Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no trzustka to lipa...
kobieta pewnie temu tak schudła...
juz mowiono od kilku lat o tym kurde.. a miało byc lepiej
ale z trzustka nie ma zartów, ten tata kolgi tez umarł w sierpniu, jak Wam pisałam ze bylam na pogrzebie;/
Patrick Swayze teżahhh
-
Groszku kochany dziękuję za kciuki :*
ewunia termin @ wypada nam praktycznie tak samo... oby nie przyszła
przedszkolanka faktycznie, matka dziecka nieodpowiedzialna, noo nie daje mu dobrego przykładu
Ja dziś widziałam moją kumpelę z jej 6-dniowym syneczkiem, stała nad wózkiem i mu prosto w pysio dmuchała dymem (przez całą ciążę i teraz po porodzie też, non stop pali przy małym fajki). Aż mnie skręca jak o tym myślęinne się starają, dmuchają, chuchają żeby wszystko było dobrze, a inne tak nie szanują największego skarbu jaki od życia dostały, no nóż się człowiekowi w kieszeni otwiera...
Anutka no co Ty mówisz kochana, piękny brzucholek, a tyłek masz jak J.Lo a nie jak komoda, i tego się trzymaj!
Czytałam właśnie o Ani Przybylskiej, straszne tosiostra znajomej jest pielęgniarką w szpitalu, w którym była Ania, i faktycznie to prawdziwe info niestety, z resztą nawet na jej oficjalnym profilu na FB to potwierdzili. Taka młoda kobieta
Anutka lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
nick nieaktualnydzień dobry
co u Was???
moja temperatura niestety dalej leci w dółmam nadzieję, że jeszcze odbije
i znów łapią mnie korzonki ;( wstałam z takim bólem lędźwi, że szok
mam nadzieję, że i ta tempka, i ten ból pleców to oznaka zagnieżdżania, bo macica też mnie małpowo boli
przewidywany termin @ -> sobota...
-
nick nieaktualny
-
no u mnie na szczęście jakoś się moje regulują moje hormony, jak tak zaczynam obserwować swoje ciało, to faktycznie po tych ziołach Regularne Cykle łatwiej mi przewidzieć owulację, ale i tak z mężem staramy się prawie codziennie
owu ma być dopiero 12.10 więc zobaczymy, chociaż nie nastawiam się jeszcze na ten cyklhttp://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Hej.
U mnie spadek temp - moim zdaniem mam 2 torbiele, czuje, że pęcherzyki nie pękły. No cóż pewnie cykl przerwy i znów clo z zastrzykiem tym razem jej zaznacze.
Miłego dnia. O tej Przybylskiej to teraz słysze dopiero
z Przybylską masakra, choroba nie wybiera, przed nią każdy jest równy czy ma kasę czy nie, smutne ale prawdziwe niestety
Monia a jakbyś zadzwoniła do swojej gin nie wcisnęłaby Ci na monit teraz? żeby sprawdzić co tam się dzieje? -
sury_cat wrote:z Przybylską masakra, choroba nie wybiera, przed nią każdy jest równy czy ma kasę czy nie, smutne ale prawdziwe niestety
Monia a jakbyś zadzwoniła do swojej gin nie wcisnęłaby Ci na monit teraz? żeby sprawdzić co tam się dzieje?sury_cat lubi tę wiadomość
-
mi moje zioła polecił mój gin, tu jest ich opis http://babyandmamamed.com/index.php/staram-sie-o-dziecko/ziola-na-owulacje-regularne-cykle/
generalnie one wpływają na uregulowanie hormonów i na owulację, muszę brać coś takiego, bo tabletki mi trochę rozwaliły cykl. No i są jeszcze takie na płodność, można barć jedne i drugie na raz, ja póki co biorę tylko te Regularne Cykle, a te na płodność mam włączyć od kolejnego cyklsury_cat lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e -
Cześć dziewczyny!
Ciężki weekend za mną: w sobotę sprzątanie: mycie okien, pranie firan i zasłon, podłogi, łazienka, kuchnia. Cały dzień na szmacie.
A wczoraj cały dzień w toalecie, mam okropną biegunkę. dziś też mnie jeszcze trzyma.
A Ania Przybylska...no cóż. Choroba nie wybiera. W lipcu zmarła moja Ciocia, też młoda - 38 lat. Chorowała 10 dni. Bardzo szybko wszystko się potoczyło.
Straszne to... Trzeba się cieszyć każdą chwilą. -
nick nieaktualnymyśliwa wrote:mi moje zioła polecił mój gin, tu jest ich opis http://babyandmamamed.com/index.php/staram-sie-o-dziecko/ziola-na-owulacje-regularne-cykle/
generalnie one wpływają na uregulowanie hormonów i na owulację, muszę brać coś takiego, bo tabletki mi trochę rozwaliły cykl. No i są jeszcze takie na płodność, można barć jedne i drugie na raz, ja póki co biorę tylko te Regularne Cykle, a te na płodność mam włączyć od kolejnego cykl
to te ziółka na receptę?