#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Po co? ja robię bo nie wiem jak to u mnie wygląda Szkoda kasy... Mi szkoda ale jak będzie w miarę wysoki nie koło 1 to znaczy, że jeszcze spadnie i okres będzie. Momentami mam nadzieję, że będzie bardzo duży... ale to już nakręcanie się
No tak dla własnej wiadomości nigdy nie robiłam u mnie to 20 zł czasem wydam to na same słodycze bo jestem od nich uzależniona -
Hehe no to dobrze wczoraj mielismy z mezem dzien abstynencji niech chlop odpocznie ;p i nazbiera nasienia ;p hihi.. Ale dzisiaj to juz mu nie odpuszcze ;p Wiecie co jakos humor mi sie poprawil jak zobaczylam ze juz tego plamienia prawie nie ma.Czekamy...
-
Jus@tyna wrote:NO widzisz kochana bo nie potrzebnie się martwiłaś teraz już będziesz wiedzieć że takie niespodzianki mogą u Ciebie wystąpić . A mnie strasznie brzuch boli.
No tak. Czlowiek uczy sie cale zycie.. Niby znamy swoje cialo tyle lat ale ono i tak plata figle i nie mozna czasem go rozszyfrowacCzekamy... -
Jus@tyna wrote:Podobno jest tak że temperatura po owulacji musi utrzymać się trzy dni na wyższym poziomie bo wtedy wiemy że była owulacja. Tka kiedyś na forum jedna dziewczyna napisała.
Musza byc dwie fazy widoczne. Sam skok nic nie znaczy bo mozna miec gory i doliny
-
No musisz miec faze niskich temperatur i wysokich
-
Powinnas miec wyzsza niz przed owulacja. I jesli to byla 36.6 to powinnas miec z 36.80-90 i tak powinny sie utrzymywac. Albo jak ja mam 36.30/40 przed owu to po mam 36.60/70 ale trzeba mierzyc po przynajmniej 3 h snu, zawsze o tej samej porze, w ustach albo pochwie
-
No nie rosnie a spada... czy chodzi ci o 36.06 czy 36.60? :p no to nie sa miarodajne te temperatury
-
Czekamy wrote:Wiemmm tylko nie zawsze mierze o tej samej godzinie.. Zalezy jak sie obudze. A czasem jak wystartuje z lozka to mi sie w lazience przypomina o temp... ;/
Powiem wam tak jeżeli temperaturę mierzysz o tej samej porze i zdarzy ci się zmierzyć wcześniej to za każde 30min doliczasz 0,5 stopnia a jeżeli za późno to za każde 30 min odejmujesz 0,5. -
Jus@tyna wrote:Powiem wam tak jeżeli temperaturę mierzysz o tej samej porze i zdarzy ci się zmierzyć wcześniej to za każde 30min doliczasz 0,5 stopnia a jeżeli za późno to za każde 30 min odejmujesz 0,5.
Tak. Tak sie koryguje -
Jus@tyna wrote:Powiem wam tak jeżeli temperaturę mierzysz o tej samej porze i zdarzy ci się zmierzyć wcześniej to za każde 30min doliczasz 0,5 stopnia a jeżeli za późno to za każde 30 min odejmujesz 0,5.
werni lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
czekamynadzidzie wrote:ja gdzieś czytałam, że różnica do godziny nie wpływa na zmianę temp
wpływa sprawdzałam