#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Boże ten lekarz to jakiś kretyn jak jesteś za młoda na wywoływanie okresu to trzeba mieć jakiś wiek żeby móc okres wywołać w razie problemów szkoda gadać i szkoda twojego czasu i nerwów zmień lekarza i to jak najszybciej.
No ja płacę z monitoringiem,konsultacjami i badaniami jakieś 300 zł aż strach pomyśleć ile zapłacę jak będę musiała więcej badań zrobić. Bo w tym miałam takie podstawowe. Teraz nauczyłam sie i jak chce zrobić badania hormonalne to idę na NFZ do ginekologa. -
ja idę do 3, do kobiety, facetów mam dość, tego rozbierania się na nowo u innych i gadania... Rozumiem to.
-
Jus@tyna wrote:Boże ten lekarz to jakiś kretyn jak jesteś za młoda na wywoływanie okresu to trzeba mieć jakiś wiek żeby móc okres wywołać w razie problemów szkoda gadać i szkoda twojego czasu i nerwów zmień lekarza i to jak najszybciej.
No ja płacę z monitoringiem,konsultacjami i badaniami jakieś 300 zł aż strach pomyśleć ile zapłacę jak będę musiała więcej badań zrobić. Bo w tym miałam takie podstawowe. Teraz nauczyłam sie i jak chce zrobić badania hormonalne to idę na NFZ do ginekologa.
-
Tak. Od zawsze mam takie przerwy. Kiedys balam sie isc do lekarza chyba jak kazda z was. No i tak zostalo.A jak juz poszlam to do jakiegos konowala ktory leczy mnie witaminkami. ;( u nas kobiety sa bardzo nieprzyjemne (giny). Bynajmniej w mojej okolicy. Chyba pojade z kolezanka do jej pana doktora ona jest w drugiej ciazy i zmienila lekarza i mowi ze ten jest taki z prawdziwego zdarzenia ;pCzekamy...
-
Ogolnie to ona nie wiedziala jak ma mi powiedziec ze jest poraz drugi w ciazy zebym sie nie zalamala.. Chlopczyk skonczyl we wrzesniu rok a ona ma teraz na kwiecien termin.. Bardzo sie ciesze z jej szczescia ale z drugiej strony cholernie boli. Ze ja nie moge. Mam bratanice ktora obdarowuje czym tylko moge,to jest moje oczko w glowie i moj pocieszacz. Ma 4 latka ale daje mi tyle szczescia.
olciaa lubi tę wiadomość
Czekamy... -
Czekamy zawsze możesz znaleść lekarza w Twojej okolicy na portalu znany lekarz. Ważne by taki lekarz miał napisane ze zajmuje się niepłodnością i oczywiście miał duzo dobrych opinii. Bo lekarz koleżanki może być dobry ale w prowadzeniu ciazy. Ja się spotkałam w przychodni z lekarzami którzy na wstępie mi powiedzieli ze niepłodnością się nie zajmują. Wiec szkoda na takich czasu. Wystarczy tez wpisać w google lekarza koleżanki i będziesz mieć jasność
-
Jus@tyna wrote:hehe dobre określenie ja chyba tez jestem jakaś dziurawa i mam luft i gdzieś to wszystko mi ucieka
Chodziło mi o LUF zespół niepękającego pęcherzyka podobno mylony z pco -
Czekamy wrote:No tez prawda. Nie po myslalam o tym. Dziekuje za wsparcie. Nie mam z kim porozmawiac o tym. W sumie kuzynka miala tez problemy z zajsciem w ciaze i teraz kuzyn z zona tez maja problemy. Mam nadzieje ze to nic genetycznego.
oby -
Siedze w lzy same mi leca.. Maz za chwile wraca z pracy musze mu obiad zrobic. Przynajmniej zajme sie czyms i nie bede myslec o tym. Ale moj brzuch nie daje mi spokoju. Czuje bol jak bym miala okres a go nie mam. Za to duzo sluzu wodnistego. ;(Czekamy...
-
Czekamy wrote:Siedze w lzy same mi leca.. Maz za chwile wraca z pracy musze mu obiad zrobic. Przynajmniej zajme sie czyms i nie bede myslec o tym. Ale moj brzuch nie daje mi spokoju. Czuje bol jak bym miala okres a go nie mam. Za to duzo sluzu wodnistego. ;(
mam tak na owulację i właśnie to samo przeżywam -
Czekamy wrote:Tylko ze ja juz tak mam od 2 tyg ;(