Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Miłego dnia, fajnie że jesteście
Veni, Karoluś81, Eni_gma lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Witajcie Kochane:)
Ja dzisiaj zmierzyłam temp i się zdziwiłam - poszła bardzo w dół z 36,85 do 36.62, a do @ jeszcze długa droga. Tak to nie miałm jeszcze. Myślicie, że może mieć to związek z duphastonem?
Miłej niedzieli!Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
Veni w dzień implantacji może jednorazowo spaść temperatura, jak jutro wróci wyższa to jak najbardziej dobry objaw powodzenia
Veni lubi tę wiadomość
Veni oby to był dobry znak , czyli implantacja
Tak bardzo bym chciała wierzyć że mi się udało , ale jest bardzo ciężko . Temp wskazuje na to że owu była . Wcześniej nie mierzylam temp ale ten ból na owu mam w każdym cyklu więc potwierdziło się że jednak jest . Więc ciężko uwierzyć że się udało skoro już nie jeden raz tak było i nic to nie dało -
owulacja, owulacją, a robiłaś podgląd jak twoje jajeczka wyglądają?, jakiś czas temu u mnie lekarz stwierdził, że owu jest ale jajeczka malutkie, więc może w tym tkwi problem. mam zamiar teraz zapytać na wizycie jak dr to widziAlicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Dzień dobry!
Ja dzisiaj podgladam pecherzyki o 15:15.
Jesli jeszcze najwiekszy nie pekl (a mysle, ze nie pekl, bo temp nie skoczyla i sluz jest plodny), to pewnie jest juz torbielą. ciekawe jak pozostałe i czy dr stwierdzi ze IUI ma sens jeszcze czy olewamy w tym cyklu..
Kajka81 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Hejka:) Wczoraj nie pisałam, bo sadziłam krzaki w ogródku. Cały Boży dzień.
A wracając do mojego pytania...
Kurde dałyście mi nadzieję...
To był 5 dpo według wykresu, a według mnie 7 dpo. Dzis poszła do góry i było 36,79. Obyście miały rację Ale nie ma co, trzeba zejść na ziemię, to mało prawdopodobne.
Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
Dzień dobry dziewczyny Dziś w mojej wyobraźni zarodek jest w końcowym odcinku jajowodu a jutro nad ranem dotrze do macicy
Karoluś81, Kajka81, Eni_gma, ktosiowa, Maggia lubią tę wiadomość
Cześć. Jak ja się cieszę że mam dwa tygodnie spokoju od nakręcania się na ciążę ostatni cykl mnie wykończył psychicznie, ale pewnie w przyszłości będę niewiele mądrzejsza
Wczoraj robiliśmy z M winko. Dwa balony. Zeszłoroczne było tak pyszne że nic nie zostało więc postanowiliśmy zrobić razy dwa i tak połowę rozdamy więc spokojnie, nie rozpijemy się. Chociaż może łatwiej wtedy poszłoby z ciążą
Wiem że to czysta podłość z mojej strony ale w zeszłym tygodniu usiadłam z wrażenia widząc sąsiadkę z za ściany w zaawansowanej ciąży (nasza rówieśnica, to będzie jej 5 dziecko z 3 facetem) paląca papierosa!!! Pewnie trochę jej zazdroszczę tej superplodnosci ale ogólnie to jednak smutne było. Siostra mówi żeby popytać się jak sąsiadka to robi że tyle sukcesów mam nadzieję że mimo wszystko te dzieci będę szczęśliwe. Choć nie bardzo w to wierzę.
Miało być wesoło i pozytywnie, wyszło jakoś smutno...
Z pozytywów: kupiłam dzisiaj orbitreka, teraz czekam na przesyłkę
Zapisałam się do ginekologa na te wycinki z szyjki na 5 października. Jutro endokrynolog, zobaczymy jak tsh (wynik jutro odbiore bo nie chce mi się chodzić dwa razy do przychodni).
Pozdrawiam Was serdecznie i czekajacym na testowanie życzę spokoju. Dziewczyny zachowajcie zimne nerwy do końcaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 12:10
Papierówka, Veni lubią tę wiadomość
-
karola z tymi papierosami to tak, że mi dzisiaj mija 2 lata od rzucenia tego dziadostwa, a kopciłam jak lokomotywa (oczywiście na plusie po rzuceniu 7 kg). A najgorsze jest to, że w ciąży jeszcze mocniej mnie ciągnęło do fajki jak normalnie, nie mogłam się opanować. Wiem wiem,bardzo źle że paliłam w ciąży,próbowałam ograniczać, ale kiepsko mi szło.
Życzę powodzenia z szyjką, ja mam nadżerkę i też mam wielką nadzieję, że lekarz powie mi co mam robić, zostawić czy np. wypalić (podobno po wypalance czy innych chirurgicznych zabiegach w ciążę trudniej zajść).
powodzenia wszystkimAlicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3