przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane! Przepraszam że się nie odzywam ale mam nalot teściów na długi weekend u mnie zaraz owulacja w 7 dc na prawym jajniku był już pęcherzyk prawie 18 mm.. A zaraz jadę robic badania na tokso ig M/ ig G i na rozyczke ig M/ ig G bo tyle udało mi się wyzebrac w Lux medzie mimo że mam w pakiecie wszystkie bad hormonalne i nie tylko to nie chciała mi dac bo nie widzi powodu, cykle z owulacja, regularne chore to jest wszystko mieć w pakiecie a nie móc korzystać
-
nick nieaktualny
-
hej! rozumiemy naloty teściów heh... a co do badań niestety tak jest z tymi lekarzami i załatwianiem, też miałam pakiet do wykorzystania niedawno i co też nie mogłam zrobić wszystkich bo u mnie jest OK, mąż ma problem dziwne to wszystko, powodzenia z teściami
-
Paulla ja mialam hsg dwa razy. Pierwsze 6 lat temu i w tym samym cyklu zaszlam w ciaze. Drugie w lipcu tego roku, na razie w ciazy nie jestem. Badanie do przezycia, mnke bardziej bolalo zakladanie tego osprzetu nic samo badanie. Bol porownywalny do miesiaczkowego, tyle ze u mnie wszystko bylo ok, brak zrostow. Niewiem jak boli jak jest niedroznosc.
Dlugo mnie tu nie bylo, mialam slaby okres w zyciu, 1,5 tygodnia temu zmarla moja ukochana chrzestna i wszystko takie jakies do dupy bylo. Ale pomalu jest coraz lepiej. Jestem nadal przed ovu, w 12dc mialam usg i pecherzyk w lewym jajniku mial 19mm. Chyba nadal nie pekl bo boli mnie ten jajnik i tempka nie skoczyla. Obstawiam ze to moze dzis ten dzien, zobaczymy jutro.
To tyle, postaram sie zagladac na biezaco, pozdrowienia dla wszystkich.
Mati 16.07.2009
-
agus3004 wrote:A ja czekam z utęsknieniem na @. Mam teraz cykl bezowulacyjny i dziś jest to 48 dzień ciekawe ile jeszcze przede mną
-
Ja miałam HSG
Jeden drożny i jeden niedrożny, wcale mnie ten niedrożny bardziej nie bolał, ba bolało tylko jakies 30s i to był identyczny skurcz @, do przeżycia a zakładanie tych wszystkich cewników jest nieprzyjemne ale nie bolesne. -
Ania_84 wrote:kochana czemu nie daja ci jakiejs lutki czy dupka na wywolanie ?? bez sensu tak czekac ;/
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aipoite wrote:hej dziewczyny! mam pytanie, w styczniu mój ma wizytę u androloga do tego czasu musi zrobić badania genetyczne i hormonalne, orientujecie się może ile czeka się na wyniki? bo nie wiem czy zdążymy do stycznia.
hormony tego samego dnia .. chyba ze masz testosteron wolny to czeka sie chyba 3 dni -
aipoite wrote:dzięki za info no to genetykę mój musi już zrobić, dobrze że się zapytałam, nawet wcześniej nie pomyślałam że można tak długo czekać na wyniki ufff może zdążymy testosteron ma do zrobienia zwykły.
-
ok, jutro przejdę się do laboratorium i się zapytam dokładnie,ale pewnie tyle sę czeka tak jak piszesz w małym mieście mieszkamy, ciekawe czy w ogóle tą genetykę oni robią... tylko najgorzej z moim kiedy będzie mógł bo jest kierowcą i jeździ od rana do wieczora, trudno go usidlić ;/ mam nadzieję że się uda jak najszybciej.