Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Cześć dziewczyny!
Ciężki weekend za mną: w sobotę sprzątanie: mycie okien, pranie firan i zasłon, podłogi, łazienka, kuchnia. Cały dzień na szmacie.
A wczoraj cały dzień w toalecie, mam okropną biegunkę. dziś też mnie jeszcze trzyma.
A Ania Przybylska...no cóż. Choroba nie wybiera. W lipcu zmarła moja Ciocia, też młoda - 38 lat. Chorowała 10 dni. Bardzo szybko wszystko się potoczyło.
Straszne to... Trzeba się cieszyć każdą chwilą.
heja biegunka może na owu? też tak zawsze mam ;/
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:hej
a biegunka może na owu? też tak zawsze mam ;/
Sury, ja nigdy nie miałam biegunek na owu, więc ciężko mi powiedzieć. Wieczorem miałam lekką gorączkę, więc raczej obstawiam wirusa.
A co z Twoim wykresem? Trzymam kciuki, żeby tempka jeszcze odbiła w górę! -
nick nieaktualnyZłota wrote:Sury, ja nigdy nie miałam biegunek na owu, więc ciężko mi powiedzieć. Wieczorem miałam lekką gorączkę, więc raczej obstawiam wirusa.
A co z Twoim wykresem? Trzymam kciuki, żeby tempka jeszcze odbiła w górę!
no właśnie totalnie nie wiem co z moim wykresemmam nadzieję, że to na zagnieżdżenie ale boję się, że dupa blada będzie w sobotę małpa jak ta lala
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:no właśnie totalnie nie wiem co z moim wykresem
mam nadzieję, że to na zagnieżdżenie ale boję się, że dupa blada będzie w sobotę małpa jak ta lala
Słonko, nie nakręcaj się i nie nastawiaj na nic. Będzie co ma być, niczego już nie zmienisz. Nie cofniesz kijem Wisły;)sury_cat, mizzelka lubią tę wiadomość
-
ja mieszkam na poddaszu i okna mam nie za duże i nisko i pies siedzi na oknie i wszędzie mam same "noski" więc całkiem czyste będą ok minuty może
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 09:29
Złota, przedszkolanka:), kot_bury lubią tę wiadomość
-
hej hej
mnie tez czekaja okna niestety
Monia u mnie podobnie, tzn ja mam same okna wielkie, bo z kazdego pokoju mam balkon ale i tak sa całe upierdzielone przez kota...bo sie spina po oknach, atakuje muchy itd i wszedzie sa łapki i noski ...masakraaaaa
jaka u WAs pogoda....
u mnie z 13 stopni, niby sie słonce przebija ale jakies takie sniegowe chmury nadciagaja -
nick nieaktualny
-
Ja mam 3 koty i nie pamiętam kiedy miałam czyste okna
Dzień Dobry Kochane
Taki piękny był weekend a dzisiaj za oknem szaro i buro... Ale czwartek już tuż tuż, zaraz meżuś będzie obok. A dzisiaj do szkoły znowu - jupi
Miłego dnia BabyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 11:18
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość