X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
Odpowiedz

Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)
    Emilka piękna jak zawsze! Ładnie rośnie pannica. A jak się leżaczek sprawuje, polecasz? Bo rozważam też tiny love.

Brzuszek może wrzucę jutro bo będzie aktualizacja na nowy tydzień ;-)

Annie1981 lubi tę wiadomość

age.png
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :)

Kattalina. Polecam TinyLove jak najbardziej, bo to jedyny lub jeden z niewielu leżaczek, który rozkłada się na płasko, więc jest zaraz od urodzenia. Wszystkie inne nadają się dopiero od 3msc życia, mimo że producent może deklarować coś innego.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • Alicja81 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie śliczna ta Emilka, wrzucaj nam co jakiś czas fotki- buzia się usmiecha jak widzi takie piękności.
    Katta na widok brzusia z lokatoem w środku też buzia się uśmiecha.

Ja dzień aczynam od podglądu wykresów kroopki i berthy, szkoda że moona, stresand i MamaLili nie prowadzą.

Annie1981, bertha lubią tę wiadomość

Alicja81
    mama 11- letniej Juleńki
    Ponowne starania od 2014r
    08.2020- beta 2,3
  • Karoluś81 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się wcale nie żale na ciążowe dolegliwości. Nie chciałam żeby tak zabrzmiało. Po prostu zdaję relację z tego co się dzieje :-) a brzusio postaram się wrzucić, bo ewidentnie wysuwa się do przodu. A jeszcze nie robiłam żadnego zdjęcia na pamiątkę.
    Annie córeczka śliczna :-)
    Gratuluję rocznicy ślubu :-)
    Mam nadzieję że to z czasem przyjedzie, ale póki co oprócz ciuszkow to mnie te inne rzeczy dla dzieci stresuja. A np wybór i zakup wózka to jakaś totalna abstrakcja. Mam nadzieję że mi się zechce i zainteresuje się tematem, a jak nie, to zrzuce to na Męża ;)

MamaLili, Annie1981 lubią tę wiadomość

• Alicja81 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś masz jeszcze czas na kupowanie wózka. Ja jakoś tak przesądnie wózek i inne rzyczy kupiłam krótko przed porodem Julii

Alicja81
    mama 11- letniej Juleńki
    08.2020- beta 2,3
  • Karoluś81 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem, że jeszcze czas. Mam nadzieję że w odpowiednim czasie zainteresuje mnie ten temat i kupię dobry sprzęt :-)
    Ja właśnie wcale nie jestem przesądna. Chyba dlatego, że urodziłam się 13-tego w piątek :-)
    Wierzę że z Bożą pomocą urodzę zdrowe dziecko i wszystko będzie dobrze :-)
    Czego i Wam życzę :-)

Alicja81, Annie1981, bertha, doty22 lubią tę wiadomość

• krrropka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś masz jeszcze sporo czasu. Przyjdzie wiosna to i na zakupy pewnie chętniej się wybierzesz niż teraz.

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • stresant Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś zdjęcia trzeba robić, bo to fajna pamiątka :) a okers ciąży to najpiękniejszy czas w życiu (przynajmniej u mnie, pomimo ogromnego stresu)

ja fotografuje wszystko i wszędzie od zawsze, znajomi ostatnio potrzebowali swoje zdjęcie rodzinne to do mnie dzwonili, bo na bank będe mieć :)no i miałam nawet takie z przed 15 lat jak jeszcze wszyscy byliśmy na studiach i bez dzieci.
    Często wracamy z mężem do starych zdjęć i wspomnień....

Moja Julka to żywioł, ale wszystko w granicach normy :) jedyne co mnie denerwuje, to jak sie obrazi....prawdziwa kobieta.... bez przeprosin i kwiatka nie podchodź :)a że ma jeszcze o 2 lata straszego brata, który uwielbia jej słownie dokuczać to chodzi obrażona prawie non stop.....a jak już ma go dosyć to najnormalniej w świecie mu przywali :) ja tam nie ingeruje w ich sprawy, póki sie krew nie leje, niech sie dzieci uczą same rozwiązywać swoje problemy :)

Alicja81, Karoluś81, Annie1981 lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś, ja z wyprawką stoję w miejscu cały czas. Fakt, że dostaniemy od mojej siostry wózek czy łóżeczko, a od mojej koleżanki ciuszki ale nawet nie wiem ile czego. Nie mogę się zebrać żeby zrobić porządki w szafach i przygotować pokój do malowania i przestawiania, żeby w końcu pojechać po łóżeczko i resztę. Wtedy bym mogła kompletować wyprawkę na dobre. A tak mi się nie chce...

age.png
  • Alicja81 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kroopka 37???. Będziesz czekała do piatku???

Alicja81
    mama 11- letniej Juleńki
    08.2020- beta 2,3
  • krrropka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja raczej bede :) Tą temp trzeba wziąć mocno w nawias, bo obudzilam się o 4 do wc i juz nie mogłam zasnąć. A skoro nie zmierzylam od razu to już poczekałam do 6. Więc wiesz...

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • Moona Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczynki moje kochane a ja nie wytrzymałam. U mnie 2 kreski!!!!! 3 dni przed. :)

krrropka, kattalinna, Alicja81, Karoluś81, Annie1981, bertha, doty22, ktosiowa, Greta lubią tę wiadomość

• krrropka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa Moona! Wiedziałam! Gratulacje i spokojnej ciąży życzę :)

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • Moona Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje !!! Krrropka Ty też nie czekaj. Poproszę o dobre wieści:). Czuję że będziesz teraz Ty mi towarzyszyć.

• Alicja81 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moona poka te dwie magiczne kreski!!!!
    Super, wielkie gratulacje!!!

Alicja81
    mama 11- letniej Juleńki
    08.2020- beta 2,3
  • Moona Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem jak to się wkleja :)

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moona, gratulacje :-) pokaż kreski! Beta dziś od razu?:-D

Krrropka, kciuki mocno :-)

age.png
  • krrropka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie, zamierzm napić się dzisiaj walentynkowego winka :D
    Moona, Annie jakis czas temu wrzucala instrukcję jak wkleić zdjęcie, a potem któraś z dziewczyn, chyba Kattalina, cytowała ten post, więc powinno być na jednej z ostatnich stron.

kattalinna lubi tę wiadomość

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • Moona Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie idę na betę. Nigdy nie chodziłam. Poczekam troszkę i pójdę do lekarza. Muszę w przyszłym tygodniu endo odwiedzić.

• Moona Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c7cbab432777a9cemed.jpg

kattalinna, Alicja81, krrropka, MamaLili, Karoluś81, Annie1981, bertha, doty22, ktosiowa, Greta lubią tę wiadomość

‹‹ 356 357 358 359 360 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ