Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Marmurkowa kolejny cykl będzie Twój! Tulę!
A mnie dziewczyny kopnijcie w tyłek i tak serio;D nie wiem gdzie moja silna wola;D mówię sobie nie idę kupywać żadnych testów jest za wczesnie! Po 5 minutach zebrałam się i stwierdziłam, że muszę iść kupić wodę i sok pomarańczowy bo mam chęć, ale w głowie miałam tylko (kupię teściki trala la la) wróciłam z sokiem i testem o czułości 10 i 25 <głupiaja> i siknełam sobie na 10 i oczywiście biel wizyra;D kurde od razu mogłam na 25 siknąć na pewno by wyszło....także tego mam gdzieś te testy i czekam grzecznie na @ moja ciekawość została zaspokojona;D
no to na zdrowie!
https://naforum.zapodaj.net/0bc8d4fed492.jpg.html -
nick nieaktualny
-
Marmurkowa, przykro mi bardzo Naprawdę smutne są te Wasze niektóre wiadomości. Nie jesteś pierwszą osobą, która dzisiaj pisze, że odpuszcza. Cóż mogę powiedzieć, życzę Tobie byś się w końcu doczekała swojego maluszka. Nie takie rzeczy tutaj się zdarzały, wiec wierzę, że i Tobie się uda. Mam nadzieję, że wszystkie niedługo spotkamy się po fioletowej stronie
-
Marmurkowa mi sie wlasnie po 6latach udalo;)
Dzis bylam na wynikach morfologia i mocz i mowie a niech bedzie betahch tak kontrolnie i jest 13555,17;)cookiemonsterka, Morwa, She86, Krokodylica lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
A i chyba sie ostatnio wystraszylyscie moim postem bo od razu wysikane tyle kreseczek;)tak trzymac;)
Samara, cookiemonsterka, Wariatkaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
Ja generalnie mialam problem z droznoscia.owulacja wystepowala.hormony byly w normie.raz mialam torbiel potwierdzona monitoringiem.w czerwcu mielismy podwjsc do iui ale dalismy sobie czas do wrzesnia i nagle sie udalo.a przed soba mielismy perspektywe in vitro nawet.wiec ja wierze ze skoro mi sie udalo to kazdej z was takze tylko niektore z nas musza na to szczescie poczekac chwile dluzej..sle wiruski ~~~~~~
rudykot, cookiemonsterka, zFolwarku, Mamuśka2017, Jadu lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
cookiemonsterka wrote:Dziewczyny u mnie hormony szaleją miała przyjść dzisiaj @ OF owu wyznaczyło w niedzielę, ale ja ani wysokiego skoku temp nie zauważyłam, a śluzu płodnego brak (wręcz pustynia przez cały cykl). Słodycze jem na potęgę
Wedlug mnie- jesli moge wyrazic opinie, to albo nie było u Ciebie owulacji, albo nastapila te 3 dni temu o czym swiadczy ta 3 dniowa podniesiona temperatura. Powodzenia:)cookiemonsterka lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:hej dziewczyny gdzie znajde listę testujących na jakiej stronie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 17:53
;oniqa lubi tę wiadomość