Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe koleżanki
Też używam aplikacji, która oblicza termin @, dni płodnych, owu i można robić notatki.
Lilu oj tak... Ja od kiedy się staram ciągle widze w koło siebie kobiety w ciąży lub z malutkimi dziećmi. -
Fajnie ze tu trafiłam, miejsce gdzie chyba raczej nie usłyszę,, oj przesadzasz,, trochę czasu minie zanim was wszystkie zapamiętam ale jestem dobrej myśli że pomożecie zmienić moje nastawienie do życia. Bo jestem już trochę zrezygnowana. Mam 31 lat partner 10 lat więcej więc każdy cykl jest na wagę zlota
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Witam nowe staraczki, witam stałe bywalczynie
Ja poza of rownież mam apkę na tel. Swoją drogą ovufriend powinien zrobić kompatybilną ze stroną aplikację - na zasadzie,ze raz wprowadzasz dane i aktualizują się na stronie i w tel.
Szarlotka, udusze Cie ze dzis nie poszłaś! ;p tyle stron nadrobiłam, zeby doczytac nie nie bylas no -
Witajcie nasze nowe dziewczyny milo Was poznać. Przynależność do naszej grupy wróży zafasolkowanie
Szarlotko może masz racje. Bo póki co wydaje mi się że jak wczoraj było zagnieżdżenie to może nic nie pokazać. Wsyrzymaj się jeszcze troszkę ok? Dasz radę?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Makowa, Lilu wszędzie ciężarówki, małutkie szkrabki, dzieci w telewizji. Przekleństwo, że w tył cykl. Ale czytałam w jednej z Mamusiowych gazet, że one się nie pojawiły, one ciągle wokół nas były tylko nasza chęć dzieci się zwiększyła
Molyx jak sampoczucie?
Lilu współczuję jelitówki. Ja zapieram się przed nią rękoma i nogami, bo strasznie ją przechodzę i dołem i górą w jednym czasie
Fajnie że nas tutaj tak duźo tylko coraz ciężej będzie nadążyć w tematach."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Właśnie dziewczyny która ma termometr owulacyjny? Przyznawać się! Jakich firm używacie?
O matko jakim spamem walnęłam 3 posty z rzędu. Wybaczcie moje drogie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosax dziś rozpiera Cię energia też bym tak chciała, póki co czuje się jak wyrzuta guma ale jeszcze 3 dni do pracy i odpoczynek
Musi mnie rozpierac kazdego dnia i musze ja na was przenosic bo mi jej juz za duzo.
Tak, stracilam nied dawno ciaze ale mam baaardzo fajne mysli jak tylko skoncze tabletki taki fajny scenariusz ktorym zyje! No fakt wieczorami jak cisza i ciemno to nagle sie przypomina i lzy w oczach ale szybko staram sie myslec tym co bedzieSzyszka1 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax jak tylko przyjdzie jakaś czarna myśl to od razu pisz tutaj o każdej porze dnia i nocu. Ja mam jakieś zaburzenia snu i dużo się budze dręczona koszmarami i wpadam nawet w nocy tutaj.
Daj mi troszkę tej pozytywnej energi bo by mi się teraz przydała a fasola pojawi się po odstawieniu. Masz ro jak w banku ciesze się, że tutaj jest taka energiczna i pozytywna osoba jak Ty :*
Madziara ja właśnie jakiegoś szukam i zastanawiam się czy zamawiać z allegro czy kupić w aptece. W sumie w doz jest niedrogo"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosax jak tylko przyjdzie jakaś czarna myśl to od razu pisz tutaj o każdej porze dnia i nocu. Ja mam jakieś zaburzenia snu i dużo się budze dręczona koszmarami i wpadam nawet w nocy tutaj.
Daj mi troszkę tej pozytywnej energi bo by mi się teraz przydała a fasola pojawi się po odstawieniu. Masz ro jak w banku ciesze się, że tutaj jest taka energiczna i pozytywna osoba jak Ty :*
Madziara ja właśnie jakiegoś szukam i zastanawiam się czy zamawiać z allegro czy kupić w aptece. W sumie w doz jest niedrogo
Ukija lepiej w aptece niż z allegro takie jest moje zdanie. a jak się czujesz który masz dc testujesz czy czekasz na fasolke do nast cyklu?4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Ukija wrote:Właśnie dziewczyny która ma termometr owulacyjny? Przyznawać się! Jakich firm używacie?
O matko jakim spamem walnęłam 3 posty z rzędu. Wybaczcie moje drogie
ja mam ten http://www.ceneo.pl/262748
Najtanszy, bo nie wiem czy wytrwam w mierzeniu. Narazie sie sprawdza Jak będę konsekwentna i się wciągne - chętnie kupię lepszy
-
Elina mam dziś 31dc, 11dpo, plamienie wewnętrzne że tak to ujmę. Nie wiem jak długi będzie cykl bo nie pamiętam jak to było przed antykami, a w antykach zawsze miałam krwawienie z odstawienia w 1 dniu nowego blista. Jak narazie zobaczymy co jutro z tempką i z tym plamieniem. Bo tempka mi dziś spadła. Do równej linii. Nie nastawiam się zbytnio na fasole, raczej na @
Molyx ja jako że to mój 1cs to mam najtańszy z marketu, taki który kupiłam już kiedyś. Ale starałam się mierzyć zawsze konsekwentnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 22:33
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
zadam byc moze dziwne pytanie Ukija - ale skad masz te czerwone linie na wykresie ? mierze pierwszy miesiac, a nie znalazłam legendy do wykresu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 22:42
-
Ukija wrote:Elina mam dziś 31dc, 11dpo, plamienie wewnętrzne że tak to ujmę. Nie wiem jak długi będzie cykl bo nie pamiętam jak to było przed antykami, a w antykach zawsze miałam krwawienie z odstawienia w 1 dniu nowego blista. Jak narazie zobaczymy co jutro z tempką i z tym plamieniem. Bo tempka mi dziś spadła. Do równej linii. Nie nastawiam się zbytnio na fasole, raczej na @
kochana no ptrząc na dzień cyklu możę być @. ale trzymam kciuki żeby była fasolka. zrób bete i będziesz wiedzieć.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
No jakoś się nie łudzę także spoooko, już wypłakałam się w rękaw mojemu, najdłam słodyczy i mi przyjemnie jak @ to zepnę pośladki i działam w kolejnym i tyle w temacie
Molyx lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosax jak tylko przyjdzie jakaś czarna myśl to od razu pisz tutaj o każdej porze dnia i nocu. Ja mam jakieś zaburzenia snu i dużo się budze dręczona koszmarami i wpadam nawet w nocy tutaj.
Madziara ja właśnie jakiegoś szukam i zastanawiam się czy zamawiać z allegro czy kupić w aptece. W sumie w doz jest niedrogo
Milo slyszec ;*
No ale glowy Wam zaprzatac nie bede jak mi smutno! tu ma byc wesolo i fasolkowo! Apropo fasolki jutro ugotuje na obiad fasolke po bretonsku czy jak ona sie tam zwie.. No i tyle ile tam fasoli jutro tyle na tym forum ma byc fasolek!
Tez w nocy tu wpadam ;p ostatnio mam ciezkie noce a koszmarow ile?! wszystko wina meza! Gdyby byl obok w nocy spalabym jak dzidzius ostatnio snilo mi sie ze przesadzam kwiaty w domu w wieksze doniczki a kwiaty niby wroza czyjas smierc (kwiat bez kwiata osoba dorosla a kwiat z kolorowymi kwiatami dziecko) mi sie snily same zielone rosliny i teraz przez to mam znow glowe pelna co sie moze stac?! Ahh.. A moze to tylko te fantazje na temat wystroju wiosennego w domu hahaSzarlotka123 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:Elina mam dziś 31dc, 11dpo, plamienie wewnętrzne że tak to ujmę. Nie wiem jak długi będzie cykl bo nie pamiętam jak to było przed antykami, a w antykach zawsze miałam krwawienie z odstawienia w 1 dniu nowego blista. Jak narazie zobaczymy co jutro z tempką i z tym plamieniem. Bo tempka mi dziś spadła. Do równej linii. Nie nastawiam się zbytnio na fasole, raczej na @
Molyx ja jako że to mój 1cs to mam najtańszy z marketu, taki który kupiłam już kiedyś. Ale starałam się mierzyć zawsze konsekwentnie
Spadla bo sie chlodniej na dworze znow zrobilo. @nie ma? Nie ma. To nie mysl o niej tyle bo ja przywolasz! ;*
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:No jakoś się nie łudzę także spoooko, już wypłakałam się w rękaw mojemu, najdłam słodyczy i mi przyjemnie jak @ to zepnę pośladki i działam w kolejnym i tyle w temacie
No ok albo pora kupic podpaski na nowy cykl czego nie zycze!
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Tez juz sie klade bo wlasnie sobie przypomialam ze jutro sad i wizyta u gina wiec wstac trzeba o 6..
Dobranoc Wam i spokojnych snow!Szarlotka123 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp