#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też ehh... Sprawdzam co chwila czy wyników nie ma
-
Mi też, ale nie dobrze, że nie mam bolesnych okresów, powiedziała, że się rozkręci i powinny być odczuwalne
-
Multiwitamina wrote:O widzicie to się czegoś można nauczyć. Dzięki dziewczyny. Owu na bank nie było, okres po luteine. Ale cieszę się że jest i nowy cykl starań 4 już. Buziaki
Skrzepy mogą być nawet jak pęcherzyk nie pękł i teraz się oczyszcza -
Multiwitamina wrote:Nie chwal dnia przed zachodem słońca podlaska czysta. Ale na pewno się rozleje
hehehe -
Oj ja za to mam bardzo bolesne.. Pamietam w gimnazjum i pozniej w technikum. Jak mialam dostac do doslownie zanim to wszystko peklo to prawie mdlalam.. Kiedys suszylam wlosy i nagle buch przewrocilam sie.. No i czuje ze przyszedl okres..Czekamy...
-
Czekamy wrote:Oj ja za to mam bardzo bolesne.. Pamietam w gimnazjum i pozniej w technikum. Jak mialam dostac do doslownie zanim to wszystko peklo to prawie mdlalam.. Kiedys suszylam wlosy i nagle buch przewrocilam sie.. No i czuje ze przyszedl okres..
To właśnie nie dobrze, w żadną stronę... Moja mama tak miała, dostała regulon wtedy. -
U mnie o dziwo od dawna drugi dzień ale to taki dziwny
-
Ja niby mam ból brzucha przy okresie ale on jest taki że dla mnie to w ogóle nie ból. Ja znów mam tak że chce mi się spać jestem nie przytomna jest mi niedobrze i strasznie boli mnie głowa. I to tyle u mnie okres daje bardzo podobne objawy do ciążowych a i no właśnie piersi dwa dni przed okresem tak mnie bolą że szkoda gadać.
-
Mi się wydawało ,żę wiem co będzie i już te 3 cykle mnie czegoś nauczyły ale guzik
-
No ja przy jednym z cykli miałam ból piersi, były opuchnięte, a do tego miałam mega dużo śluzu mdłosci przez 2 tygodnie