#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
wujek "Google " hehe można tam znaleźć wszystko Ja dzięki temu dużo dowiedziałam się o kobiecym organizmie itd. o staraniach , o dniach płodnych i innych ważnych rzeczach . Ale odnośnie choroby czy czegoś poważniejszego nie ma co wierzyć . Czasem tam piszą straszne rzeczy .
-
monikaa1990 wrote:co do tego ze kochając się podczas @ nie można zajść w ciążę to się nie wypowiem bo nie mam pojęcia . Raczej tych dni nie biorę pod uwagę
Moja ciocia zaszla. I wie o tym bo ani wczesniej ani po nie kochala sie wiec musi byc to prawda.Czekamy... -
Piła któraś Inofolic lub inofem ? Podobno zbija prl. Poprawia hormony. Czytałam ze jednej poprawia cerę. Może i ja spróbuję.
-
Hej dziewczyny
Po upojnej nocy z mężem czuję się dzisiaj rewelacyjnie kurczę my bardzo dużo pracujemy i widzimy się w tygodniu jakieś 3-4 godziny w końcu sobie wczoraj porozmawialiśmy pośmialiśmy się super . Powiedzieliśmy sobie że dajemy sobie 6 miesięcy jak ten ginekolog nam nie pomoże to zapiszemy się do kliniki niepłodności.
Jeżeli chodzi o Ovarinto ja tez go polecam jest super suplementem dzięki niemu wiedziałam kiedy mam owulację ale... właśnie u mnie jest ale już kiedyś to pisałam tutaj u mnie w dzień owulacji pojawiał się taki ból jajnika że płakać mi się chciało z bólu, ból promieniował aż do odbytu byłam słaba i nawet nie miałam siły wstać do toalety i niestety musiałam z niego zrezygnować nie ze względu na ból bo to już bym przetrwała trwało to tylko jeden dzień ale dlatego że musiałabym brać urlop w pracy w każdym cyklu.
Powiem wam że najchętniej bym do niego wróciła gdyby nie powodował u mnie takich objawów owulacji. A co najlepsze jak przestałam go brać to jeszcze dwa miesiące takie bolesne miałam. Brałam go 2 miesiące ale już po pierwszym miesiącu brania widać efekty.
Ja o ciąży w czasie @ też nie słyszałam raczej w czasie @ pęcherzyki nie rosną i nie wiem czy to jest możliwe nawet nigdy nad tym nie myślałam.
Ja też się z tym zgodzę czasem fajnie sobie cos poczytać na necie ale z umiarem ja o żadnych chorobach nie czytam bo to nie jest najlepszy pomysł. Ja tak samo jak ja bym w to wszystko wierzyła to już powinnam nie żyć. Ja zawsze cierpliwie czekam i idę do lekarza. -
Podczas samego okresu nie zachodzi sie ale zaraz po ;p np. Jak uprawia sie seks w czasie krwawienia i np. Wystapi wczesna owulacja jak u mnie w tym cyklu to wpadka gotowa zdarza sie. Plemiki maja swoja zywotnosc
-
Nie mam pco i nadwagi i ovarin i inofem czuje, ze sa swietne
-
Seli wrote:Podczas samego okresu nie zachodzi sie ale zaraz po ;p np. Jak uprawia sie seks w czasie krwawienia i np. Wystapi wczesna owulacja jak u mnie w tym cyklu to wpadka gotowa zdarza sie. Plemiki maja swoja zywotnosc
No po okresie to się zgodzę u mnie też były podejrzenia że u mnie owulacja występuje 2 dni po okresie