Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
LIANNA,
Dałam sobie spokuj z HSG w tym cyklu. Troszkę już za późno, bo dziś mam 8dc i już nie chciałam na siłę prosić dr. Tym bardziej, ze chyba w tym szpitalu w poniedziałki nie robią i musieliby mi iść na rękę, a ja nie lubię prosić. Ten cykl przejdę na luzie, bez spinki.
Widzę, ze u Ciebie już lada moment się wyjaśni czy będzie HSG czy nie - kciukam mocno żeby zrobiło się zielono i żebyś nie musiała robić. No ale Kochana jeśli jednak się nie powiedzie to już wymówki nie będzie. Trzeba zrobić ten krok naprzód.Greetta lubi tę wiadomość
-
Nataszka,
Poobserwuje się póki co, bo nie chce popadać w paranoję. Jako tako dyskomfortu już nie ma. Może faktycznie to po tej lutce dowcipnej, tym bardziej ze poprzedni cykl miałam z infekcją grzybiczą, wiec może sluzowka była bardziej podatna na podrażnienia.
Ja w tym cyklu też nie mierze temperatury, a bzykanka co 2 dni. Ovu się nie ukryje, bo niestety (albo stety) mam dość spore bóle owulacyjne.
No i powodzenia w dopadaniu męża Dajcie czadu, tylko kota nie przetraszcieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 19:03
Greetta lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, żadnego wirusa nie podeślę, ciąży nie ma. U nas te wyniki ok. 20:00, szybciej nie ma co sprawdzać.
Niech teraz ktoras inna poda wiruska..
Milego wieczorkuTuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia. -
Tulipanka ściskam mocno :* na mnie jeszcze nie możecie liczyć abym to ja podała zielonego wirusa. Mam nadzieję, że za miesiąc coś będę mogła zaproponować
Inne panie puszczam przodem
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
hewa81 to super że nie masz infekcji Ja też Wam wirusków nie podeślę, @ zbliża się dużymi krokami, tak mnie podbrzusze nawala. Choroba jeszcze mnie jakaś dopadła, kiedy kaszlę mam wrażenie że całe wnętrzności mi wypadają Nos zatkany.. życie...
Już mogłaby przyjść bo trafia mnie z tymi moimi cyklami ostatnio, jeden bardzo krótki drugi długi... wariactwo.
Ale 8 lutego mam wizytę w klinice może czegoś się dowiem, bo już mam dość. Zauważyłam,że przyzwyczaiłam się do przychodzących @... pewnie jak któregoś razu nie dostanę będzie to mega szok Więc wyczekuję koleżanki @córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
TULIPANKA,
Tule mocno :-*
AASIENKAA,
I Ciebie wirusy dopadły nie te co trzeba? Chociaż póki @ nie ma, to nic jeszcze nie przesądzone - wciąż kibicuje No i zdrówka
A ja wróciłam z kina, czasem się trzeba odchamić
EXCENTRYCY - świetna muzyka i nawet wiele niezłych tekstów momentami, ubaw po pachy.
A tymczasem spokojnej nocy życzęGreetta lubi tę wiadomość
-
Tulipanka
Aasienkaa, zobaczymy jutro...
Ja też czuję @, choć nie boli mnie brzuch, ale właśnie czuję się totalnie nijak.
A poza tym po wieściach z kliniki na temat aktualnego stanu nasienia jakoś nie mam złudzeń - naturalna ciąża to byłby cud. Od siedmiu miesięcy nie mam nawet testu w domu.
Hewa, chciałabym już z czymś ruszyć, ale najwcześniej marzec - bo dopiero w lutym mamy wizyty u ginekologa i androloga. Irytuje mnie, że tak ot, kolejny miesiąc będzie stracony.
Nanatasza, szkoda nerwów. Fajnie, że możecie się oderwać i sobą nacieszyć
Dobrej nocy -
Tulipanka sciskam
Ja wirusów tez nie podesle. W sumie to nie liczę ns to se jeszcze w ciążę zajdę..tamten raz to byl jakiś cud..
U mnie nic nieprzespana, smród lakieru..
Właśnie panowie polozyli 2 warstwę. Dzis na.noc idę do mamy. Sexu nie bedzie. reszta i tak się ciągle sprzeczamy ostatnio.. Myślałam ze po poronieniu,będziemy się trzymać razem.. A my ciągle na siebie warczymy..
Miłego dnia. Ja zbieram sie do pracy, niestety soboty nie sa wolne..Greetta lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Czesc dziewczyny:) no i przyszla @ dziwne...chyba taka jestem juz do niej przyzwyczajona po tylu miesiacach;) bitwa przegrana ale wojna jeszcze trwa:) kolejny cykl,kolejne nadzieje,kolejne szanse:) nie poddajemy się
Greetta lubi tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
Hejka dziewczynki wczoraj mój M "porwał" mnie od kompa nie mogłam odmówić, rozumiecie dziś dopiero teraz zasiadłam, wcześniej rodzinka.
HEWA dziwna ta infekcja, być może to jest tak jak piszesz że od luteiny błona tak zareagowała Jednak jeśli chodzi o hsg to nie można podchodzić do tego, że Ty prosisz się. Nie, nie Kochana Ty się pytasz a to różnica o nic się nie prosimy tylko sprawdzamy jakie mamy możliwości (tym bardziej jeśli chodzi się prywatnie do lekarza-niech wykaże swoją efektywność doktorek).
NATASZKA współczuję remontu, bałaganu i porządków a z małżonkiem dojdziecie do porozumienia to chwilowe, tak jak mój M powiedział szkoda na to czasu aby się oddalać. Dzień kłóci a noc godzi Wiem, że nam kobietom czasem trudno ale dajmy tym chłopakom "odsapnąć" później sami przybiegną, sama wiesz jak to zrobić
LIANNA! TULIPANKA! ASIENKAA! KTOSIOWA! kATALINA! życzę sukcesu w tym cyklu tak z całego serca Kochane wszystkim nam życzę sukcesu - niech któraś z nas w końcu przyniesie tą "zarazę" zieloną
ps. teściowa mnie upiła czerwonym winem, albo ja ją he he - nie istotne pójdę spać nareszcie zasnę piłam zdrowie Nasze '81 :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 20:54
hewa81, Nanatasza, Zuzia1, Lianna lubią tę wiadomość
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
To i ja jeszcze życzę spokojnej niedzieli Dziś chyba ja wypiję zdrowie rocznika '81 Winko jest, może ono pomoże mi się wyleczyć z wirusków tych niepożądanych
ktosiowa, hewa81, Greetta lubią tę wiadomość
Dziewczynki, ja dzis wylałam duuuzo łez ale juz ok
Pije nasze '81 zdrowie czerwonym winkiem
Miłego popołudnia!Greetta lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Nanatasza tule:)
Dziewczyny jak wypijemy nasze zdrowie w takim składzie to watek opustoszeje za miesiac
...założymy ciężarówki z rocznika '81Zuzia1, Greetta, Nanatasza lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud