Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoment zleci. my od września za rok. ale jakoś jeszcze się nie przejmuje. podejrzewam, że zacznę szaleć jak zaczniemy na wiosnę jeździć wszystko załatwiać.
Ty tak twierdzisz jak ja, że mamy naturalne zabezpieczenie. i jak mówią o skutecznej antykoncepcji czyli ciąży to ja twierdzę, że to jeszcze lepsze niż ciąża -
nick nieaktualnywitaamy się z Wami w pierwszym dniu zimy ;**** nadrobiłam Was . dziewczyny nie poddawać się . ja w Was wierzę. Ja zaraz po nowym roku zaczynam III trymestr. jej jak to leci . zobaczycie niedługo Was to czeka. nudności, mdłości, huśtawka nastroju. płacz. śmiech . wszystko na raz. będą się z Wami obchodzić jak z bombką szklaną, albo jajkiem. już się nie mogę doczekać Waszych Dzidziusiów
a u mnie zaszły pewne zmiany. wróciłam do męża. dalam mu szanse . zobaczymy jak to będzie trcohe boje sie swiat bo wiadomo z jego rodzicami bede musiala sie zobaczyc chociaz tesciowa to ostatni raz widzialam w tym czasie jak sie wyprowadzalam. raz pozniej przechodzilysmy obok siebie w galerii ale uznala ze mnie nie zna. no trudno.
nie wiem czy wpadnę jeszcze przed świętami dlatego juz teraz zycze Wam spokojnych, radosnych świąt. pogody ducha. gwiazdki z nieba żeby mogła spełnić Wasze marzenia i zdrowia (bo zdrowie najwazniejsze) :* buziakiPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAla dobrze, ze probujecie raz jeszcze. Mam nadzieje ze Wam soe powiedzie przynajmniej nie jesteś sama. a tesciowa się nie przejmuj, ten typ tak ma. Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę Twojego stanu. Ale i oczywiście ciesze się ze z Wami wszystko w porządku.
Mnie niestety nigdy to nie spotka, nigdy nie poczuje w sobie ruchów mojego dziecka, kopnięć i nigdy nie pojadę na porodówkę jako pacjentka.
Ehhm jakaś chandra mnie złapała.
Dla mnie jest to po prostu nieosiągalne.
Miłego dnia Wam życzę dziewczyny :* -
nick nieaktualnyDzien dobry. Ja juz po zakupach. Kupilam sobie sukienke. U gory czarna a na dole w czerwona kratke wyglada jak bluzka i spodniczka i kupilam sobie jeszcze koszule w kratke taka na codzien do szkoly. A teraz koncze herbatke i sie biore za salatke warzywna. Wczoraj warzywa ugoyowalam a dzis obrac i w kosteczke. No i lazienka mi zostala do posprzatania i juz prawie gotowa jestem na swieta.
A co tam u Was?
Ala no i bardzo dobrze ze dajecie sobie jeszcze szanse. Zycze Wam jak najlepiej zeby sie Wam ulozylo :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy działało czy nie, bo zrobiłam sobie wolne od of na prawie 2 tygodnie no też jestem ciekawa ile dziś będzie ludzi. Znając życie przyjdą! w wigilię potrafili zapytać "a jutro macie zamkniętę??" albo "Dziś tylko do 14:00?" i zdziwienie! ludzie! :)14:15 zamknęłam sklep poskręcałam kasjerki i patrze dobija się do drzwi babka, mówię "zamknięte już" "ale jo yno karpia chca" szybko się obudziła hehe
-
nick nieaktualnyhej kochane :* ja to nawet w żadnym sklepie się nie pojawiłam. ja nie wiem, że ludzie są tacy głupi, że wystarczy że np 1 dzień sklep jest zamknięty a na drugi dzień takie tłumy, że szok. Ja tam wolę w domu odpocząć. Rok temu miałam praktyki w dps-ie to nawet i w święta musiałam iść. dziś byłam w kościele i w środę już mam księdza. u nas to on jednak szybki jest.
ja wczoraj nie wchodziłam na ovu wiec nawet nie wiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGabi czuje to samo. Coraz bardziej ode mnie sa te mysli o dziecku. Ciagle tylko slysze o nowych zaciazonych a u mnie nadal cisza. Nie ma z kim pogadac nawet o tym bo wszyscy zaraz ze za mloda i zebym sobie chorob nie szukala. Eh tam szkoda slow. Jeszcze dzis ksiadz po koledzie chodzi... Czlowiek czeka na niego pol dnia a on raptem 5 minut posiedzi koperte wezmie i tyle czlowiek go widzi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja w końcu w tym nowym lepszym roku życzę Wam dwóch kreseczek i szczęśliwego rozwiązania . ja za 3 dni III trymestr zaczynam. coraz bardziej boję się rozwiązania, ale mam nadzieję, że wszystko będzie jak najlepiej.
Szczesliwego Nowego RokuPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny