Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny dawno mnie tu nie było, ale pamietam o Was, czasem zaglądam, ale jakoś nie miałam nastroju pisać. Widzę, że mamy dużo nowych staraczek, fajnie, witajcie kochane
Ktosiowa, gratuluję szczęścia! Ja juz praktycznie wróciłam do siebie po smutnych i ciezkich przezyciach. Właśnie zaczął mi się trzeci cykl od utraty maleństwa i mam zielone światło, żeby znowu się starać. Tak więc wracam do WasKaroluś81, Dakota, ktosiowa, bertha lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Papierówka cieszę się że do nas wrocilas, że czujesz się lepiej i wznawiasz starania. Wierzę że wkrótce będziesz w ciąży i urodzisz zdrowe dzieciątko
Alicja Ty robisz przerwę z clo a ja chcę odstawić bromergon. Już rok prawie biorę i nic, więc trzeba inaczej próbować, nie chcę się podtruwac. Na pewno drugi lekarz będzie kazał odstawić.
Wczoraj wróciłam do hula hop. Zrobiłam przerwę w kręceniu ze względu na starania, bo to duże koło z wypystkami, ale stwierdziłam że nie będę rezygnować bo muszę żyć normalnie, odblokować się. U mnie pewnie psychika jest kluczowa. Więc hula hop i 6 Weidera od wczoraj trzeba się na lato przygotować
Bertha kciuki zaciśnięte i czekam na dobre wieściDakota, bertha, Papierówka lubią tę wiadomość
-
Karoluś81 wrote:...Wczoraj wróciłam do hula hop. Zrobiłam przerwę w kręceniu ze względu na starania, bo to duże koło z wypystkami, ale stwierdziłam że nie będę rezygnować bo muszę żyć normalnie, odblokować się. U mnie pewnie psychika jest kluczowa. Więc hula hop i 6 Weidera od wczoraj trzeba się na lato przygotować
Bertha kciuki zaciśnięte i czekam na dobre wieści -
Hej dziewczyny, chyba napisze to prosto z mostu:
jestem w ciąży, po prawie 4 latach starań.
Wyniki z dziś : progesteron 33,02
Beta hcg 312,70
Dziękuję Wam bardzo, bo tak myślę, że odkąd weszłam na forum to się dużo rzeczy dowiedziałam, dużo zrobiłam, zmobilizowałam się na hsg, na Nowennę Pompejańską, dowiedziałam się o suplementacji dla męża o femibionie zamiast "zwykłego" kwasu foliowego, o wit d3... Mogłabym dużo wymieniać.
Bardzo z całego serca chcę i życzę Wam : Bertha, Papierówka, MamaLili, Karoluś, Alicja, Kropka, Karolinams, (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam), tego samego jak najszybciej!
Ps. Pytałyście dziewczyny na kiedy miałam termin @, właśnie na dziś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 14:53
Karoluś81, ktosiowa, Kajka81, Eni_gma, karolinams, Alicja81, MamaLili, Annie1981, bertha, doty22, Papierówka, Anulka0407 lubią tę wiadomość
Dakota -
Dakota wrote:Hej dziewczyny, chyba napisze to prosto z mostu:
Beta hcg 312,70
Dziękuję Wam bardzo, bo tak myślę, że odkąd weszłam na forum to się dużo rzeczy dowiedziałam, dużo zrobiłam, zmobilizowałam się na hsg, na Nowennę Pompejańską, dowiedziałam się o suplementacji dla męża o femibionie zamiast "zwykłego" kwasu foliowego, o wit d3... Mogłabym dużo wymieniać.
Bardzo z całego serca chcę i życzę Wam : Papierówka, MamaLili, Karoluś, Alicja, Kropka, Karolinams, (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam), tego samego jak najszybciej!
Gratuluję!
Ja też femibion łykam i też na dziś miałam termin @ .Dakota lubi tę wiadomość
-
Papierówka wrote:Dzień dobry dziewczyny dawno mnie tu nie było, ale pamietam o Was, czasem zaglądam, ale jakoś nie miałam nastroju pisać. Widzę, że mamy dużo nowych staraczek, fajnie, witajcie kochane
Ktosiowa, gratuluję szczęścia! Ja juz praktycznie wróciłam do siebie po smutnych i ciezkich przezyciach. Właśnie zaczął mi się trzeci cykl od utraty maleństwa i mam zielone światło, żeby znowu się starać. Tak więc wracam do Was
-
Beta hcg 312,70
Bardzo z całego serca chcę i życzę Wam : Papierówka, MamaLili, Karoluś, Alicja, Kropka, Karolinams, (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam), tego samego jak najszybciej!
Gratulacje Dakota! Tak sobie właśnie myślałam, że jak jedna na tym wątku zajdzie, to ciągnie za sobą kolejne
To która następna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 12:39
Dakota lubi tę wiadomość
-
Beta hcg 312,70
Bo padne! Ale wieści Dakota przepiękna beta. GRATULACJE!!!! Rosnijcie z Kropeczkiem zdrowo :*
Dakota lubi tę wiadomość
-
Beta hcg 312,70
.Dakota lubi tę wiadomość
-
Dakota, Twój progesteron jest bardzo dobry
Tak na przyszłość zamieszczam link do skali z pożądanymi przyrostami (warto go kontrolować także na dalszych etapach ciąży): http://naprotechnologia.wroclaw.pl/poziom-progesteronu-w-ciazy-normy/
Dakota lubi tę wiadomość
-
O Jejku jak cudnie- piękny poczatek maja!!!
Dakota wielkie gratulacje, o matko mało się nie popłakałam. To twój mąż napewno baaardzo się Cieszy!!
No to dziewczyny trza zaciążać co by w tyle za bardzo nie zostać.Dakota, Karoluś81 lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3