Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Znowu pospałam długo
Dzisiaj dyżur R. przy wyprawieniu Majki do szkoły to poszalałam
A później Remicho postanowił mnie obudzić... nie powiem jak ale skutecznie
Piękne słoneczko u nas dzisiaj więc jutro prawdopodobnie będzie wycieczka off roadowaBierzemy auto i jedziemy hi hi będą zdjęcia nowe
A dzisiaj jedziemy po nowy obiektyw - mam nadzieję, że znajdę to co chcę. Mam upatrzony ale tylko w internecie... No nic, zobaczymy
Mizzy wybacz ale usmiałam sięRozbójnika masz a raczej obstawiam nadal rozbójniczkę - taka jak mamusia
Na pocieszenie Ci powiem, ze mi Majka sie ukazała w 7 miesiącu dopiero
Ale zdjęcia super, ja takich nie miałam
Miłego dnia Dziewuszki, oczywiście postaram się zaglądać w miarę możliwosci
-
Livia cudem zrobione bo cały czas się zasłaniało
bunt na całego
i do tgo się śmiała/śmiał jeszcze.. no już pokazuje kto tu rządzi
u mnie też ładnie słoneczko świeci ale i tak brrr zimno
zazdroszczę energii... ja ciągle sie zbieram zeby coś posprzątać i jak zwykle dobrze mi to idzie myślami
trzymam kciuki za obiektywwidzę że nowa pasja cię pochłonęła całkowicie
i udanej sesji
-
kurna, wczoraj koleżanka jadła kalafior, a mi pachniało kapustą kiszona, a dziś w całym biurze czuję przypalone ziemniaki, co jest niemożliwe, bo nikt ziemniaków nie je, wiem, bo przepytałam wszystkich
Lena87, XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:wczoraj mnie tak mocno zabolało po stronie gdzie była owu że aż stanęłam w miejscu .. przestraszyłam sie .. ale to tylko jednorazowo tak było , już jest ok dziś
nie ma co sie strachac, ja mialam owu z lewego, na usg mala umiejscowinna byla z lewe strony w macicy a nie na sfodku i jak sie wypycha pupa cz glowa t tez z lewej
-
Czytałam, choć nie powinnam tego czytać, bo aż się we mnie gotuje
I znów się powtórzę - tyle osób zasługuje na dziecko, chce mieć dziecko, stara się, robi wszystko, żeby tylko zajść w ciążę i ją utrzymać, a ciągle mają pod górkę, a tacy co mają dziecko gdzieś, mają dziecko choć wcale go nie chcą
Nóż się w kieszeni otwiera, jak można tak nie szanować siebie, jak można nie szanować cudu, który daje nam los? Słów brakuje...
Julia07.2015