Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
widziałyście że of zmieniło cennik? Teraz jak ktoś jest zarejstrowany powyżej roku miesiąc konta premium kosztuje 10 zł, a jak powyżej dwóch lat to.... 1zł! Jakby któraś chciała konto premium warto wiedzieć, że poszli po rozum do głowy.
Annie1981, bertha lubią tę wiadomość
-
Katta info znalazlam na watku, na ktorym dziewczyny żaliły sie na nowe zasady. Sprawdzilam na swoim loginie - mam za 10 zł.
-
https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/abonament-zmiana-cennika-bez-uprzedzenia,14774,7.html
Zibacz druga wiadomosc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 01:17
-
Aaa to chyba cwaniaki zrobili jakieś rozróżnienie, że jak mam już wykres na bbf to cena bez zmian. Nie będę płakać z tego powodu. Oby dali normalne warunki do obserwacji cyklu, skoro niby takie to ovufriendly jest
Sprawdziłam wg instrukcji w wątku z linka - u mnie bez zmian. Karoluś, masz opcję zmiany wysokości czy też ciąża Cię dyskwalifikuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 05:56
-
Tak wiem. Mam zamiar we wtorek pójść na tarczycę i mam nadzieję, że @ przylezie w niedzielę to hormonki wykonam.
Karoluś a Ty kiedy masz teraz wizytę?
Ciekawe jak ktosiowa coś długo się nie odzywa.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
eee, oszukują, jestem na ovu ponad dwa lata i każą mi płacić 29 zeta za abonament.
W sobotę jadę do Łodzi do napro-gina, a 9 lutego mam wizytę u starego gina i usg prenatalne, którym się w ogóle nie przejmuję. Czy to normalne? Bo jak poczytam dziewczyny na belly to strasznie to przeżywają. -
Może tylko dla staraczek zrobili obniżkę. Ciekawe, co z dziewczynami, które już mają dzieci, a chcą kolejne, muszą specjalne podanie napisać czy też of zadziałało zgodnie z zasadą, że jedno masz, to nie masz problemu
Alicja powodzenia z badaniami.
Karola nie denerwujesz się, bo wiesz że będzie ok, a poza tym dla dziecka nie jest dobrze, kiedy mama się denerwuje.Karoluś81 lubi tę wiadomość
-
Wrzuciłam mój wykres z ff, szału nie ma, ale jakiś ogólny podgląd jest.
-
Fajnie, że OF poszedł po rozum do głowy i obniżyli ceny. Ja złożyłam reklamacje i dostałam rok abonamentu za darmo.
Teraz sprawdziłam jakie ceny mi się wyświetlają. Jestem 1,5 roku zarejestrowana i wykres na OF jest za 10zl a na BBF za 29zl, także w przypadku drugiego dziecka chyba faktycznie trzeba będzie pisać podanie
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Za 4 miesiące powiem Wam jak wygląda abonent po skończonej ciąży bo wtedy będę zainteresowana znowu wykresem i obserwacjami. W razie czego będą reklamacje
Karoluś, nie denerwujesz się, bo wierzysz, że jest wszystko ok. Też tak miałam. Wiadomo, że jakieś nerwy były, ale bardziej jak przed każdym badaniem: czy serce bije. Choć jak usłyszałam, że winiki dobre i wszystkie parametry dobre to też ulżyło. Co do przeżywania, mam wrażenie, że młodsze dziewczyny bardziej panikują. No i u mnie przynajmniej, choć podejrzewam, że to częste zjawisko, fakt długiego oczekiwania ostudził znacznie emocje. No i co tu dużo mówić, tu mogę to napisać: wiara robi swoje i zaufanie Bogu
Ps. Moje dzisiejsze odkrycie: talerzyk już się prosto trzyma
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c16d5c053ec.jpgkrrropka, Alicja81, Karoluś81 lubią tę wiadomość
-
A u mnie od kilku dni wraca apetyt. Dzisiaj nawet przez chwilę mnie nie mdliło. Za to sama już nie wiem na co mam ochotę. Dopiero po kakao mi ułożyło.
No i jednak poddalam się wyprzedaży i kupiłam kilka ciuchów, ale takich uniwersalnych, na ciążę i pokattalinna lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie jestem po kolacji ale mam ochotę na coś tylko nie wiem na co. Słodkie albo chipsy, na pewno coś czego nie powinnam. Ale muszę to wytrzymać bo moja waga ostatnio strasznie szybko w górę idzie... Niby normalne w II trymestrze, ale wolałabym być w dolnej granicy normy, nie górnej