Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Emilka piękna jak zawsze! Ładnie rośnie pannica. A jak się leżaczek sprawuje, polecasz? Bo rozważam też tiny love.
Brzuszek może wrzucę jutro bo będzie aktualizacja na nowy tydzieńAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
Kattalina. Polecam TinyLove jak najbardziej, bo to jedyny lub jeden z niewielu leżaczek, który rozkłada się na płasko, więc jest zaraz od urodzenia. Wszystkie inne nadają się dopiero od 3msc życia, mimo że producent może deklarować coś innego.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie śliczna ta Emilka, wrzucaj nam co jakiś czas fotki- buzia się usmiecha jak widzi takie piękności.
Katta na widok brzusia z lokatoem w środku też buzia się uśmiecha.
Ja dzień aczynam od podglądu wykresów kroopki i berthy, szkoda że moona, stresand i MamaLili nie prowadzą.Annie1981, bertha lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Ja się wcale nie żale na ciążowe dolegliwości. Nie chciałam żeby tak zabrzmiało. Po prostu zdaję relację z tego co się dzieje a brzusio postaram się wrzucić, bo ewidentnie wysuwa się do przodu. A jeszcze nie robiłam żadnego zdjęcia na pamiątkę.
Annie córeczka śliczna
Gratuluję rocznicy ślubu
Mam nadzieję że to z czasem przyjedzie, ale póki co oprócz ciuszkow to mnie te inne rzeczy dla dzieci stresuja. A np wybór i zakup wózka to jakaś totalna abstrakcja. Mam nadzieję że mi się zechce i zainteresuje się tematem, a jak nie, to zrzuce to na MężaMamaLili, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Wiem wiem, że jeszcze czas. Mam nadzieję że w odpowiednim czasie zainteresuje mnie ten temat i kupię dobry sprzęt
Ja właśnie wcale nie jestem przesądna. Chyba dlatego, że urodziłam się 13-tego w piątek
Wierzę że z Bożą pomocą urodzę zdrowe dziecko i wszystko będzie dobrze
Czego i Wam życzęAlicja81, Annie1981, bertha, doty22 lubią tę wiadomość
-
Karoluś masz jeszcze sporo czasu. Przyjdzie wiosna to i na zakupy pewnie chętniej się wybierzesz niż teraz.
-
Karoluś zdjęcia trzeba robić, bo to fajna pamiątka a okers ciąży to najpiękniejszy czas w życiu (przynajmniej u mnie, pomimo ogromnego stresu)
ja fotografuje wszystko i wszędzie od zawsze, znajomi ostatnio potrzebowali swoje zdjęcie rodzinne to do mnie dzwonili, bo na bank będe mieć :)no i miałam nawet takie z przed 15 lat jak jeszcze wszyscy byliśmy na studiach i bez dzieci.
Często wracamy z mężem do starych zdjęć i wspomnień....
Moja Julka to żywioł, ale wszystko w granicach normy jedyne co mnie denerwuje, to jak sie obrazi....prawdziwa kobieta.... bez przeprosin i kwiatka nie podchodź :)a że ma jeszcze o 2 lata straszego brata, który uwielbia jej słownie dokuczać to chodzi obrażona prawie non stop.....a jak już ma go dosyć to najnormalniej w świecie mu przywali ja tam nie ingeruje w ich sprawy, póki sie krew nie leje, niech sie dzieci uczą same rozwiązywać swoje problemyAlicja81, Karoluś81, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Karoluś, ja z wyprawką stoję w miejscu cały czas. Fakt, że dostaniemy od mojej siostry wózek czy łóżeczko, a od mojej koleżanki ciuszki ale nawet nie wiem ile czego. Nie mogę się zebrać żeby zrobić porządki w szafach i przygotować pokój do malowania i przestawiania, żeby w końcu pojechać po łóżeczko i resztę. Wtedy bym mogła kompletować wyprawkę na dobre. A tak mi się nie chce...
-
Alicja raczej bede Tą temp trzeba wziąć mocno w nawias, bo obudzilam się o 4 do wc i juz nie mogłam zasnąć. A skoro nie zmierzylam od razu to już poczekałam do 6. Więc wiesz...
-
Aaaa Moona! Wiedziałam! Gratulacje i spokojnej ciąży życzę
-
O nie, zamierzm napić się dzisiaj walentynkowego winka
Moona, Annie jakis czas temu wrzucala instrukcję jak wkleić zdjęcie, a potem któraś z dziewczyn, chyba Kattalina, cytowała ten post, więc powinno być na jednej z ostatnich stron.kattalinna lubi tę wiadomość