#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
A tam, zawsze jest dzień by zacząć od nowa, by była to szansa Ja nie odczuwam "nowego roku"
-
Ja sie stresuje wizyta... i jeszcze zle sie czuje.
-
Edzia924 wrote:Oj trudno jest nie myslec jak juz sie podjelo decyzje... ja z nowym rokiem postanowilam sprobowac z ziolami ojca sroki i mam nadzieje ze zobacze wkrotce rezultaty... powodzenia wszystkim starajacym sie
Ja piłam zioła ojca sroki i bardzo źle się po nich czułam. Kręciło mi się w głowie nie miałam apetytu było mi niedobrze i strasznie mocno biło mi serce jednego dnia myślałam że mi wyskoczy. Jak tylko poczujesz się po nich źle od razu je odstaw. -
Ja idzie 4 cykl ;p ale juz mi siadlo na mozg ;p
Czekam w kolejce ;p nastepna wchodze. -
Czekamy na twoim miejscu już dawno bym zmieniła lekarza. Pierwszy raz słyszę o limicie wieku. Ma lekarz pomagać a nie szkodzić. Napij się melisy. Coś na uspokojenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 18:04
-
werni wrote:Czekamy na twoim miejscu już dawno bym zmieniła lekarza. Pierwszy raz słyszę o limicie wieku. Ma lekarz pomagać a nie szkodzić. Napij się melisy. Coś na uspokojenie.
Z tą melisą to dobry pomysł bo też jak przeczytałam że kobieta jest za młoda żeby @ wywoływać to aż się za głowę złapałam.werni lubi tę wiadomość