Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota wrote:Hejka!
Co tu tak chicho, Mizzy, rodzisz?
O 16:30 mam wizytę.
Teraz w prac. Zimno dziś, ponuro, humor do bani.
bede trzymac kciuki winko piłaś grzecznie?
a u mnie słoneczko że ho ho -
simon86 wrote:Cześć wszystkim od rana zgłaszam się po wczorajszej glukozie... jakoś to przeżyłam! wyniki ok więc to najważniejsze, ale paskudztwo cały dzień mi się wczoraj przypominało! pierwsze dwa łyki nawet ok, ale później to już masakra... i w głowie mi się kręciło cały czas, a głodna byłam na maksa! jeszcze z przychodni nie wyszłam a już kanapki wcinałam no i Franio się denerwował...on nie lubi głodny być od rana!
Aguś śliczna córeczka!!! zaraz bym ją wyściskała
i wyniki dobre -
Z. wrote:Belly twierdzi, że:
Jesteś w 27 tygodniu ciąży
(26 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 7
Trymestr: 2
Wiek płodu: 24 tydzień
Data porodu:
4 czerwca 2015
(pozostało 98 dni)
zaczynam słyszeć TIK TAK TIK TAK...
u mnie już wskazówka zapieprza tiku tiku..Z., Maniuś lubią tę wiadomość
-
wczoraj męzowi snilo sie że wypadły mu dwie jedynki i wyrosły mu za to 3 jedynki
jaki sen
jestem mistrzem
chcialam już zamówić te firany ale coś mnie powstrzymało.. i dobrze!
za metr bieżący na allegro 21,5zł a w hurtowni co znalazłam to samo za 13zł
masakra.. poszukam jeszcze ale dla mnie i tak cena konkretna i mojej mamie tak sie spodobało że też sobie takie bd robić więc zamawiam podwójnieZ. lubi tę wiadomość
-
Wiecie tak sobie myślę bo niby jest jeszcze ok 30 tyg 3-cie usg ale chyba go sobie odpuszczę bo znów 300 zł nie moje a przecież jest wsio ok . Miałam prenatalne, połówkowe i mam co miesiąc u mojej gin więc te specjalistyczne chyba sobie odpuszczę,
-
XxMoniaXx wrote:Wiecie tak sobie myślę bo niby jest jeszcze ok 30 tyg 3-cie usg ale chyba go sobie odpuszczę bo znów 300 zł nie moje a przecież jest wsio ok . Miałam prenatalne, połówkowe i mam co miesiąc u mojej gin więc te specjalistyczne chyba sobie odpuszczę,
Hmm, prenatalne, połówkowe, a to trzecie? Jakie to USG? czym się różni od tego co masz u ginki? -
Hejka kochaniutkie Witamy sie i my w 15 tygodniu
Tak sobie myslalam ostatnio o nas tzn Monia,Z i ja...u kazdej problem z nasieniem...i kazdej sie udalo naprawde cuda sie zdarzajaXxMoniaXx, Z., mizzelka, Anutka lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Monia 300zl placisz za usg? Gdzie Ty je robisz? Ja za 3d jutro zaplace 250zl ale normalnie te specjalistyczne 150zl kosztuje u mojej lekarki.