylskiej to teraz słysze dopiero :O

z Przybylską masakra, choroba nie wybiera, przed nią każdy jest równy czy ma kasę czy nie, smutne ale prawdziwe niestety :(
    Monia a jakbyś zadzwoniła do swojej gin nie wcisnęłaby Ci na monit teraz? żeby sprawdzić co tam się dzieje?

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biore castagnus ale szczerze nie czuje różnicy :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 08:30

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    z Przybylską masakra, choroba nie wybiera, przed nią każdy jest równy czy ma kasę czy nie, smutne ale prawdziwe niestety :(
    Monia a jakbyś zadzwoniła do swojej gin nie wcisnęłaby Ci na monit teraz? żeby sprawdzić co tam się dzieje?
    Sury ide dzisiaj ale na 14 na monitoring ;)

sury_cat lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • myśliwa Ekspertka

Wysłany: 6 października 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi moje zioła polecił mój gin, tu jest ich opis http://babyandmamamed.com/index.php/staram-sie-o-dziecko/ziola-na-owulacje-regularne-cykle/

generalnie one wpływają na uregulowanie hormonów i na owulację, muszę brać coś takiego, bo tabletki mi trochę rozwaliły cykl. No i są jeszcze takie na płodność, można barć jedne i drugie na raz, ja póki co biorę tylko te Regularne Cykle, a te na płodność mam włączyć od kolejnego cykl

sury_cat lubi tę wiadomość

• myśliwa Ekspertka

Wysłany: 6 października 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z Przybylską to faktycznie zaskoczenie, w ciągu roku po chorobie zmarła, rak jest straszny

• Złota Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Ciężki weekend za mną: w sobotę sprzątanie: mycie okien, pranie firan i zasłon, podłogi, łazienka, kuchnia. Cały dzień na szmacie.

A wczoraj cały dzień w toalecie, mam okropną biegunkę. dziś też mnie jeszcze trzyma.

A Ania Przybylska...no cóż. Choroba nie wybiera. W lipcu zmarła moja Ciocia, też młoda - 38 lat. Chorowała 10 dni. Bardzo szybko wszystko się potoczyło.
    Straszne to... Trzeba się cieszyć każdą chwilą.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myśliwa wrote:
    mi moje zioła polecił mój gin, tu jest ich opis http://babyandmamamed.com/index.php/staram-sie-o-dziecko/ziola-na-owulacje-regularne-cykle/

generalnie one wpływają na uregulowanie hormonów i na owulację, muszę brać coś takiego, bo tabletki mi trochę rozwaliły cykl. No i są jeszcze takie na płodność, można barć jedne i drugie na raz, ja póki co biorę tylko te Regularne Cykle, a te na płodność mam włączyć od kolejnego cykl

to te ziółka na receptę?

‹‹ 1326 1327 1328 1329 1330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ