Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Wszystkim
Laura ja codziennie piję mleko, czasem szklankę czasem dwie, ale ja od zawsze piję mlekoi jak dotąd (odpukać!) nie mam żadnych problemów
no i podobno na zgagę też pomaga (może dlatego jej nie mam!)
Miłego dnia wszystkim życzę i wszystkim Agnieszkom spełnienia marzeńprzedszkolanka:), Laura, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Groszek wrote:aaa...ktos mi pisał, ze Mama Coffee jest na zaparcia jeszcze dobra
gdzieś mi sie obiło o uszy
ale wiadomo, na kazdego coś innego skutkuje...
a Dziadek zachorował??
to super jak wyniki sie poprawiły
Groszku nie wiem własnie co sie z Dziadkiem stalo...
ale w piatek mam polozną takze przemyci mi wyniki zebym na środe miała jak pójde do Pana PAPA:
a termin mam na walentynkiheheheh
ale chyba nie dotrzymam, a raczej na pewno..tak coś czuje... -
nick nieaktualny
-
no nic , czas ruszyć moje 4 litery
i zabrać się za obowiązki .. Dziewczynki robiła któraś szaszłyki ale w piekarniku robione ? proszę o jakieś instruktarze , rady , przepisy bo chcę robić a to mój pierwszy raz
mam w przepisie mięso wieprzowe z szynki.
będę zerkać . pomocy z tymi szaszłykami -
Monia no to mięsko w kostkę i nabijasz na patyczek
ja mysle ze warto je najpierw troszke podsmażyć, zeby nie wyszło tak ze warzywka beda miekkie i zaczną sie rozpadać na patyczku a miesko bedzie zylaste
wiec podsmaż je chwilke na patelni, na zloty kolor, wystudz i wtedy nabijaj na patyczki wraz z warzywkami czy co tam masz
Groszek, XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Aguś nie śpie już i nie rodze,w pn sama zgłaszam się do szpitala i niech robią co chcą.
Zgagę mam codziennie,pije mleko a ta franca i tak budzi mnie co noc o tej samej porze
Na zaparcia pomagała mi kawa inka codziennie z rana,raz użyłam tych czopków glicerynowych ale w moim przypadku okazały się o kant dupy rozbić -
Anutka wrote:A my obchodzimy pierwszy dzien babci
ha ha ja też dziś dzwoniłam do mamy z życzeniamisie wzruszyła
mowie jej ze za rok przyjedziemy juz osonbiscie z prezentemheheheh
Madziulka, Groszek, Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
ale mam lenia dziś...
ale w sumie to nic nie mam do roboty
jakiś obiadek tylko wymyśle lekki no i musze sie wziąć za siebie, jakiś paznokcieć zrobić i kreacje przygotować bo ide dziś z ukochanym na romantyczną kolacjea cooooo
Lena87, Madziulka lubią tę wiadomość
-
to i tak nie rozumiem tych suwaczków, kazdy ma inaczej ustawiony
a ja sie tym u Was sugeruje
Rudasek, czyli 40 tyg.masz 14.02.....czyli wg OM w sobote skonczysz 37 tyg.
no, to by sie zgadzało...bo ja wtedy bede miec 39 pełne... bo prawie 2 tyg roznicy w terminie miedzy nami...trzymaj Stasia jeszcze do końca stycznia
a Wy macie te suwaczki wg belly ustawiane czy jak? bo kazdemu inaczej liczy
ja pierrr...ale mnie Mały kopie po prawym bokuchyba sie obrócił znowu stronami
ciekawe jak on to robi
Lactuloza i czopki w ostatecznoscichociaz ja pilam Lactuloze, dobry syropek
mhmmmm
Livia, a jak zaliczenia u Was wygladaja? na podstawie testów czy zdjecia zaliczeniowe??
ciekawe skad u Was sniegjak to zawsze na południu było najzimniej
ale sie ta pogoda zmieniaaaaaaaaa
ja sie dalej zastanawiam czy mam wszystko dla Bobasa... hmmmm....
chyba musze kupic jednak ten spiworek do wozka i nosidełka, bo przyjdzie zima i co? taki zwykły za 40 zł, bedzie na sanki na przyszly rok, o ile bedzie snieg :p hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 10:58
-
Groszku ja nie wiem jak liczy....u mnie belly pokazuje 36 i 2 czyli 37 tydzien
juz sama nie wiem....
No trzymam do konca stycznia i tyle..pozniej ma rozkaz wyjscjuż mam dość
Mnie tez ładuje po prawej jak cholera, zebra mi połamidziś strasznie aktywny od rana...zreszta cała czas....dziecko zombie- nie spi wogóle
Groszku a nie masz przy wózku tej osłonki takiej?
Bo ja do gondolki mam osłonke a do spacerówki mam własnie spiworek wyscielany polarkiemi mysle ze da sie go tez naciagnąc na nosidełko...spróbuje jak wyschnie wózek, bo wczoraj wróci z pralni