Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Bertha jak u Was?
Karoluś jak napisałaś o spadku tsh to pierwsze co pomyślałam to "oho CIĄŻA ". Oby się sprawdziło , trzymam kciuki
Kattalina kolejny dowód na to jak psychika może zblokować. Najserdeczniejsze gratulacje, rośnijcie zdrowo :*Karoluś81, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Karoluś81 wrote:Nie testowałam bo temperatura delikatnie w dół. Czekam. A progesteron wyszedł mi 23 w 7 dpo czyli ponad normę, której górna granica wynosi 20.
Karoluś81 lubi tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Karoluś, taki spadek to nie spadek dalej trzyma 3 poziom, a ja trzymam kciuki
Do poniedziałku jakoś wytrzymamy
Z innej beczki, pochwalę się zrobiłam wczoraj pierwszy w życiu tort! Mieliśmy dziś być u znajomych, niestety odwołane z powodu choroby gospodyni. Konsumpcja tortu zatem przełożona na jutro. Ale zapowiada się pysznie. Kawowy i całkowicie bezpieczny dla zdrowia i sumienia: biszkopt z mąki jaglanej, a krem kaszy. I borówki amerykańskie. Jutro przyjeżdża teściowa, ciekawe jaka będzie opinia... Oczywiście nie powiem z czego to a przed chwilą skończyłam podwieczorek: krem kawowy (dużo tego wyszło, spokojnie na duży tort) z ciepłym musem mango i borówkami do dekoracji. Mówię Wam, poezjaKaroluś81, Alicja81, krrropka, Eni_gma lubią tę wiadomość
-
Alicja81 wrote:Karola jesteśmy z Tobą- my też się nakręcamy:-)
Kattalina- aż ślinka leci.
Nakręcamy się jakbyśmy same miały testowaćEni_gma lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Jak pewnie czytałyście, u mnie rollercoaster w mega wydaniu. Na szczęście dobrze sie zakończył. Jedna leniwa kropeczka podjęła walkę i miałam transfer!!!!
Dzisiaj 3dpt, czekamy na testowanieMamaLili, Alicja81, Eni_gma, Anulka0407, doty22, Flowwer, Annie1981 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha pięknie, zaciskam kciuki z całych sił
-
Bertha kiedy test? Musisz czekać 14 dni od transferu czy szybciej?
Przez te zmianę czasu i częste wstawanie w nocy przez przeziębienie nie wiem jaką temperaturę ustawić: 36,7 czy późniejszą 36,9.
Póki co nie czuję się okresowo.
Ale ponura pogoda. Chyba pójdę spać po obiedzie.Alicja81, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Bertha ojejku mam nadzieję, że ta Twoja Kropeczka jest super waleczna i zostanie z Tobą na fantastycznych 9 miesiecy. Kiedy testujesz? 6 dpt? Baaaaardzo mocno trzymam kciuki
Karoluś ależ emocje Wszystkie tu się chyba czujemy jakbyśmy same właśnie w ciążę zachodziły! Kiedy masz termin @?
No to szykują nam się 2 ciąże Pięęęękniebertha lubi tę wiadomość
-
Enigma jutro powinnam dostać @. Dzisiaj 14 dzień po peaku śluzu a 13 dpo. No we wtorek to już ostateczny termin, w środę@ byłaby spóźniona. Ale czy tak będzie? Trochę zaczęły mnie boleć popołudniu jajniki. No i dzisiaj znów jest mi bardzo gorąco. Jeśli rano będzie przynajmniej 36,9 to testuje, jeśli mniej to czekam.
Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Wam za wsparcieEni_gma lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny rzadko do Was zaglądam ale cały czas z całego serca mocno kibicuję i trzymam mocno kciuki za Wasze II kreseczki.
Ja już jutro stawiam się w szpitalu na planowe CC.
Jeśli nic nie planowego się nie wydarzy to już jutro przywitam na świecie Maję
Karoluś81, bertha, Eni_gma lubią tę wiadomość
-
Anulka0407 wrote:Dziewczyny rzadko do Was zaglądam ale cały czas z całego serca mocno kibicuję i trzymam mocno kciuki za Wasze II kreseczki.
Ja już jutro stawiam się w szpitalu na planowe CC.
Jeśli nic nie planowego się nie wydarzy to już jutro przywitam na świecie Maję
Karoluś, wszystkie tu chyba liczymy na ten Twój jutrzejszy test a ja dodatkowo zazdroszczę uczucia gorąca, bo mi ciągle zimno...Karoluś81 lubi tę wiadomość
-
Anulkao4o7 to czekamy na Maję i powodzenia!
-
Anulka!!! Wielki dzień przed tobą!! Kciuki!!!
Karolus, czekam niecierpliwie na twój jutrzejszy test!!!
Enigma, tak 6dpt na pewno już testuje
Klinika każe testować sikancami dopiero 14dpt, Haha, ewentualnie krew 10dpt. Ale ja będę sikać od 6dpt najpóźniej. A jak tyko będzie cień to pójdę na krew. Jak cienia nie będzie to pójdę 9dpt na krew.Karoluś81, Eni_gma lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)