Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no według mnie chyba najlepsza jest oliwka, bynajmniej ja mam strasznie suchą skórę i jak posmaruje i pomasuje to jest dla mnie super, taka sprężysta skóra, a po kremie nie mam takiego efektu jakoś
a też smyram sobie z Mixy
no smarujcie udkai cycki tez w sumie bo ja mam juz po rozstępie na kazdej piersi zaliczone
-
livia30 wrote:Ja smaruję uda, pośladki, biodra, brzuch i piersi. Jak na razie Dzidziusiem dla mamy ale kupiłam sobie sobie Lirene bo już Dzidziuś mi się kończy. Palmersa też mam w domu ale nie jestem w stanie strawić jego zapachu
Patrzyłam w Auchanie dzisiaj na ta Lovelę do prania i 20zł kosztuje, większa paka 36zł ale jakoś nie jestem do niej przekonana, chyba na JELP się zdecyduję i Coccolino Sensitive do płukania tkanin ale jeszcze mam czas.
Dobra, zbieram się do szkoły a taaaaaaak mi się nie chce!!! Znowu mnie głowa boli, masakra z tym łbem - głupi to bolizależy jak kto lubi
ale dziś ta promocja w biedronce przebiła wszystko, jaram się jak głupia hahah
dziś zajęcia z tym Włochem czy jak? co bd gadal po angielsku? mam nadzieje ze nie bd sie nudzić i wszystko ladnie poprowadzi
mnie tez glowa boli.. taka niedojechana jestem od kilku dni, to chyba pogoda taka albo sie nie wysypiam..
słaba jestem.. inne kobietki do 9 miesiąca popieprzają na pełnych obrotach a ja? ja będę pewnie leżeć -
Groszek wrote:Mizzy i Madziulka, ja stoje bokiem moze temu.. jakbym foto "od tyłu zrobiła" to tam jest masakra... góry i pagóry.. a dupa serio wielka, malz sie smieje ze murzynska
;/
nie wiadomo z czego sie smiac, z czego plakac...
chyba bym wolala nie miec z ciaza, porodem i dziecmi wczesniej do czynienia...
a tak? kolezanki powiedza, ze jakas glupia jestem...swiruje itd.
to b.ciezkie zadanie...
nie wyobrazam sobie przenosic...
czekam na moment odejscia wod lub skurczy i kicha... w nocy z lekiem sie budze na siusiu
Madzia, Tobie tez pewnie nie lekko, na kiedy masz termin wg OM? -
Jenyś wróciłam, ta szkoła mnie wykańcza a nawet nie szkoła a krzesła w niej
Takie wygibasy już na nich odwalam a to dopiero 4 miesiąc
Mizzi wykład z Włochem był wczoraj - MASAKRA! O 21 wyszłam bo już nie dawałam rady, z resztą od 19 po kolei ludzie wychodziliTak nas zainteresował
Ja nie smaruję się oliwką, nie wchłania się i ciągle się świecę. Robiłam próbę ale nie wyszło... I smaruję się tak co drugi dzień, jakoś nie mam zacięcia kurczę. Muszę się zmobilizować bardziej
Wciągnęłam bułeczkę z twarożkiem i popijam świeży soczek z marchewki i jabłek - jestem w 7 niebie
-
Heja
Ja wyspananic nie boli, nic nie strzyka
biore sie za ostre sprzatanie dzis
co by se nie zasiedziec
ale mnie chyba tez nawet traktor nie ruszy cos tak czuje
Gabrys stwierdzil, ze skoro sniegu nie ma to zostaje w brzuchu....
Zlota, ja pytalam o Thermomixaczyli to ten sprzecior
przydalby sie
ale kosztuje majatek
moze kiedys...
ja smarowalam sie po 12 tc i roznymi balsamami... Bielendy sexy mamy nie polecam- czysty silikon.
Najczesciej oliwka fur mama z babydream (Rosmann) lub kremik Johnson fioletowy polecony przez Livie...a pozniej to wszystko co mi wpadlo w rece bylo na brzuchuno i tak sie mazalam... Nie mam rozstepow choc brzuch rozciagniety ze ho ho i sie blyszczy jak wypolerowane jaja
Laura, mizzelka lubią tę wiadomość