Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny to będzie bardo emocjonujący tydzień.
Kroopka- twoja temperatur jest superowa.
Bertha- kiedy pierwszy teścik??, teraz musi sie udac!!
Moona a jak twoja temperatura?Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Koncówka cyklu z jednej strony jest piękna, ale z drugiej niesamowicie stresująca.
Wytrzymalości dziewczyny.
A ja zaczynam 6-dniowy zaległu urlop, mam zamia wieczorem do flaszki z Carlo Rossi się przytulić.kattalinna lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
krrropka, moona, ładne temperatury macie
Alicja, pierwszy test pewnie ok 8-9dpo zrobie jak zawszehttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Hehe, z tym winem dałaś mi do myślenia muszę sobie kupić winko
Ja zawsze lubiłam wino, piwo piłam rzadziej chociaż też lubię dobre. A teraz od chodzi za mną takie zimne, najzwyklejsze na świecie piwerko, jeszcze z plastikowego kubka i z sokiem imbirowym. Jejku, jeszcze z rok i łyknę kilka łyków bo więcej nie dam rady po takiej przerwieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 12:14
Alicja81, bertha lubią tę wiadomość
-
U mnie wczoraj piwo było. Z braku wina
Moona ładnie u Ciebie, oby tak dalej. Co do zdenerwowania to rozumiem, mi czasem pod koniec cyklu, kiedy mierzę temperaturę, to aż termometr lata i muszę go przytrzymywać, tak się trzęsę ze zdenerwowania.
A dzisiaj spać coś nie mogłam, przebudziłam się o 3 i potem już taka męczarnia była. -
Alicja
Ja dzis 9 dc. ale cykl raczej spisałam na straty, zaraz po @ zaczęłam brać fluomizim, bo w posiewie wyszły jakieś syfy ....(jeszcze mi zostały 2 tabletki, ale chyba nie dobiore bo już rady nie daje, ciężko sie aplikuje)
Ogólnie w tym posiewie mi wyszło bardzo mało "dobrych" bakterii, i stąd przyczyna moich ciągłych infekcji.... po leczeniu jeszcze trzeba pare dni lactovaginal i dopiero potem można się starać.....więc przed OVU raczej nie zdążę, no chyba że sie przesunie.....u mnie to loteria. Ostatni cykl 27 dni, poprzedni 45dni, poprzedni 34 dni....więc to naprawdę różnie....
Ja też mam Julke tylko, że 9 letnią -
A bo nie chcę zapeszac. Czekam na kolejne ciąże w napięciu
Poza tym wczoraj cały dzień goście.
Dzisiaj od rana byłam w mieście. Zawiozlam zwolnienie do pracy, zakupy, milion drobnych spraw do załatwienia. Siedzimy na wsi u moich rodziców. Mąż całe dnie w pracy a ja nie lubię być sama.
Teraz Mąż ma tydzień wolnego to zagoniłam go i właśnie zaczyna malować nasz pokój na wsi. Pewnie do jesieni tu zostaniemy, więc chcę żeby było ładnie i świeżo dla dzidziusia. Trochę mebli wyrzucilismy, poprzestawiamy i będzie kącik na łóżeczko i komode dla malucha.
Dzisiaj przyszła moja poduszka ciążowa U. Fajnie bo akurat jutro mam urodziny
No i w lidlu skusiłam się na rajstopki dla maluszka i tetrowe pieluszki sztuk trzy. Kupiłam też większy stanik, bo ciężko było w starych, na codzień chodziłam bez. Wzięłam 80b, ale mogłoby być 80c. Ale za te pieniądze nie szkoda. Najwyżej za miesiąc kupię nowy. Normalnie 70d noszę a teraz w cały świat.
Od 22 lutego mają być w Lidlu ciążowe ciuchy i rzeczy dla bobasow. Muszę upolować jegginsy ciążowe
Dziewczyny kciuki mocno zaciśnięte i czekam
P.S. w sobotę i niedzielę wymiotowałam. Dzisiaj rano też miałam ochotę ale poszłam jeszcze do łóżka i minęło. Od wczoraj pobolewaja mnie pachwiny. Pewnie macica się rozrasta. -
Alicja81 wrote:Annie mogłabyś nam pokazać jakąś fotkę twojej Emilki
A Karoluś i Kattalina brzuszki
Moona już zauważyłam, że u mnie od kilku cykli jest tak, że temperatura sie bardzo ładnie trzyma, a w dniu @ następuje piękny pik w dół. Dlatego się nie jaram.
Stresant oby te infekcje szybko minęły i żebyś zdążyła przed owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 17:25
Annie1981, Greta lubią tę wiadomość
-
Mówicie, macie To z naszej pierwszej rocznicy ślubu dwa dni temu
[Cut]
Jestem za, poprosimy fotki innych dzieciaczkówWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 13:47
krrropka, MamaLili, kattalinna, Alicja81, Karoluś81, bertha, doty22, Greta lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Slicznotka I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!
Annie1981 lubi tę wiadomość