Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
stresant- to dobra wiadomość. szkoda tylko,że ta @ się spóźnia.
Masakryczie gorącą, ja niestety w pracy nie mogę chodzić lekko i zwiewnie ubrana, i coś czuję, że mi się dzisiaj jajniki ugotowały na twardo.
Karola jak ty wytrzymujesz w ciąży z taką temperaurą??
ktosiowa lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
ktosiowa wrote:Na szybko pokazuje
Ktosika
Alicja, u nas dzisiaj było cały dzień deszczowo i ok 20 stopni, ale za to wieczorem zrobiło sie cudnie, świeże powietrze i oszałamiające zapachy. -
Stresant, super ze trombofili itd nie masz. A dostałaś dokładne wyniki? Masz pai1 zrobione?
Kariotypy robiliście? Jeszcze allo-mlr i komórki nk można by zrobić - organizm może odrzucać zarodek jak obce ciało. Ja biorę na to leki. Przepraszam stresant ze drąże, ale ja nie wierze w przypadki.. nie chciałabym po prostu żeby to się powtórzyło :*
Po podglądzie super. Endometrium ładne, 10,9mm. Transfer w poniedziałek
Teraz został już tylko jeden ważny krok -żeby zarodek ładnie się rozmroził i przeżył.. jeśli wszystko będzie ok to widzę się z ginem na transferze. Jeśli miałoby być coś nie tak to będzie dzwonił. Także mam nadzieje ze nie zadzwoni...krrropka, doty22, Wikisen, Greetta, stresant, Annie1981 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Bertha, no to oby do poniedziałku. I żeby lekarz nie zadzwonił
Wikisen lubi tę wiadomość
-
Stresant, super,że wyniki dobre. Tylko, tak jak bertha pisze, lepiej zbadać dokładniej. Wszytko przed Wami. Oby @ szybko przyszła i ruszycie ze staraniami
Bertha, to już??? Piękne endometrium, trzymam kciuki za kruszynkę, aby się przyjęła i zadomowiła u Ciebie
Karoluś, jak wytrzymujesz? W ciąży wiem że jest ciężej.
Alicja, jak u Ciebie?
Ktosiowa, ja też nie zdążyłam zobaczyć ale wierzę, że piękny kawaler dla Ani (kattaliny córci) rośnie
Aqga, fajnie że zajrzałaś. Szkoda malucha, ale trzymam za chorego kciuki, aby szybko wrócił do zdrowia. Wam życzę dużo sił
U mnie upał niemiłosierny, pewnie jak w większości kraju. W domu 26 stopni, w sypialni 30!!! Ale dajemy radę.
Janek chodzi już sam, dwa dni temu skończył 13 miesięcy! Kiedy to minęło? Jest pogodnym chłopcem.
Ja czuję się dobrze, zważywszy na te upały, to sukces. Przeszłam dziś całą drogę na procesji, było momentami ciężko, słabo i gorąco, ale dałam radę. Oczywiście z Jankiem w wózku plamienie już całkiem przeszło. W następną środę mam kontrolę. Zobaczymy. Brzuch pobolewa czasem, ale tłumacze sobie że się rozciąga.kattalinna lubi tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Cześć ciocie
Dziś wizyta u pediatry. Same ochy i achy bardzo się cieszę, bo przyrost wagi imponujący, od wypisu w zeszły wtorek prawie pół kilo dziecka więcej. Dziś 3615g
Mój cyc ma moc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 03:54
doty22, Greetta, krrropka, Karoluś81, ktosiowa, Papierówka, Alicja81, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Katta, sama słodycz I ta pieluszka!
kattalinna lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:przyrost wagi imponujący, od wypisu w zeszły wtorek prawie pół kilo dziecka więcej. Dziś 3615g
Mój cyc ma moc
Kochana Twoj cyc naprawde ma moc dalyscie czadu z ta waga
Ania sliczna
Pogoda piekna tylko na spacerkach siedziec z maluszkami albo z brzuszkami siedziec
Oczekujace mamusie dajecie rade w ta pogode?
Starajace sie tez na spacerek wit d lapac aby pomoc plodnosci
Wszystkiego dobrego dziewczyny dla tych maluszkow, dzieciaczkow ktore juz sa znami oraz dla tych w brzuszkach z okazji dnia dzieckaKaroluś81, kattalinna lubią tę wiadomość
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
Kattalina, cudownie! Śliczna dziewczyna no i mleko super pierwsza klasa!
kattalinna lubi tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Katta mała cudowna od razu widać za na cycu gratulacje ze przewalczylas i udalo sie naturalne karmienie...naprawde oplaca sie troche pomeczyc....bo karmienie piersia to wcale nie prosta sprawa.......a jak pieluszki sprawdzaja sie czy dajesz tez pampersy?
Ktosiowa niestety nie zdazylam zobaczyć
Bertha do poniedziałku tylko 2 dni szybko przeleci trzymamy kciuki
Dziewczyny badan miałam robionych mnóstwo....lekarz tylko krzyzyki na skierowaniu stawial, bo mowil ze jakbym to wszystko robila w Polsce to bym z torbami poszla a ze u nas za darmo to zrobimy wszystko ( pielegniarka co pobierala to mowila ze mi zaraz krwi braknie jak nie przestanie zakreslac)....dodatkowo skierowal na wymaz na ureaplazme, chlamydie i jeszcze jedno dziadostwo (nie pamietam)...mowilam ze chlamydie mialam robiona pol roku temu i ze nie mam.....a on na to, ze nie przeszkadza, ze kasa chorych zaplaci wiec robimy znowu
pielegniarka przez telefon powiedziala ze wszystkie te badania ktore mialam robione u nich sa ok....jak zaczelam wypytywac jakie to byly to tylko wymienila ogolnie przeciwciala trombofilie i mutacje reszty jej sie nie chcialo mowic ..powiedziala ze szczegolowo mi lekarz na wizycie opisze.....
zastanawiam sie czy brac ten acard jak trombofilli nie mam....
myśle tez nad jakimis wspomagaczami dla męża bo skoro u mnie ok to moze u niego cos nie halloo (dodam ze bratu meża 22 lat temu urodzila sie gluchoniema córka, 70% prawdopodobienstwo ze u nastepnej corki pojawi sie taka sama wada, 30% ze u syna.......w zeszylam tygodniu urodził mu sie syn, zdrowy i słyszacy - ale z inna żona)
U nas straszliwy upał, jak w lipcu, dziś mija 6 tygodni od poronienia -
Bertha. Trzymam kciuki za brak telefonu i powodzenia w poniedziałek
Kattalina. Śliczna Twoja córcia Cieszę się, że tak ładnie Wam idzie KP
Emilcia dwa dni temu pierwszy raz sama usiadła. Mam siedzące i pełzające dziecko. Nowy etap się zacząłkattalinna, krrropka, Greetta lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Stresant acard bierz, ja brałam w czasie starań i teraz do 34 tygodnia ciąży mam brać. Ułatwia zagniezdzenie zarodka a później poprawia przepływy między matką a dzieckiem. Na pewno Ci nie zaszkodzi. Zresztą z tego co wiem od koleżanek to każda, która miała poronienie dostaje w kolejnej ciąży acard.
-
Annie, dzielna dziewczynka z Twojej Emilki. Nawet sie nie obejrzysz, a zacznie biegać i umawiać się na randki
Alicja, zerknęłam na Twój wykres. Coś mi sie wydaje, że będziemy się w tym miesiącu razem stresowały.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, trzymajcie kciuki jutro!!!! Oby nie zadzwonili... boje siehttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)