Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja bym tak w łeb dała,że by się opamiętał! Dobrze Cię rozumiem brak siły itp.i podziwiam że w ogóle obiady dajesz rade robić! Ale nie wyobrażam sobie takiego braku wsparcia
Olej go! To Twoja fasolka i ona jest najważniejsza! Nie denerwuj się :* dzisiaj maleństwo zobaczyszGroszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co to Twoj maz niepelnosprawny, rak nie ma ze sobie obiadu zrobic nie moze? Naprawde nie rozumiem facetow ktorzy nic nie pomagaja w domu, a kobiete traktuja jak sprzataczke i praczke itd. Wcale mu nie gotuj, rece ma niech sobie ugotuje... przywyczailas faceta do tego i teraz wez raz a dobrze odzwyczaj zeby zaczal Cie szanowac a nie traktowac jak sluzke. I olej go, nie odzywaj sie z kilka dni, calkiem ignoruj zeby dokladnie zapamietal.
XxMoniaXx, Groszek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
To zachowanie przypomina mi mojego tescia
Malz ma 28 lat ! Nie 16.... choc tak sie zachowuje....
Nie moze robic obiadu bo wraca z tak ciezkiej pracy ze szok. Jezdzi samochodem przez 8 h i non stop telefony. Urwanie glowy. Jeszze mnie ochrzanil ze ja mu z takimi tekstami wyjezdzam. Ze inny by z jego pracy nie zadzwonil. Niech nie dzwoni! Mam go w dupie !!
pojde sobie poogladac rzeczy na galerii, przed wizyta. Troche sie uspokoje, a co!
jak cos sie stanie to bedzie tylko i wylacznie jego wina !!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 14:04
-
nick nieaktualny
-
No co wy, przeciez jest malo roboty...
my nic nie robimy.... !! Siedzimy w domu i to nic takiego !
narzeka ze o zupce po calym dniu, bez miesa... !ze jak tak mozna?
Jak bede lezec to pojedzie do tatusia i babci na obiadek! Mna sie nie bedzie przejmowal!
na ten moment czuje do niego straszna niechec, odraze.... !
myslalam ze po przeprowadzce sie wszystko zmieni na pozytyw... no to zmienilo sie, na chwile....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 14:33
-
Groszek wrote:No co wy, przeciez jest malo roboty...
my nic nie robimy.... !! Siedzimy w domu i to nic takiego !
narzeka ze o zupce po calym dniu, bez miesa... !ze jak tak mozna?
Jak bede lezec to pojedzie do tatusia i babci na obiadek! Mna sie nie bedzie przejmowal!
na ten moment czuje do niego straszna niechec, odraze.... !
myslalam ze po przeprowadzce sie wszystko zmieni na pozytyw... no to zmienilo sie, na chwile....Groszek lubi tę wiadomość
-
O nie! Niech sobie sam wszystko robi i zobaczy że w domu nie ma nic do roboty! Tylko on do tego mdłości ,wymiotów i jadłowstrętu nie bedzie miał! Idź do mamy odpocznij niech trochę Cię porozpieszcza możesz?
Ja nie wiem mój zreszta inni też pracują i nie lekko a do tego sprzątają,pomasują,służą jak trzeba a tu o... Wdał się w ojca... Ciężka sprawa...a jak zupka zła to niech idzie do ojca ! Nie gotuj absolutnie nic! I się już nie denerwuj ;*XxMoniaXx, Groszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej DZiewczynki
Sorki ze Was opuściłam ale tylko do piątku!
jestem w innym biurze w pracy, przy szfostwie i nie moge za bardzo siedzieć na innych stronkach niz firmowe!!!!!!!!
Groszku strasznie CI wspołczuje....Bidulku TY! Moze sie mąż opamięta, może mu buzują hormony zamiast TObie!!!!
Co tam u WAs DZiewczęta?
Aga, jak sie masz ?Groszek lubi tę wiadomość
-
Zajrzałam do Was i nie chcę się wtrącać w Groszkowe sprawy bo mało się znamy, ale niech Groszek przestanie robic cokolwiek. Wtedy mężuś zobacyz ile to jest pracy w domu!
A poza tym, do jasnej anielki, przeciec można zamówić obiady. SAM może zamówić sobie, żeby czekał na niego jak wróci do domu! Są nawet knajpy, które to robią dla abonentów. Płacisz za miesiąc i codziennie przywożą obiadek do domu.
Co za frajer z groszkowego chłopa!
Groszek lubi tę wiadomość
-
Skończyłam 1 pokój jeszcze sprzątanie.
Groszku współczuję miałam z moim to samo do poniedziałkuZjeździłam i o dziwo póki co jest super nawet mu zdjęcie zrobiłam ja szpachluje
A co a jak będzie chciał wrócić do tego co było to znowu opierd...
Groszek lubi tę wiadomość
-
Złota ma rację. Przede wszystkim przestań robić cokolwiek. Zrób obiad, ale sobie, herbatę sobie i nie wyprowadzaj się! Rzeczy też pierz wybiórczo, a jak ci zarzuci, że nic nie robisz i jedzie na obiadek do tatusia, to niech jedzie, ale najpierw zadzwoń do teścia i babci i opowiedz ze szczegółami jak on się w domu zachowuje, nie zwracając w ogóle uwagi na was i ma same pretensje. Jeżeli teść i babcia to normalni ludzie to nie dość, że obiadku mu nie dadzą, ,to jeszcze burę dostanie.
Ma ci za złe, że siedzisz na L4? Daj mu środek powodujący mdłości i sraczkę, a jak już będzie na kiblu powiedz, że ty tak czujesz się cały czas od dłuższego czasu. Wersja ekstremalna mdłości i rozwolnienia? Zajmij toaletę przed nim. Niech wtedy jedzie do tatusia, przecież tam kibelek też jest. Ja to mściwa, więc u mnie pewnie na wymianie zamków by się skończyło kiedy byłby u taty.Groszek lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ja nie rozumiem kolesia ... Mój jak widzi jak się męczę to mało nie płacze z bezradności i robi wszystko by tylko lepiej mi było... Jak można być takim samolubek i wypomnieć obiad? Niech się cieszy że w ogòle ma...oj już bym nic na Twoim miejscu mu nie ugotowała...
Groszek, surykatka lubią tę wiadomość