Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Alicja, mąż się cieszy oczywiście, ale oboje uznaliśmy, że w sumie zupełnie inaczej wyobrażaliśmy sobie ten moment. Ja w sumie jak zobaczyłam drugą kreskę to chyba nie poczułam niczego nadzwyczajnego, dziwne to ale pomyślałam tylko - o to chyba ciąża
Dziewczyny jeszcze raz powtórzę, na pewno, jestem pewna, ze wszystkim się uda!
Karoluś81, Alicja81 lubią tę wiadomość
Dakota -
Dakota. Tobie też sie udało? Co za wspaniały miesiąc mamy. Gratuluję! Zapraszam na fioletowa stronę
Papierowka. Bardzo się cieszę, że wróciłaś. Silna babka z Ciebie. Cały czas o Tobie myślałam i mocno zaciskam kciukiPapierówka, Dakota lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dakota wrote:Dziewczyny bo ja jeszcze nie dzwoniłam do gin żeby się umówić, a jak ten progesteron mój? Kajka, Enigma, ekspertki nasze, jest ok?
Ktosiowa no to proszę, jak nam się złożyłoDakota lubi tę wiadomość
-
Dakota!!!! Co za wiadomość cudowna!!!!! Gratulacje!!!!!! super! Pokazuj nam tu zdjęcie testa!! Naforum.zapodaj.pl
MamaLili, zapomniałam napisać - tak byłam na akupunkturze dzień przed punkcja, żeby przygotować jajniki do punkcji.. No ciekawe czy to coś działa, bo w sumie nie wiadomo jajek po punkcji więcej niż na usg nie było . Kolejna wizyta po transferze żeby zarodek się ładnie wgryzł.
Papierowka, kochana, dobrze ze wróciłaś!! Mocno cię tulam! Mam nadzieje ze szybko się wam uda i będziemy we Wrocku chodziły na spacerki z wózkami
Jestem po punkcji! Pobrali 3 komórki. Wszystko sprawnie poszło, miło się spało.
Niewiele więcej wiem na dzisiaj. Jutro do południa powinnam dostać informacje ile się zapłodnilo... kurczę, liczę ze będą moje dzieciaczki czekać do niedzieli i wrócą do brzuszka mamusi w niedziele..Alicja81, Papierówka, MamaLili, Eni_gma, Dakota lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Bertha daj znać koniecznie jak się wszystko potoczyło trzymam kciuki za Ciebie.
Karoluś myślę właśnie o Tobie teraz, bo obie byłyśmy w tym cyklu na hsg. Nie wiem czy nam teraz to hsg pomogło, ale na pewno jedną rzecz 1 raz chyba zrobiliśmy inaczej. To w sumie Wam wszystkim dziewczyny chciałam napisać Zawsze zaczynaliśmy przytulanki tak od 8 dc, różnie co drugi dzień albo codziennie. Przy moich regularnych cyklach owulację miałam zawsze tak 14,15 dc. Tym razem 1 raz zrobiliśmy to dokładnie w owulację, nie było wcześniejszych podejść bo miałam hsg, a potem męża nie było. Czyli wychodzi na to, że taki przetrzymany materiał mojego męża zdziałał cuda. A wcześniej się zawsze zastanawiałam czy codziennie czy co 2 dzień się przytulać itp. Może Wam to dziewczyny jakoś pomoże.Karoluś81 lubi tę wiadomość
Dakota -
Dzięki Dakota moim zdaniem to pokazuje, że jak ma się udać to się uda. Czy zrobimy to raz, czy codziennie, nie ma reguły. Po prostu każdy ma swój czas. Wasz właśnie nadszedł, Ktosiowej też. Ja jeszcze trochę poczekam
Dla spokoju (i dla przyjemności) wolę starać się codziennie w tym plodnym czasie. Nie zawsze się udaje. Jutro idę do gina na wizytę po hsg. Poproszę o usg i cytologie. To bardzo ważna wizyta. Myślę że w piątek będę już się umawiać do naprotechnologa. Potrzebuję świeżego spojrzenia innego lekarza.
Bertha wspieram i czekam na dobre wieściDakota, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
bertha wrote:Dakota!!!! Co za wiadomość cudowna!!!!! Gratulacje!!!!!! super! Pokazuj nam tu zdjęcie testa!! Naforum.zapodaj.pl
Bertha, nie mam przy sobie testu, w ogóle zdjęcia nie robiłam , kreska była blada bo to było chyba z 6 siku w ciągu dnia, ale od razu się pokazała.
Dakota -
Karolus załączam link, dokładnie ten zażywałam, 2 kapsułki dziennie. W końcu zrobiłam miesięczną kurację, bo ta apteka była nie po drodze ciągle, a w żadnej innej nie mieli żadnego ubichinolu, same ubichinony, nawet w poniedziałek kupując test ciążowy pytałam jeszcze o ubichinol i z kilku koenzymów nie mieli ani jednego.
https://sklep.kenayag.com.pl/pl/suplementy-diety/82-ubichinol-koenzym-q10-50-mg-60-kapsulek-najnowsza-technologia-suplement-diety-.html?gclid=CPXbu-6X5dMCFQ_PsgodxQMMWQDakota -
Mamy dwa prawidłowe zarodki w pierwszej dobie.
Jedno jajo nie było dojrzałe..
niby fajny wynik, ale z drugiej strony oznacza to ze już straciliśmy 33% szans..
Chcemy podać 2 zarodki, wiec teraz musiałyby oba przeżyć do piątej doby... nie wiem czy to w ogóle możliwe...
Następne info dostanę w piątek. Boje się po pierwsze czy cokolwiek dotrwa a potem się boje ze będę rozczarowana jak przetrwa tylko 1, a już jestem nastawiona na 2...Eni_gma lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)