Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie też dużo daje spinning. Pomaga mi to bardzo myśli oczyścić. Przy treningach 3 razy w tygodniu nawet lepiej sypiam. Gorzej jest jak mam tydzień, że nie mogę iść na trening to mimo zmęczenia nie jestem w stanie zasnąć, i nie sypiam dobrze.
Megii1986 lubi tę wiadomość
-
Poskakać mogę ale joga to jest to jednak
Zaczęłam ćwiczyć mając 19 lat, ciało po jodze jest niesamowite
Miałam przerwę na ciążę od 2 miesiąca bo koszmarnie ją przechodziłam, potem po cc też była katastrofa więc wróciłam dopiero ok roku po porodzie i rewelacyjnie się kurczyłam Zeszłam do 52 kg. A potem to już z przerwami ale bardzo chętnie wracam i teraz trzeba ostro popracować nad sobą.ZakreconaŻona, Megii1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona wrote:Kto wie, może skoczę spróbować jogi w niedzielę. Mi dużo daje takie kicanie czy jakiś większy wysiłek a pozycje statyczne, rozciąganie mam wrażenie, że to nie dla mnie...
Masz rację, joga nie jest dla każdego. Ja długo szukałam czegoś dla siebie.Megii1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:U mnie też dużo daje spinning. Pomaga mi to bardzo myśli oczyścić. Przy treningach 3 razy w tygodniu nawet lepiej sypiam. Gorzej jest jak mam tydzień, że nie mogę iść na trening to mimo zmęczenia nie jestem w stanie zasnąć, i nie sypiam dobrze.
ZakreconaŻona, Megii1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:a co jak Wam powiem, ze macierzyństwo może i tak wyglądać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d23521a5419.jpg
Okruszek już do snu utulony, mama ma chwilę na relaks
macierzyństwo jest cudowne, popieramMegii1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Suzan to zależy czy będziesz miała cytologię albo jakieś inne wymyślne badania, wtedy niestety musisz się wstrzymać dzień-dwa. Powód jest prosty, nasienie może przekłamać wynik.
Ktoś jeszcze pytał o leki przeciwbólowe (przepraszam nie pamiętam kto) odezwij się może do Farmaceutki na sierpniowych z pewnością coś doradziMegii1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny