Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamy za sobą kilka cykli luźnych starań. 3-miesieczną kurację ESMYA na dużego mięśniaka, który postanowił nie zmniejszyć się ani trochę. Po odstawieniu tabletek miałam 2 cykle bez owulacji. Po stymulacji lekami jest lepiej. Działamy... Za nami pierwszy cykl z owulacją, ale nie zaskoczyło. Teraz rozpoczęlismy drugi cykl poważnych i świadomych starań... Mamy nakaz od ginekologa, że jeśli nie zaskoczy w ciągu dwóch cykli to mamy zrobić badania nasienia; z kolei jeśli plemniki będą ok, to będziemy robić laparoskopowo drożność jajowodów.
-
To widze, że u Ciebie podobne "plany" jak u nasm 9ego jedziemy na badanie nasienia. Z wynikami do gin. I wtedy decyzja czy hsg czy laparo niezależnie od wyników męża ( tak ostatnio mówił gin). No i wrazie co mąż do androloga.
-
nick nieaktualny
-
Hajdiss witam Ciebie i ja
Ja też mam mięśniaka ale ma 0.9mm, z tym że inteligentny doktorek nie powiedział mi ani gdzie ani jaki typ
Anka Ja też chcę pączki ale zjadalam już 1 i mi starczy bo tyyyyle kalorii widzę, że w tym cyklu będziemy mniej więcej w tym samym czasie się starały. Jak to mówią "w kupie siła"
Szarlotka jak się czujesz? Ja Ci powiem, że jakaś dziwna ta moja @, dopiero 3 dzień a już się kończy (chyba że nie tylko głucha, ale i zaspana)
Makowa ja też się zastanawiam czy oby nie porobić w tym miesiącu testów owuSzarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Szarlotka123 wrote:Dziękuję Kochane za wsparcie :* Obym jutro zobaczyła wysoką betę, żeby się już nie martwić. Potem przeżyć tylko weekend i do lekarza na usg jak coś będzie Mam już taką paranoje dziewczyny.. Boli mnie brzuch jak na @ i mam mokro więc cały czas sprawdzam czy nie przyszła..
Szarlotka mam tak samo. .. jutro juz na pewno testuje. .. mialam kilka dni temu ale wytrzymalam.. dzis 16 dpo i tempka w górę. . Jest nadzieja; ) trzymam za Ciebie Szarlotka jutro;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 18:02
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
9.06.2014 Nasza Kruszynka 55cm i 3200g szczęścia; )
Czekamy na nasze drugie Szczęście ... ♥ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny