Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia Polusia śliczna:)
NNa laktacje to po pierwsze duzo pij....
Karmi to niestety plotka, nic nie daje..herbatki pij....i przystawiaj non stop..ja tez 2 doby pokarmu nie mialam a teraz leje mi sie z cyca jak złoto, dzis wycierajac sie po kapieli wołałam R zeby mi szyko stanik zapinał a ja trzymałam recznik na cycu bo mi kapało...
u nas dzis w miare spokoj..Maly spał od 14-16, pozniej cyc i od razu kima do 20...kąpiel i teraz zasnął...mam nadzieje, ze do 24 pociagnie:)
a ja tez sie poloze i moze kimne zanim Ssak wstanie:)przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Aga malutka cud, miód i orzeszki
a mamą się nie przejmuj ona miała swoje pole do popisu- teraz Twoja kolej
wszystko będzie dobrze ucałuj malutką ..
A moja miała dziś czkawkę , wyczułam ją po raz drugi jak do tej pory.
miłego wieczoru i dobranoc dziewczynki
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiszę do was bo jestem w niepewności . 5 lut. miałam normalnie miesiączkę ale od tyg mam dziwne objawy takie jak częstsze siusianie niz zwykle, wymioty (ale wieczorem ,od 2 dni rano) otumanienie straszne bóle głowy zawroty i wrażliwość piersi po bokach , dzis sprawdzałam temp.ciała i miałam 37.1 zawsze kocham sie bez zabezpieczenia i zgodnie z kalendarzem dni płodnych u mnie były od 15 do 22 lut. zawsze jest pełny stosunek konczony w środku . ale nie wiem czy mam dobrze interpretować te objawy i czy to nie za wczesnie by cokolwiek brać do głowy . Poroniłam już 2 razy i bardzo chce mieć dziecko jak byście wy to zinterpretowały moge miec nadzieję że zostanę mamą ? test robiłam 20 lut. była bardzo mało widoczna kreska ale jak sie dobrze przypatrzyłam jutro powtarzam test ale wolę sie zapytać może ktoś mi doradzi. Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:dzień dobry
my już w domku córcia zdrowa, wczoraj nam znowu spadła na wadze i w nocy była dokarmiana...byłam załamana ale mamy cyca stymulować, herbatkę kupić i walczyć i tak robimy laktator jakiś też zakupiony
mąż w małej zakochany, pokazywał mieszkanie, zabawki moi rodzice już panikują-mama,że to źle i tamto ale się nie dajemy ogólnie na razie dajemy radę czasu brakuje tylko na cokolwiek
dzisiaj pierwsza kąpiel, a teraz pora na drzemkę bo usnęła...
jak się ogarniemy to zajrzę na dłużej, bo mąż w domu to wykorzystam, tylko przez pokarm ciągle na cycku wisi a tu T. nie pomoże...
a tu my w domku:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b7de51afbf5.jpg
gratulacje -
Cześć wszystkim od rana zgłaszam się po wczorajszej glukozie... jakoś to przeżyłam! wyniki ok więc to najważniejsze, ale paskudztwo cały dzień mi się wczoraj przypominało! pierwsze dwa łyki nawet ok, ale później to już masakra... i w głowie mi się kręciło cały czas, a głodna byłam na maksa! jeszcze z przychodni nie wyszłam a już kanapki wcinałam no i Franio się denerwował...on nie lubi głodny być od rana!
Aguś śliczna córeczka!!! zaraz bym ją wyściskałamizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, nie wiem czy to normalne, ale odkąd biorę Bromergon mam takie nerwy, jestem huśtawka nastrojów, a odkąd zwiekszyłam na dwie dziennie to jest masakra, wszystko mnie wkurza, męzowi sie obrywa, innych skutków nie mam, ale to jest nie do wytrzymania:(
-
XxMoniaXx wrote:Z. powodzenia na wizycie
A o pogodzie nawet nie wspominam - szaro, zimno i pada deszcz od wczoraj bosko normalnie...
choć mi o i tak jedno bo nigdzie nie wychodzę bo chora i łóżko jest mi przypisane
Hej, ja wizytuję w piątek i wtorek Ale faktycznie Złota ładnie się skraca do Zetki
Złota, trzymam kciuki!
U mnie też szaro, buro i ponuro. A mąż załatwił mi glukometr. Mój magik Więc zaczynam pomiary na czczo i po głównym posiłku.
A dziś zaczęłam 7 msc! Czas pędzi, dostrzegam coraz więcej rzeczy do zrobienia i nie wiem kiedy wszystko ogarnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 09:20
Maniuś lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
benia30 wrote:Dziewczyny, nie wiem czy to normalne, ale odkąd biorę Bromergon mam takie nerwy, jestem huśtawka nastrojów, a odkąd zwiekszyłam na dwie dziennie to jest masakra, wszystko mnie wkurza, męzowi sie obrywa, innych skutków nie mam, ale to jest nie do wytrzymania:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 09:30
-
XxMoniaXx wrote:Z. już 7. miesiąc ?
Belly twierdzi, że:
Jesteś w 27 tygodniu ciąży
(26 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 7
Trymestr: 2
Wiek płodu: 24 tydzień
Data porodu:
4 czerwca 2015
(pozostało 98 dni)