Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze się pochwalę nie mogłam się powstrzymać i zamówiłam, kurier był przed chwilą
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ec2e90613a4.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/943441d6dc73.jpg
Od dalszych zakupów powstrzymuje mnie tylko to, że nie wiem ile i jakie pieluchy dostanę od siostryMamaLili, Dakota, Greetta, krrropka, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Dakota gratulacje! Dużo zdrowia dla Ciebie i Dominiki
Kattalina - świetne zakupy
Bertha przykro mi.
U mnie nadal remont... wszystko rozgrzebane bo fachowcy się nie wyrobili i skończyć mogą dopiero jutro no ale nie ma tego złego... trzeba było to zrobić a bałagan byłby taki sam za miesiąc jak jest teraz mam tylko nadzieję że styczeń wyczerpie u mnie listę dziwnych zdarzeDakota lubi tę wiadomość
-
Dakota gratulacje!! Dużo zdrowia dla Was i cieszcie się sobą
Kattalinna ale strojnisia będzie z Hermenegildy
MamaLili już prawie koniec, ale teraz pewnie pięknie macie
Bertha tulę, chociaż nadzieja ciągle się tli, czasem wychodzą dopiero w dniu @kattalinna, bertha, Dakota lubią tę wiadomość
-
Dakota gratuluję
U mnie jeśli chłopczyk, to właśnie Dominik będzie
Kattalina a to są majteczki?
Staraczki cały czas trzymam za Was mocno kciuki. Wkrótce zobaczycie te dwie kreseczki
U mnie apetyt wrócił, ale poszłam w ryzykowną stronę. Dziecko miało ochotę na dwie buły, sardynki wędzone, kiszone ogórki i surową cebulę. PychaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 14:35
Dakota, kattalinna, Greetta, Alicja81, krrropka lubią tę wiadomość
-
Karoluś, podobno takie zachcianki to na chłopca
Te majteczki to pieluszki wielorazowe od kiedy usłyszałam kilka lat temu, że takie coś w wersji XXI wiecznej istnieje to wiedziałam, że w razie czego to tylko tak chcę pieluchiwać. Im więcej natury a mniej chemii tym lepiejKaroluś81 lubi tę wiadomość
-
Dakota wrote:Cześć Dziewczyny, chciałam się Z Wami podzielić radosna nowina. 22 stycznia przyszła na świat nasza córeczka.
Jest cudowna na sam koniec pojawiły się komplikacje i koniec końców przyszła na świat przez cesarskie cięcie. Dominice przy skurczach bardzo spadało tętno stad decyzja o cesarce choć akcja porodowa rozpoczęła się już na dobre. Nasze maleństwo owińiete było pępowinąjak się później okazało. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło .
Dakota wielkie gratulacje dla Was dużo zdrówka i szybkiego powrotu do formy ściskam mocnoDakota lubi tę wiadomość
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
Alicja no to sprawdź przez neta, gdzie masz tam najbliższe laboratorium i jakby co wyskoczysz rano zrobić badania. Bałam się, że wysyłają Cię gdzieś w las, wtedy mógłby byc problem. A tak, to myślę że znajdziesz coś bez trudu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 20:24
-
Dakota, gratulacje!!!!
Dakota lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Karoluś, gratulacje Alicja ma rację, teraz czas będzie gnał jak szalony! Ja jutro zaczynam 25 tc, za 3 tygodnie III trymestr! Szok normalnie. Tylko początek się strasznie wlecze, potem błyskawica
Alicja, udało Ci się namierzyć jakieś laboratorium?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 15:25
Karoluś81 lubi tę wiadomość
-
Kurcze, Karoluś! Ale to leci. Dopiero co emocjonowałyśmy się Twoim wykresem i testowaniem, a tu juz pierwszy trymestr za Wami.
Alicja, ale u Ciebie ten spadek może zwiastować coś dobrego Trzymam kciuki
U mnie za to spadek formy, może nie dół, ale na pewno dolina. Nie chce mi się nic, mam już dosyć comiesięcznych rozczarowań.Karoluś81 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie szukałam niczego w Słupsku. Z ośrodka szkoleniowego rano trudno wyjść, nie wolno chodzić podczas zajęć po terenie szkoły etc. Przemyślałam to wszystko i nie mam mozliwości do 8 wyrobić się z tymi badaniami.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3