X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne #problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
Odpowiedz

#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też :P ehh... Sprawdzam co chwila czy wyników nie ma :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zawsze dużo mam ale lekarz mi powiedział że to dobrze :)

• Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też, ale nie dobrze, że nie mam bolesnych okresów, powiedziała, że się rozkręci i powinny być odczuwalne

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 09:32

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multiwitamina wrote:
    O widzicie to się czegoś można nauczyć. Dzięki dziewczyny. Owu na bank nie było, okres po luteine. Ale cieszę się że jest i nowy cykl starań 4 już. Buziaki

Skrzepy mogą być nawet jak pęcherzyk nie pękł i teraz się oczyszcza :)

dZhdp1.png

Wysłany: 18 stycznia 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 09:33

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multiwitamina wrote:
    Nie chwal dnia przed zachodem słońca podlaska czysta. Ale na pewno się rozleje

hehehe :)

dZhdp1.png

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja za to mam bardzo bolesne.. Pamietam w gimnazjum i pozniej w technikum. Jak mialam dostac do doslownie zanim to wszystko peklo to prawie mdlalam.. Kiedys suszylam wlosy i nagle buch przewrocilam sie.. No i czuje ze przyszedl okres..

Czekamy...
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy wrote:
    Oj ja za to mam bardzo bolesne.. Pamietam w gimnazjum i pozniej w technikum. Jak mialam dostac do doslownie zanim to wszystko peklo to prawie mdlalam.. Kiedys suszylam wlosy i nagle buch przewrocilam sie.. No i czuje ze przyszedl okres..

To właśnie nie dobrze, w żadną stronę... Moja mama tak miała, dostała regulon wtedy.

dZhdp1.png

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale teraz juz to ustalo.. Juz tak nie mam juz z 5 lat mam z tym spokoj.

Czekamy...

Wysłany: 18 stycznia 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 09:33

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez najgorszy to pierwszy i drugi dzien to u mnie masakra.. Wiele razy ryczalam z bolu.. Ale to bylo wlasnie jak mdlalam.. Teraz jest bol okropny ale nie taki jak kiedys.

Czekamy...
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie o dziwo od dawna drugi dzień :P ale to taki dziwny :P

dZhdp1.png

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Multiwitamina wrote:
    Nie chwal dnia przed zachodem słońca podlaska czysta. Ale na pewno się rozleje

Podlaska czysta haha :P dobre :) tak możliwe że sie rozkręci kochana :)

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niby mam ból brzucha przy okresie ale on jest taki że dla mnie to w ogóle nie ból. Ja znów mam tak że chce mi się spać jestem nie przytomna jest mi niedobrze i strasznie boli mnie głowa. I to tyle u mnie okres daje bardzo podobne objawy do ciążowych a i no właśnie piersi dwa dni przed okresem tak mnie bolą że szkoda gadać.

• Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się wydawało ,żę wiem co będzie i już te 3 cykle mnie czegoś nauczyły ale guzik :P

dZhdp1.png

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie tez tak piersi bola.. Najgorzej bylo przed ostatnia @.

Czekamy...
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja przy jednym z cykli miałam ból piersi, były opuchnięte, a do tego miałam mega dużo śluzu :P mdłosci przez 2 tygodnie

dZhdp1.png

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm... Ja juz nie wiem.. To wszystko jest tak skomplikowane ze szok..

Czekamy...
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha :P

dZhdp1.png

‹‹ 88 89 90 91 92 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ