Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hi, LIANNA,
Cieszę się, że podoba Ci się moje futerkoZwierzęta fajna sprawa. Mój M. to też mi zapowiedział, ze kiedyś w naszym domu będzie kot i ja nie mam nic przeciwko temu
Kociambry też sa świetne
Dobrze ze masz odpowiednie nastawienie. Trzeba szukać pozytywów w gąszczu tych gorszych rzeczy, wiec mimo niesprzyjającej aury pogodowej, dużo słońca Ci życzę -
Cześć wszystkim
Ktosiowa, u mnie też wyznaczył za szybko. Z tym że w sumie mi wszystko jedno bo pewnie nawet jak się wystrzeliliśmy to finał będzie i tak dobrze znany...
Miłego dniaprzesyłam z wam trochę słońca. Nie za dużo go u mnie ale coś jest
tylko zimno...
-
hej dziewczynki, ja dziś tak szybko, bo jak zawsze dużo sprawek i jescze na urodziny idziemy
Lianna, dziś lepiej, ale z zaciążenia nici, temp rano niska... za niska..
TRochę sie nazłościłam, bo stolarze znów przełożyli montaż na po weekendzie.. a to jeszcze mój kumpel i na dodatek zawsze mu klientów sprowadzam.. ech życie
Hewa, ja mojego kota z nic w świecie bym nie oddała!! cudne rude futro miauuu!
Dziewczynki, ładniejszej pogody życzę!
buziaki!
Greetta lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
dziewczyny, mam dawkę humoru przed snem dla Was
z cyklu "to na pewno cionsza"
zrobiłam sobie na fb jeden z głupich testów, co to prawdę Ci powie na podstawie analizy konta. było ich kilka bo głupota wciągapoza tym, że wyszło, że miłością mojego życia jest kumpel z pracy, a we mnie kocha się mój osobisty małżonek to jeden jeszcze dał do myślenia
Która z twoich znajomych jest w ciąży lecz jeszcze tego nie wie? klikałam dwa razy, dwa razy ten sam wynik - mój osobisty małż, który się we mnie kocha
no to jak on jest, to chyba ja trochę też mogę być, nie?
Tova33, Nanatasza, Lianna, hewa81, Maggia lubią tę wiadomość
-
No jak tak to już już powoli gratuluję...
Ci powiem, że to nawet lepiej jak mąż. Unikniesz tych wszystkich nieprzyjemnych dolegliwości i poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 23:19
kattalinna, hewa81 lubią tę wiadomość
-
hehe kattalinna to wspaniała wiadomość, ale współczuję po części... wiesz facet jak ma katar to umiera:D a co dopiero ciąża:D My ledwo żywe śmigamy a oni tacy biedni
Miłej niedzieli dziewczyny
Greetta, Lianna, hewa81, Tova33 lubią tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
Witam
jeżeli można to i ja dołączę do grona 1981.
Walczymy z mężem od kilkunastu miesięcy o 2 dzidzie, ale jakoś nie idzie...
pozdrawiamhewa81, Tova33, Greetta, Zuzia1, Lianna lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Witam się Dziewczynki wieczorową, walentynkową porą
Witaj ALICJA w gronie super świetnych 35latekFajnie, ze masz już jedno dzieciątko
KATTALINNA, gratuluję ciąży..... mężowi heheh Śmiać mi sie chce na te wszystkie fejsowe testy. Ja ostatnio takie cuś przeszłam i wyszło mi, ze jestem .... chłopakiem
NATASZKA, jak tam u Ciebie? Lepsze samopoczucie? Oj jak ja Ci współczuję tego remontu, niby masz to na codzień, ale mimo wszystko za długo to trwa i jeszcze te obsuwy.... Buzi
TOVA, a Ty jak się masz? Wszystko ok? Ciśnienie się uspokoiło? Leżysz czy toczysz się ile się daTrzymaj się cieplutko
A ja dziś mam się gorzejGłowa boli od rana i gardło lekko, no i wyczaiłam na migdałku białego czopa - mam nadzieję, ze anginy z tego nie będzie.
-
Ja to dziś w ogóle jestem kupka nieszczęścia.
Niestety i mnie dopadła grypa. Przez cholerny katar nie mogę w ogóle w nocy spać. Boli mnie wszystko, a leki tak działają, że hoho... Jakbym cukierki żarła.
Ciśnienie niestety szaleje. We wtorek mam lekarza i postanowiłam nie panikować skoro on paniki nie robi. Kazał liczyć ruchy dziecka. Póki jest w normie to być spokojnym. W końcu ginek pracuje na oddziale położniczym i zna się na rzeczy. A tak naprawdę najwięcej obaw w głowie mi się rodzi gdy czytam w necie, szczególnie na forach niestety. I trochę to lipa jest kiedy dziewczyna ma syndrom białego fartucha i biorą ją z tego powodu do szpitala. Lekarz powinien coś takiego wziąć pod uwagę i mój właśnie wziął - dlatego mierzę ciśnienie w domu. A w domu nie jest jeszcze takie bardzo wysokie - tak orzekł lekarz i tego się trzymajmy. Medycyny nie skończyłam i nie będę robić filozofii, o...
Współczuję hewa złego samopoczucia...
Witaj Alicjo -
hej dziewczyny!
Alicja witaj wśród 35-latek
Tova, jak Twoje ciśnienie? Powiedz, jakie to są wartości? Też mierzyłam sobie w domu (jak byłam w ciaży) i moim zdaniem było wysokie i o dziwo inne na lewej inne na prawej ręce.. miałam przeważnie jakieś 140/95, więc chyba ciut za duże?
Licz spokojnie ruchy i wszystko będzie dobrzei nie czytaj tyle forum
hehe łatwo mówić
Hewa, remont powoli.. dziś stolarz ma skończy, choćby miał się zesrać (sorki za niewyszukane słownictwo:P )
Najgorzej, że w pracy młyn i sporo kłopotów..
Ale chociaż weekend był superimprezka rodzinna w sobotę, wczoraj ulubiona niedziela z książką i kawą w łóżku, potem, spacer, obiad, kino
full romantic
miłego dnia babeczki!
Greetta, Tova33 lubią tę wiadomość
starania od 2007
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Witam się po weekendzie u teściowej, było wino czerwone
i już nie wiem co jeść i pić aby zwiększyć swoje możliwości w staraniach
Alicja81 witaj wśród rówieśniczek
Miłego popołudnia
Synio 02.02.2006 31tc cc
Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015
Synio 05.01.18 39tc sn
-
Witaj Alicjo
życzę Ci abyś długo tu nie pobyła tylko przeniosła się na fiolet. Z nami oczywiście
Toba, trzymam kciuki! Jakieś domowe sposoby na tę grypę stosujesz? Kuruj się, licz i mierz. Jak ufasz lekarzowi to się go słuchaj a będzie dobrze
Hewa, Ty też zdrowiej!
Natasza, kiedy to się skończy? Powodzenia!
Miłego wieczoru wszystkim
hewa81 lubi tę wiadomość
-
Witaj Alicjo:) wszystkie zaraz przenosimy sie na fioletowa strobe mocy. Mnie osobiscie jyz tez róż meczy. Tak jak moj kaszel. Cebula,czosnek itp. srednio sobie radza ale chyba inhalacje z soli mi troche ponagaja. Jeszcze dzis dołączył mega ból głowy. Zyc nie umierac..dobrze ze poniedziałek juz mija. Spokojnej nocy dziewczyny.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
Witam
widzę, że choróbska nadal męczą i ciekawa jestem jak długo ja w zdrowiu będę się trzymać
wokoło wszyscy chorzy
Dziewczyny nie ociągajcie się któraś musi nas przeciągnąć na fioletową stronę mocyten pudrowy róż jest paskudny
Miłego dnia życzęi zdrowia życzę
Synio 02.02.2006 31tc cc
Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015
Synio 05.01.18 39tc sn
-
U mnie wartości ciśnienia wahają się od 130-160 a drugi pomiar 60-85. Chyba nie jest aż tak źle. Dziś ginek. Ciekawe co wymysli. Tylko jak tu się z łóżka zwlec?
Troche spóźnione ale szczere wiruski przesylam (bynajmniej nie grypowe) co by Was na fiolet przeciagnac ☺Nanatasza, Aasienkaa, Greetta, Zuzia1 lubią tę wiadomość
-
Tova, daj znać jak po wizycie!!
Dziewczyny zdrówka!!!
Ja na fiolet Was raczej nie przeciągnę.. ale czekam, aż się zacznie nasza passa i ten wątek przeniesiemy
Greetta, Tova33 lubią tę wiadomość
starania od 2007
ivf czerwiec 2016 [*] [*]