Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Sorrki, zrobiłam fotki dopiero jak się ubrałam w normalne ciuchy, a że było to przed wyjściem z domu to nie miałam jak wrzucać. Zaraz wkleję
Karoluś, wszystkiego najlepszego!! Niech te wymioty już dadzą Ci spokój i zacznie się beztroski czas
Mój brzuch dużo większy od Annie, no i ciuchy nie takie ładne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e63a8883caf.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 18:59
Alicja81, krrropka, MamaLili, Karoluś81, Annie1981, Enii, Greta lubią tę wiadomość
-
Moona, ale piękne krechy!!! Gratulacje!
Kropka!! Ty uparciuchu! Sikaj nam tu na testa!!
Alicja, dziękuje za kciuki! Bardzo chciałabym zobaczyć te 2 krechy
Ja rownież od połowy 2014 rokusie staram, aktualnie 41 cykl.
Karolus! Wszystkiego naaaaaj!!
Annie, ale zgrabna w ciąży byłaś! Ja tez planuje robic zdjęcia co tydzien muszę tylko jakaś kiecke rozciągliwa wybrać..Karoluś81, Annie1981 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Tak, to kiciuś (zawsze włazi mi w kadr) ale szary, ten z avata
Bertha, też na początku miały być zdjęcia w kiecce ale lenistwo z jednej, a chęć szybkiego uwiecznienia, wzięły górę no i w dresach dopasowanych czy jeansach lepiej widać brzuch, a na początku to nie było takie proste. Niestety lepiej też widać rosnącą d.upę... ale od jutra nie jem słodyczy, chipsów ani innych pustych kalorii, zaraz zacznie się ciepło i wrócą spacery - może nie zamienię się w bukę do końca
Padło pytanie o termin: 22 maja, urodziny mojej bratowej
Długodystansowy ten nasz wątek dziewczyny... Ja też do 32 cykli naliczyłam, też 2014. Ale grunt żeby nie tracić nadziei. Choć ja sama straciłam w pewnym momencie.
Rok 2018 dla nas wszystkich będzie rokiem pieluch i tej wersji się trzymajmy
Krrropka, nie daj się presji, sikaj gdy będziesz gotowakrrropka, bertha, Karoluś81, Greta lubią tę wiadomość
-
Katta ale masz ładny brzusio Teraz pewnie dopiero zacznie ci rosnąć. I kot się w kadr wcisnął.
-
Hej, jak widać ja odpadam. Trzymam kciuki za kolejne dziewczyny. Bertha i Szyszka oby bylo zielono.
Szyszka1 lubi tę wiadomość
-
Kattalina. Piękny brzuszek Chyba tylko Ci się wydaje, że większy od mojego
Bertha. Dziękuję. Może i zgrabna, ale póki co 7kg z ciąży cały czas się trzyma i brzuch mam jak w 4msc. Mam jednak nadzieję, że jeszcze spadnie
Emilcia odkryła swoje nóżki
[Cut]Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 13:30
Enii, krrropka, kattalinna, Alicja81, Karoluś81, Moona, bertha, Anulka0407, Greta lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie ale ona jest słodziutka, taka do schrupania
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Emilka miód-malina dziewczynka. Tylko 4 miesiące a takie minki ciekawe
Kropka wyobrażam sobie co czujesz... Pamiętam jak co miesiąc szłam do sklepu,patrzyłam na półkę z podpaskami i zastanawiałam się, kupować czy nie, a może tym razem nie będą potrzebne? Ale zawsze brałam bo wiedzialam że wredna @ przyjedzie. Ale do czasu U mnie były chyba 33 cykle starań. Ponad dwa lata.
Ciężko było, nadzieję nie raz tracilam po drodze. U mnie bardzo ważna była wiara,modlitwa i nowe otwarcie w postaci naprotechnologii.
Ciągle jestem czymś zajęta i nie mam kiedy zrobić zdjęcia. Ale już zapowiedzialam Mężowi że czeka nas sesja
Dzisiaj sprzatalam po naszym miniremoncie, czyli wyrzucalam, wyrzucalam i wyrzucalam niepotrzebne rzeczy i papiery.krrropka, Annie1981, Szyszka1 lubią tę wiadomość
-
Annie mała cudowna
Karoluś, tylko nie przesadzaj ze sprzataniem- odpoczywaj w przerwach
Krooopka przykro mi ściskam mocno, nowy miesiąc nowe nadzieje....
Ja wczoraj skończyłam brać fluomizin, dziś i jutro jeszcze jakiś lactovaginal na odbudowe flory i jak będzie dobrze to w piątek zabieramy sie za robote....w sobote według kalendarza ma być owu. Zobaczymy czy zdążymy....a mężuś po miesiącu wyposzczony ja nie za bardzo, bo ciągle się boję, że objawy infekcji wrócą, także wole unikać niż się męczyć
A z przyjemnych rzeczy to dziś szosowaliśmy 4 godziny w kawałku, ledwo żyje
Karoluś81, Annie1981 lubią tę wiadomość