Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie troszke popruszylo wiec nie wiem na co on czeka
Ja puchne masakrycznie,wieczorem nogi az do kolan spuchniete.Mężu mówi że pojade rodzic w jego klapkach bo w swoje buty sie nie mieszcze
Jęśli chodzi o jadłospis to nie będe za bardzo przesadzac.Będe próbować w miare mozliwosci i zapisywac po czym nic małemu nie jest.
Pamietam jak moja koleżanka wyszła ze szpitala i odrazu wpierdzieliła kurczaka pieczonego,a ja taka zdziwionaAle malemu nic nie bylo
Groszek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
a pisze ze dieta karmiacej powinna byc bogata o 500 kcal od diety w ostatnim trymestrze ciazy... hahaha... ciekawe.... na tych ziarnach? owocach? warzywach i gotowanych produktach?
ciekawe jak ja bez slodyczy sie obejdebez Maca
pizzy?
tu jakis przyklad diety:
http://www.mjakmama24.pl/kuchnia/dieta/dieta-karmiacej-mamy-jadlospis-na-5-dni,175_2170.html -
się rozpisały no...
Madziula bierz tego męża do sypialni, mówię Ci
Groszku Ty to dobra jestesmasz racje,nie sprząta, bo jeszcze się nabrudzi
Livia ja mam samą teorię na zaliczeniach;/ głupota jak nic...
a śniegu nas wiosna
Lena jutro wizyta chyba co?
Co do włosów to wczoraj tym żelem robiłam i pierwsze co? prawie rykno ale może być, lekko są muśnięte, zobaczymy ile wytrzymają
coś mnie od rana brzuch boli... dobrze że dzisiaj wizyta...
ja próbowałam ciuszki naszykować na wyjście i kompletnie nie mam pomysłu...muszę się mamy doradzić...
ja suwaczek mam wg.OM, a belly mi pokazuje jakoś dalej o 1 dzień
Monia, Livia nie róbcie smaka!!!! nu nu nu!
uciekam działać, do później :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 11:49
Madziulka lubi tę wiadomość
-
Gorszku mi polozna mowila ze na poczatku ograniczyc kapustę, brokuły, kalafior, groch to co wzdyma...cebule i czosnek ale mowila tez ze jak sie jadło to przez cała ciaże to mozna jesc tylko nie w gigantycznych porcjach. Bo Maluszek wszystko z nami jadł i jest przyzwyczajony do smaków itd
no Maca nie ale to na poczatku..ja zamierzam jeśc wszystko..moze przez pierwszy m-c pogotuje zupki na rosołku, miesko z wody czy z grilla a tak to bede smażyc kotleciory i inne rzeczy...mizzelka lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:aaaaaa Rudasku ale piec bez termoobiegu nie, bo mięsko może być przysuszoneee chyba wg mnie...
a na blaszce normalnej tak ??? jak na ciasto ? i wysmarowana olejem
ja zawsze pieke z grzałkami na górze i na dole plus wiatraki na blasze- dokładnie tak
Najwazniejsze zeby miesko bylo usmażonebo warzywka jak beda chrupkie to beda git
Monia a co to za okazja? tak CIe naszło czy masz gości ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 12:00
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Jenyś wróciłam, ta szkoła mnie wykańcza a nawet nie szkoła a krzesła w niej
Takie wygibasy już na nich odwalam a to dopiero 4 miesiąc
Mizzi wykład z Włochem był wczoraj - MASAKRA! O 21 wyszłam bo już nie dawałam rady, z resztą od 19 po kolei ludzie wychodziliTak nas zainteresował
Ja nie smaruję się oliwką, nie wchłania się i ciągle się świecę. Robiłam próbę ale nie wyszło... I smaruję się tak co drugi dzień, jakoś nie mam zacięcia kurczę. Muszę się zmobilizować bardziej
Wciągnęłam bułeczkę z twarożkiem i popijam świeży soczek z marchewki i jabłek - jestem w 7 niebienienawidzę jak się nic nie wchłania.. bo trzeba tyllle czekac ;/
łoo a myslalam że ten Włoch zaciekawi a tu klapa
a co dopiero potem bd.. siedziec z bolem kręgosłupa ;/ -
nick nieaktualny
-
Przeczytałam tę dietę i tym bardziej się cieszę, ze nie będę karmić piersią
Umarłabym z głodu, 3/4 rzeczy z tej diety nie wezmę do ust:)
Rozumiem, że mam karmiąca musi ograniczyć pewne produkty. Ale czemu tylko kromkę chleba? Czemu tak mało?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 12:15
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Madziulka wrote:A reszta co dziś serwuje na obiadek?
Ja mam zamiar zrobić pulpety z ryżem w sosie pomidorowym,narazie zbieram siły żeby sie za to wziąść
Lubię wyszukiwać nowe przepisy i pichcic,a najbardziej to ciasta uwielbiam piec
a ja Wam powiem , ze dziś jade po bandzie
bo u nas dziś ziemniaczki, kaszanka na cebulce i surówka z kiszonej kapusty
a wieczorkiem R mnie zabiera na kolacje wiec zjem coś pysznegoLena87 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Mizzelko jak znajde czas to napisze ci moje wyniki z porodowki, byly duzo gorsze od Twoich a Lenka i ja jestesmy zdrowe, zalecenia to nadal mam brac witaminy z okresu ciazy
wlasnie teraz kupilam sobie lepsze witaminy z większą ilośćią żelaza.. bo tamte byly tansze ale mialy aby 100 procent a nie ponad 200..
a jak tam malutka? śpi?jeju.. jak ja tez bym chciala juz tulic swoją mała...
Madziulka lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Dzień dobry
Wszystkim Agnieszkom STO LAT!
Dziewczyny mam takie może nie typowe pytanie: Czy miałyście może skurcze (bóle jelit) i zaparcia?? Jak z tym walczyć??Laura, Lena87 lubią tę wiadomość