Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie dziewczyny, nie zobaczę II w za kilka dni, bo ... dziś dostałam @(a powinam nowy cykl zacząć we wtorek). Niby czulam, ze ten cykl byl jakiś dziwny, inny, ale malutka nadzieja byla.. cóż.. szkoda.
MMM gratuluje, to wspaniała wiadomość!
Makowa_Panna, tulę mocno. -
Dzień dobry.
Chwile mnie nie ma a Wy już tyle postów nnasmarowałyście
MMM ja nie widzę innej opcji. Będzie dzidziuś! Cudowna sobotnia informacja ale przypominam, że obrazimy się jak nas opuścisz czekamy z niecierpisością na dalsze informacje
Makowa nie zostaniesz sama. Zawsze jesteśmy jeszcze my to teraz jak się @ skończy to proszę intensywnie pozytywnie myśleć i działać. Nie ma co się smucić, w tym kolejnym cyklu się uda!
Molyx Tobie też się uda w tym cyklu!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dziewczyny, ja dziś 5 dzień dpo i jak marazie temperatury zadowalające. Jeszcze kilka dni i zatestuje :d a co mi tam. Nadzieja umiera ostatnia"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dzięki wielkie ja trzymam za Ciebie fasolkowa Mamusiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 18:55
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
MMM od razu daj znać co z betą napewno będzie wszystko okej po badaniach"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziewczyny ratujcie.
Chyba nie kumam tych testów owulacyjnych W instrukcji przeczytałam, że przy cyklach 26-27 dniowych powinno się zacząć je robić w 11 dniu cyklu. Ja zaczęłam w 10. Załączyłam fotkę i widać na niej, że coś zaczęło się delikatnie pojawiać w 12 dniu cyklu. Wczoraj był 13 d.c i nie widać nawet cienia, myślałam, że to przez to, że wypiłem herbatę i rozrzedziłam mocz, a dziś w 14 d.c to samo, ani śladu cienia, mimo, że nie piłam nic na 2 godziny przed testowaniem... O co chodzi? Czy to wygląda na cykl bezowulacyjny? Nic mnie nie boli, nie mam żadnych oznak, że zbliża się owulacja
Chyba się załamię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny