Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, u mnie powoli @ się rozkręca. A w przyszłym cyklu nie będzie śledzenia wykresu, bo jadę na święta do rodziców i nie zabieram termometru
Alicja, oby te wymazy coś wyjaśniły.
Annie czyżby brokuł posmakował?Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Annie, Emilka śliczniutka, można ją schrupać razem z brokułem
Alicja.... 12.4 to za równy miesiąc oby czas szybko przeleciał.
Kroopka ..... bez mierzenia może i lepiej pójdziecie na żywioł, a wiesz w ojczyźnie będzie poczęte
Szyszka ale Ci zazdroszcze ze to juz 8 tydzien u mnie czas sie tak wlecze....w czwartek ide na kontrolne usg mam nadzieję, że juz mała kropeczka będzie....ogólnie samopoczucie świetnie zero mdlości, bólów brzucha, jedynie piersi bolą i rosną w zastraszającym tempiekattalinna, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane, pamiętacie Papierówkę? Wracam do Was Czasami podczytuje nasz wątek i bardzo się cieszę z każdej nowej radosnej wiadomości jaka tu się pojawia. Pozdrawiam gorąco wszystkie staraczki, ciężaróweczki i spełnione mamusie :*
kattalinna, Annie1981, doty22, Greta, Dakota, Kajka81 lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Papierówka hej :* I widzę że wróciłaś z dobrą nowiną! Gratulacje i trzymam kciuki>
Stresant dzięki, ale ja już nie wierzę w takie cuda. Miałam cykle na urlopach, z mierzeniem, bez mierzenia i ciągle jest to samo. Po prostu albo kiedyś przyjdzie na mnie pora, albo nigdy nie zostanę mamą i tyle. A powoli chyba muszę oswajać się z myślą o drugiej laparoskopii, zobaczymy czy coś zmieni, bo pierwsza niby udrożniła jeden jajowód, więc coś się powinno zadziać od października, a tu nadal doopa blada. -
Papierowka, kochana witaj. Myślałam ostatnio o Tobie Śliczny suwaczek- byłaś już na wizycie serduszkowej???
Kroopka- a Ty masz zakaz takiego głupiego pisania, o tym, że nigdy nie zostaniesz mamą. Może potrzebujesz poprostu diagnostyki, może to hormony, Które wystarczy lekko poprawić.
Ja nie wiem kiedy zaciążę, ale bardzo się cieszę, że zaczełam z napro, idzie do przodu, i wierzę, że niedługo okaże się na czym stoję i w czym problem.kattalinna, Dakota lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Papierowka. Bardzo się cieszę, że wróciłaś. Gratuluję i mocno trzymam kciuki
Kropka. Nie gadaj, że nigdy. Na innym wątku jest dziewczyna, która po wielu latach starań poddała się i jest aktualnie na kursie dla rodziców adopcyjnych. Kilka dni temu pochwaliła się dwoma kreseczkami, więc różnie to w życiu bywa
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Alicja81 wrote:Papierowka, kochana witaj. Myślałam ostatnio o Tobie Śliczny suwaczek- byłaś już na wizycie serduszkowej???
A oto kijaneczka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/71ed75298b3a.jpg
Greta, kattalinna, Alicja81, Karoluś81, Annie1981, Dakota, doty22 lubią tę wiadomość
Papierowka!!! Cześć krajanko! super ze ci się udało zajść coś nietypowego w cyklu czy zupełnie normalny cykl i się udało?
Przypomnij mi do jakiego gina chodzisz?Papierówka lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Papierówka bardzo się cieszę i gratuluję z całego serca ja też o Tobie często myślałam. Dobrze że już widziałaś serduszko. Bierzesz jakieś ekstra leki w tej ciąży? I właśnie, jak to się stało, że się udało?
Kropka Ty się nie poddawaj. Jak tylko wrócisz z urlopu to zapisuj się na laparo. U Ciebie te cykle są takie piękne, że to faktycznie może być tylko w drożności problem. Ale medycyna sobie z tym radzi. A Ten z góry to w ogół pomaga na wszystkie problemy będzie dobrze
Alicja fajnie że masz w sobie nową nadzieję. Właśnie u mnie napro bardzo pomogło na psychikę. Bo już się naprawdę dołowałam.
U mnie półmetek ciąży. W czwartek przed świętami idę na usg do tego poleconego gina. Może sobie nawet 3d zafunduje, bo ma w gabinecie taki sprzęt. I może poznam płećDakota, Greta lubią tę wiadomość
-
bertha wrote:coś nietypowego w cyklu czy zupełnie normalny cykl i się udało?
Przypomnij mi do jakiego gina chodzisz?Karoluś81 wrote:Bierzesz jakieś ekstra leki w tej ciąży? I właśnie, jak to się stało, że się udało?
Karolus ogromne gratki, półmetek to już kawał dzidziolka!!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 08:53
Karoluś81 lubi tę wiadomość
Tak mi się właśnie wydawało że u Ciebie to po prostu był nieszczęśliwy przypadek. I wierzę że tym razem urodzisz zdrowe dziecko. Ale dobrze że badania zrobiłaś. My musimy robić co w naszej mocy, pamiętając, że nie wszystko od nas zależy. Ja też biorę acard profilaktycznie, jeszcze w trakcie starań brałam. Do 36 tygodnia mam brać. Oprócz tego luteina, też profilaktycznie. Myślę że po polowkowym usg odstawie. Już od miesiąca biorę połowę mniejszą dawkę.
No, zapisałam się na 29 marca na 8:30 na usg połówkowe. Będzie chyba nawet filmik. Nie mogę się doczekać
Dzwoniłam też do szkoły rodzenia. Mam w 23 tygodniu zadzwonić, wtedy mnie zapisza. Ale muszę się przenieść do lekarza do szpitala na Nfz, bo to jakiś system opieki nad ciężarną. Żeby być w systemie muszę chodzić do poradni w szpitalu. Myślę że tak zrobię, bo gdyby przyszło mi rodzić u nas w mieście, to będę trochę obeznana ze szpitalem. Zawsze to raźniej
W ogóle to mam tak wielki apetyt ostatnio, że najeść się nie mogę. Dziecko chyba się domaga,więc zjadam właśnie drugie śniadanie czyli dwa jajka i dwie kanapki z pomidorkiem i rzeżucha. Staram się zdrowoPapierówka lubi tę wiadomość
-
Alicja81 wrote:Annie,Emilka zajada brokułka, marchewkę, kalafiora i co jeszcze???
Papierowka. Cudna kijanka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 12:11
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔