Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dobry witamy sie i my
po kilku kupach i rzyganku a co....znów matka, poduszka i Maly obrzygany
noc w miare nam mineła choć pobodka co 2-3h max...także znów zoombie Was wita:) no ale co tam głoda nam jak cholera a nie ma jak isc do kuchni jedzonka zrobić
Co u Was?
Mizzi jakies objawy?
Livka robisz sie na bóstwo
Z. , Monia ale czas leci zaraz bedziecie rodzić i nam relacje z porodowki zdawać
Agusia jak w domku ?? dobrze co??? dajecie rade?
co u reszty? Monita, Simon i reszty której nie wymieniłam ?livia30 lubi tę wiadomość
-
już bym złożyła zamówienie.. wszystko ładnie pięknie, tanio elegancko..
cholera a tu panel za duzy i trzeba do nich email wyslac czy by mi uszyli mniejszy do kuchni.. oughhh... ale jestem i tak happy bo bardzo tanio mają.. i fajne bajery szmery.. widać że konkretna strona i raczej nie oszukają.. no nic.. czekam na email.. i zamówię bo jak bd rodzić to już całkiem nic nie zrobie.. -
No wróciłam Na włoskach piękny brązik z akcentem rudego, grzywka podcięta, kuracja nawilżająca zrobiona, warkocz też jest - tylko 200zł w portfelu nie ma
Teraz robie makijaż i szykuję sie na zaliczenie do szkoły. Ale mam dziś napięty grafik - fajnie, szybciej czas leci
Cod o farb - moja fryzjerka mówi, że nie ma farb bez amoniaku, jeśli tak jest napisane na pudełku to jest to szampon koloryzujący a nie farba A dzisiaj faktycznie nic nie czułam, żadnego drażniącego zapachu nawet pięknie pachniało Jestem zadowolona